Garmin predstavio CIRQA Smart Band, pametnu narukv

poruka: 9
|
čitano: 2.100
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Garmin predstavio CIRQA Smart Band, pametnu narukv".
17 godina

Ja smatram da je ovo nazadovanje tehnologije.

0 0 hvala 0
18 godina
Re: Garmin predstavio CIRQA Smart Band, pametnu na
Kako se ovo misli “bez pretplate” - n bava kua?!
Computers will never take the place of books. You can't stand on a floppy disk to reach a high shelf. -- Sam Ewing

0 0 hvala 0
21 mjesec
Bez pretplate kao što imaju i garminovi ostali uređaji.
Imaš aplikaciju Garmin Connect koja je zaista bogata podacima ali u toj aplikaciji možeš biti i pretplatnik pa dobiješ još dodatne analize , podatke, za treniranje svašta nešto.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
17 godina
Kad kažu "bez pretplate" misle na Whoop - narukvicu koja radi isti posao, ali ne funkcionira bez godišnje pretplate.
Google je izbacio Fitbit, ali app im je smeće i mislim da ce Garminova narukvica biti bolji izbor (iako je skuplja).

Nije "nazadovanje" tehnologije, možeš kupit pametni sat ako želiš, ali ne treba nam svima GPS i ostale mogućnosti koje sat nudi. Narukvici baterija traje puno duže nego satovima, a ima (plaćaš) samo health funkcije - sat s istim health funkcijama obično košta puno više.
Imao sam pametni sat i ne mislim ga ikad više kupiti. Draži su mi "normalni" satovi, a fitbit stavim na drugu ruku ili u narukvicu normalnog sata (ima remena koji dolaze s utorom za fitbit).
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.7.2026 16:57 (mateo).

1 0 hvala 0
2 godine

Xiaomi Smart Band 10 koji košta 40 eura je svemirski brod za ovo preskupo govno bez ekrana i smisla.

0 0 hvala 0
18 godina
Ovo je za ljude koji ne žele ekran ili žele praćenje ali i normalni sat na ruci, čitaj neki swiss analog i sl.
Nazadovanje, nije, zašto, samo opcija više.
Baterija da traje više od satova? Pa od nekih da, od mog npr ne, mom traje 2 tjedna.
E sad, pretplata, ne treba, radi ali da bi npr vidio trenutni puls na aplikaciju u mobitelu, treba pretplata. Neke stvari su namjerno sj da uzmeš pretplatu.

3 0 hvala 0
21 mjesec
"ali da bi npr vidio trenutni puls na aplikaciju u mobitelu, treba pretplata".

Jesi siguran za ovo , nemam pretplatu a vidim trenutni puls , čak to koristim često kad treniram da vidim na ekranu. Dali ovisi koji uređaj imaš, fenik 6x pro i vivoactive 3 ne trebaju pretplatu za tu funkciju ?

Usput Garmin ima satove koji izdrže i tri-četiri tjedna bez punjena ako se ne trenira a ima i one solarne koji teoretski se ne moraju puniti.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
18 godina
To što vidiš u aplikaciji ovisi o uređaju
18 godina

Imam Enduro 3 na ruci i iskreno ideja mi je riješiti ga se.

Baš par dana prije ove vijesti sam naručio Amazfit Helio strap, da isprobam hoće li mi uređaj bez ekrana više pasati. Ne planiram ga koristiti preko Zepp aplikacije, nego u Gadgetbridge+PAIesque kombinaciji. Vidjeti ćemo kako će to ići jer PAIesque trenutno uopće ne kužim ali bez nekih konkretnih podataka nema mi uopće smisla niti isprobavati (ne planiram odspajati sat od Garmin Connecta a ne može paralelno biti uparen i s GC i sa Gatgetbrigeom).

Osobno mi jako fali taj Whoop način rada, gdje se baviš svojim poslom i u nekom trenutku samo revidiraš dan.

Garmin me non-stop prca s glupostima: te moraš nap uključiti unaprijed, te mi servira podatke i onda sam fokusiran na njih umjesto da mi dan ide svojim ritmom.

Ne znam kako su točno riješili obradu podataka, u smislu jesu li kopirali Whoopov model rada - ako jesu, to bi mogao biti pun pogodak! Ako rade isto što i sa satovima, meh...

Gledam te!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice