Adobeova aplikacija uredit će vam, ali i analizira

poruka: 3
|
čitano: 1.113
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Adobeova aplikacija uredit će vam, ali i analizira".
11 mjeseci

S obzirom na njihovu pohlepu i koliko kostaju, vjerujem kroz godinu-dvije past ce im broj korisnika UVELIKE i to se nadam. Moja firma od 4,500 zaposlenika okrenuli smo se AI startupu koji konkuriraju Adobe a cijena im je 5% od onoga sto nam je Adobe naplacivao, i vise nego sretni smo.

One Man Games

2 0 hvala 0
18 godina

(U ritmu Daleko Daleko od vatrogasaca)

Adobeova aplikacija uredit će vam, ali i analizirati fotografije

A Gorske će ti službe pregledati crijevo

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Moj PC  
2 0 hvala 0
5 godina
Re: Adobeova aplikacija uredit će vam, ali i anali
OMG_Studio kaže...

S obzirom na njihovu pohlepu i koliko kostaju, vjerujem kroz godinu-dvije past ce im broj korisnika UVELIKE i to se nadam. Moja firma od 4,500 zaposlenika okrenuli smo se AI startupu koji konkuriraju Adobe a cijena im je 5% od onoga sto nam je Adobe naplacivao, i vise nego sretni smo.

U potpunosti si u krivu prelazak na pretplatu od 2012. godine pretvorio je Adobe u jednu od najprofitabilnijih i najstabilnijih tehnoloških kompanija na svijetu.
Ne postoji ikakva konkurencija Adobeu tebi je bitno da je jeftinije sebe mozes lagati ali nemoj nas.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.7.2026 19:38 (Boris grozni).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice