LG-jevi monitori korisnicima Windowsa prikazuju og

poruka: 3
|
čitano: 1.361
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG-jevi monitori korisnicima Windowsa prikazuju og".
18 godina

Stari moj...

Ovo treba suzbiti u korijenu, nabiti im takvu kaznu odmah u startu da nikome nikad više ne padne ovakva glupost na pamet.

Gledam te!

13 0 hvala 0
12 godina

LG puno riskira zbog pohlepe da skupe još par novčića iz tih reklama.

Naime, kupio sam njihov OLED TV više klase. U glavnom izborniku - koji se automatski otvara kod uključenja TV-a, te kad se prelazi na usluge poput Netflixa, vraća na TV ulaz i slično - na otprilike 40% zaslona prikazuju se reklame! Tako sam mjesecima gledao izrazito iritantnu reklamu za McDonald's pa za nešto drugo pa za nešto treće. U zadnje vrijeme reklamiraju svoje igre i neke usluge pa je nešto manje iritantno.

U svakom slučaju, nisam bio nimalo oduševljen time da sam izbrojao ozbiljnu količinu novca da bi me televizor onda bombardirao reklamama za McDonald's!

Što se tiče "upravljačkog programa" za monitor - korisnici valjda mogu biti sretni da još nisu smislili način da se monitor izravno spoji na Internet i sam dovlači reklame! Zasad im još treba "upravljački program"...

7 0 hvala 0
11 godina
Re: LG-jevi monitori korisnicima Windowsa prikazuj
e da samo to rade...

Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice