U Kini organizirane atraktivne MMA borbe humanoidn

poruka: 9
|
čitano: 2.758
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "U Kini organizirane atraktivne MMA borbe humanoidn".
12 godina

Jel zna netko adresu Johna Connora?  

7 0 hvala 0
18 godina

Kinezi ce poraziti svijet. Nevjerojatno je koliko se brzo razvijaju. 

Moj PC  
4 1 hvala 0
4 godine

Gradsko vijeće San Francisca je krajem 2022. godine odustalo od plana da dozvoli policiji korištenje smrtonosnih robota, nakon što je početna odluka izazvala oštre reakcije i proteste javnosti.

Phantom Mk 1 su napredni humanoidni roboti koje je razvila američka tvrtka Foundation, a u veljači 2026. godine poslana su dva primjerka u Ukrajinu radi testiranja u stvarnim borbenim uvjetima

.. pametnom dosta

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.7.2026 19:37 (Svakakav).

2 0 hvala 1
13 godina
Re: U Kini organizirane atraktivne MMA borbe human
Nisam znao da su roboti došli do te razine! Još malo i robot pomoćnik u svakom kućanstvu!
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Svakakav kaže...

Gradsko vijeće San Francisca je krajem 2022. godine odustalo od plana da dozvoli policiji korištenje smrtonosnih robota, nakon što je početna odluka izazvala oštre reakcije i proteste javnosti.

Phantom Mk 1 su napredni humanoidni roboti koje je razvila američka tvrtka Foundation, a u veljači 2026. godine poslana su dva primjerka u Ukrajinu radi testiranja u stvarnim borbenim uvjetima

.. pametnom dosta

Možda bi policijski roboti ipak bili manje trigger happy od psihotičnih američkih policajaca od krvi i mesa, a i nijanse u boji kože im ne bi mutile program 

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
8 godina

Neki ljudi zamišljaju da če se nekada u bliskoj ili daljoj budućnosti boriti protiv Rusa na istočnom frontu, onako živo meso protiv živog mesa, u nekakvim koalicijama voljnih, i štjz...

Ovakve snimke i podaci iz Ukraine, govore da je to malo vjerovatno, danas se bore dronovi protiv dronova, dok vojnik ne izdrži u prosjeku 30 minuta.

Baš čitam na indexu, ukrajina uporabi 10.000 dronova dnevno, a proizvede ih 3.5 milijuna godišnje. Za Rusiju nema podataka.

To sve govori, plus onaj članak o Starlinku kao ključnoj infrastrukturi, da su ljudi vojnici na terenu, prošlo svršeno vrijeme. Pa ti vidi.

0 0 hvala 1
16 godina
gpd kaže...

Neki ljudi zamišljaju da če se nekada u bliskoj ili daljoj budućnosti boriti protiv Rusa na istočnom frontu, onako živo meso protiv živog mesa, u nekakvim koalicijama voljnih, i štjz...

Ovakve snimke i podaci iz Ukraine, govore da je to malo vjerovatno, danas se bore dronovi protiv dronova, dok vojnik ne izdrži u prosjeku 30 minuta.

Baš čitam na indexu, ukrajina uporabi 10.000 dronova dnevno, a proizvede ih 3.5 milijuna godišnje. Za Rusiju nema podataka.

To sve govori, plus onaj članak o Starlinku kao ključnoj infrastrukturi, da su ljudi vojnici na terenu, prošlo svršeno vrijeme. Pa ti vidi.

Zvuci odlicno?

10 godina

Gdje će muha nego na go..no.

Gdje će robotika nego na MMA.

Mislim od svih potencijalnih pozitivnih primjena,

NE, ajmo mi napraviti gladijatore.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.7.2026 8:33 (EricCartman).
Moj PC  
1 1 hvala 0
5 godina

To je ništa.

Meni sada treba mlada humanoidna robotizirana ženska da mi radi po kući, da se zna maziti, da me sluša, da vodimo ljubav.

I da otjeram više ovu staru. 

Ovo, brale, ovo

合気道 五段 ZLA BEBA ! Što te ne ojača, to te ubije !

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice