Obrađuje li aplikacija prostorne podatke doma lokalno ili u oblaku?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja još uvijek imam Xiaomi s5, sigurno 8 godina star… usisava super, ali pod nesmije prat jer žena poludi… Davore, kad je vani sunce i ti se nagneš pod kutem od 45 stupnjeva, jel se vide crte na podu od pranja? Ja nekad niti pod tim kutom ne vidim ono kaj vidi moja žena…
Ja još uvijek imam Xiaomi s5, sigurno 8 godina star… usisava super, ali pod nesmije prat jer žena poludi… Davore, kad je vani sunce i ti se nagneš pod kutem od 45 stupnjeva, jel se vide crte na podu od pranja? Ja nekad niti pod tim kutom ne vidim ono kaj vidi moja žena…
da, a p50 450 eura, i dalje 150 jeftiniji nego stepenicu nizi u hrvatskoj.. katastrofa cijene su dolje, ne kuzim kako je to moguce, a niti kako nisu ostali samo apartmandjije,uhljebi i politicari.
meni je s6 prestao prati pod, makar i to nije bas pranje ko ovaj, sa rotirajucom krpom. mislim da mu cijena bila 250 davno, a s ovim dobijes i stanicu i sam se prazni i puni vodu. jos taj nastavak da reze kosu da se ne namata ispod.
Što valja od tih robota do nekih 300-400 eura ?
Što valja od tih robota do nekih 300-400 eura ?
ako mozes narucit izvana za normalnu cijenu, mislim da je ovaj za 329e best buy.
Bolji u izbjegavanju prepreka jer ima kameru je mova p50 pro ultra ili dreame l40 ultra ae. ti su 450e, veli gpt da cekam black friday,da su onda 370-400e.
ja cu uzet nesto sa boljim izbjegavanjem prepreka radi dosta kablova i todler related stvari, a i jer mi ovaj s6 ide zesce naqrac sa svojim "ajm stak"
pozitivno sam iznenadjen koliko je cijena pala tim sa stationom. predprosli blackfriday kolega je uzeo neki na akciji, bio je 999, dolje sa 1299. a sad ih ima vec za 329.
jebate,da nema kine, trebalo bi ju izmislit
ne toliko radi bebe,vec radi matere kojoj sise pustaju pa je sav pod u mlijeku, uzet je robot s rotirajucim mopovima.
nije taj recenziran model (329e) vec dreame l40 ultra ae, radi kamere i boljeg izbjegavanja prepreka(399e).
mogu ga usporedjivat sa nekim s6 360 ili tako nekako iz 2019,jer je jedini kojeg sam imao i mogu reci da nema smisla usporedjivat.
usisava bolje, pere pod neusporedivo bolje,a prepreke zaobilazi a ne ko ovo staro govno koje se u sve prvo zabije par puta,a zapne za kabel, povuce router ili grijac od akvarija pa se dere kak je zapel.
trebalo mu dobrih sat i pol, mozda i dva za 80 kvadrata, ali pripremal sam stan za njega nekih 5 dana. pocisceno sve, cak i lazna koza koja se guli sa jeftinog gejmer stolca(a toga je bilo toliko da je moral icci praznit spremnik).
stari sam palio mozda dvaput mjesecno koliko mi je dizao tlak, ali ovi novi su stvarno velik skok.
ako razmisljas o kupnji robota, mislim da je taj best buy sad, ultra ae model jer ima kameru i to je.
kupljeno jer radi bebe previse ciscenja pada na moja ledja, ovih 400e je daleko bolja investicija od originalnog plana od 5 grama za motivejsn and energy.