Mislio sam kupit igru al baš zbog ovih sra*ja neču.
KAKO SE SPOJIT NA JE*ENI SERVER KAD PIŠE KOD SVAKOG DA JE PUN A NIJE!
Igra ce bit klasichni ABUSE sa smrdljivim kamperima, online vrijednost.... blizu nule... preskachem naslov dok ne bude 3 eura negdje...
jebote, sami kamperi nevidljivi... nauchite se igrat, score whores....
je pun, al nema refresh demo dobro slozen XD stisni server info pa ces vidit da je pun. al mene hebe to kaj me izbacije, connectio lost to server bla bla
Ovo je demo, takve stvari se u pravilu ispravljaju do izlaska, nemash sekiracije shto se tiche tog
eto več pol sata se mučim i još nisam igre vidio.
iako uspijem uč u server onda igra nikako ne počinje. stalno si u "looby-ju"
ma nek se gone u tri pi*ke materine!!!
meni se igra svida , dobro ce doc promjena nakon warfare 2
ali naravno tribat ce se priviknit
losa je strana ta da ce snajperista bit ko u prici ...
Naokon što sam konačno ušao u par servera (mislim da su CryTek-ovci konačno sve složili) i odigrao 5-6 rundi mogu reči da mi se jako sviđa. Ovo je nešto novo nakon COD-a. Igrao sam i Betu MP i vidi se da je Demo puno bolje optimiziran. Sad jedino da ispraksiram prstiće da skaču na Q i E u pravim trenucima (Dođe lik ispred mene a ja stisne Cloak umjesto Armora). BTW: Do kad traje Demo?
Mene živcira kada se puca dok si u klouku ekran zabljesne i ništ ne vidim ispred sebe.
koliko ce ono ostat original , na ebayu , u hrv bude preskupo , probat cu veceras napravit acc i igrat ;)
Mene isto zivcira taj bljesak dok opalis prvi metak u cloaku, skoro svaki put ja popušim umjesto njega jer me skuzi di sam prije nego ga uspijem dokrajcit.
Nemogu dočekati da se skine ovaj demo.
BTW svi kojima prekida veza na net ili iz nekog drugoga razloga ne mogu skidati preko direct downloada, skinite preko torrenta na partisu, brzina je visoka.
Skinio igru, pokrenio, odman mi je je ispisalo "Unsppored video card detected, game might crash...blabla" ma briga me upren ja ok i ajde dalje, Upali je!!!,napravio account, stavi postavke na sljedeće: 1280 X 1024, Gamer (nisan skužio šta je najmanje a to se činilo)i RADI...
NA KONFI POD MOJPC CRYSIS 2 DEMO RADI!!!
(single core cpu clockan na 3.7 GHz, GF 8600 GTS 256, 2gb DDR...)
evo jedan benchmark sa frapsom
2011-03-01 18:02:47 - Crysis2Demo
Frames: 6127 - Time: 382904ms - Avg: 16.001 - Min: 10 - Max: 32
Igra mi se sviđa, za jedan multiplayer FPS je super čak ima i nekakav sustav napredovanja (valjda zato mi kratko traje armor...)
ne sviđa mi se što je onaj suit izbornik manje osjetljiv pa nemogu na brzaka prebacivati i ne sviđa mi se to što se armor troši i kad te niko ne puca (grrrrrr) ali mi je dobro što nema posebnog speed mode-a nego se to samo aktivira kad sprintaš...
i da, ima puno bloom-a...
Ma sve u svemu za 2 miseca za krizmu sa novom konfom definitivno stiže i original primjerak ovoga...
Daj mi recite kako se gasi blur?
Daj mi recite kako se gasi blur?
Za sad i koliko ja vidim nikako. Dok ne stave napredne opcije za grafiku piši propalo. Mene više zanima kako se gasi AA? Dobio bi na performansama, a to zaglađivanje i onako ne primjetim.
Imam logitech g35 i nemam zvuka. Vidim da ima jos dosta takvih ljudi? Zna li netko ima li kakvo rijesenje? Citao sam na nekim stranim forumima da igra ne voli 5.1 i 7.1 sorround. Neki savjetuju da se iskljuci na 2 kanala. Ja nemam opciju osim ako na gumbu iskljucim dolby sto ne pomaze.
Imam logitech g35 i nemam zvuka. Vidim da ima jos dosta takvih ljudi? Zna li netko ima li kakvo rijesenje? Citao sam na nekim stranim forumima da igra ne voli 5.1 i 7.1 sorround. Neki savjetuju da se iskljuci na 2 kanala. Ja nemam opciju osim ako na gumbu iskljucim dolby sto ne pomaze.
e pa naravno da nam ne radi,đubrad nam je podvalila xbox demo sa opcijama za namjestiti malo grafike i to je to,vidiš da nema ni chat ili ga ja nisam još skužio...
sad moram na canyon sluškama igrati..pfff.ajd beta je ipak.
Lol ja nemam nista nego voljene g35. Necu ni igrat dok se i ako ovo ne rijesi.
nemojte se cudit da vam ingame sa ai-om ti fraps brojevi padnu na pola..
Igra ce bit klasichni ABUSE sa smrdljivim kamperima, online vrijednost.... blizu nule... preskachem naslov dok ne bude 3 eura negdje...
jebote, sami kamperi nevidljivi... nauchite se igrat, score whores....
hahah pa šta si očekivao sa nanosuitom, vidio si trailere
Sada baš gledam i naspram prvog dijela kada se prolazi kroz neko grmlje i slično to se ne pomiče!! Da mi je znat razlog iz kojeg su to izbacili (ne, ne koče konzole razvoj igara).A bilo bi dobro jer kada je netko nevidljiv i prolazi kroz žbunje lakše bi ga se uočilo!
Postavke? Zanimljiv mi je multiplayer, ali ako u cijeloj igir izbor bude ovako okrljašten bez dodatnih opcija neka se tornjaju oni i igra. I dali sam ja lud ili. Netko mi je rekao da ima lean kada se približiš zidu! Ja ko budala lupam u zid, ali nikako da se on nagne. Fali prone...
Di su ona obećanja za PC? Ovo je čisti konzolaški port. Zamuljano, zablurano, nema lean, nema prone, nema igranja sa postavkama.....
Evo uspio se registrirati preko igre... Koje su najveće postavke, hardcore, gamer ili advanced?
Sada baš gledam i naspram prvog dijela kada se prolazi kroz neko grmlje i slično to se ne pomiče!! Da mi je znat razlog iz kojeg su to izbacili (ne, ne koče konzole razvoj igara).A bilo bi dobro jer kada je netko nevidljiv i prolazi kroz žbunje lakše bi ga se uočilo!
Postavke? Zanimljiv mi je multiplayer, ali ako u cijeloj igir izbor bude ovako okrljašten bez dodatnih opcija neka se tornjaju oni i igra. I dali sam ja lud ili. Netko mi je rekao da ima lean kada se približiš zidu! Ja ko budala lupam u zid, ali nikako da se on nagne. Fali prone...
Di su ona obećanja za PC? Ovo je čisti konzolaški port. Zamuljano, zablurano, nema lean, nema prone, nema igranja sa postavkama.....
Ni ja nisam primjetio lean. U SP je bio ("beta" verzija), ali tu ga nema.
I nek ode kvragu taj blur i sve, ni u gamer postavkama ga se ne mogu rijesiti, smeta mi uzasno.
Barem smeta svima, lol.
Lijepo sto je diabolic podigao 30-ak hrvatskih servera pa se vidimo tamo.
Ocito ne kad oni mene bez problema killaju a meni treba malo duze Jbg, to je onda samo do mene, a ne mogu si pomoci =(
Da, nema ovdje lean. U SP beti je bio, ali ovdje ga nema neznam zašto.
Kako Crysis 2 rangira grafičke postavke? Predpostavljam da je grafika pod hardcore na najvećim postavkama.
gamer -> advanced -> hardcore
ali to 110% nije sve posto nema ni "d" od dx11 u ovom demo-u.
Ni ja nisam primjetio lean. U SP je bio ("beta" verzija), ali tu ga nema.
I nek ode kvragu taj blur i sve, ni u gamer postavkama ga se ne mogu rijesiti, smeta mi uzasno.
Ovaj demo je nabrzaka prebacen sa Xbox-a na PC zbog pritužbi PC gamera, a puni MP će imati sve mogucnosti kao i SP.