Nadam se da ću jednog dana vidit naslov "Testirali smo non-smart TV bez AI-a". To bi bila prava egzotika i članak vrijedan čitanja.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nadam se da ću jednog dana vidit naslov "Testirali smo non-smart TV bez AI-a". To bi bila prava egzotika i članak vrijedan čitanja.
Što se na tako nečem ima testirati (non-smart tv)? Nema smart funkcija, automatski nema ništa drugo vrijedno spomena jer sigurno proizvođač neće ubacivati hvale vrijedan panel u nešto bez podrške za multimediju.
Najbliže tome što tražiš je PC monitor. Ček malo, pa to je točno što tražiš. Samo računaj da si onda limitiran na ispod 40 cola
Istina, to bi bio jako kratak test, ali svejedno, takvu "egzotiku" bi vrijedilo testirati. 😁
Zamisli, pritisnes botun i upali se program, bez izbornika, obavijesti, reklame i sl. sranja.
Jedno vrijeme sam trazio nekakav panel kojeg koriste u reklamne svrhe, kao kiosk mode, ali nisam se baš usrećio...
Istina, to bi bio jako kratak test, ali svejedno, takvu "egzotiku" bi vrijedilo testirati. 😁
Zamisli, pritisnes botun i upali se program, bez izbornika, obavijesti, reklame i sl. sranja.
Jedno vrijeme sam trazio nekakav panel kojeg koriste u reklamne svrhe, kao kiosk mode, ali nisam se baš usrećio...
Pretpostavljam da se nisi cijenom usrećio jer su cijene astronomske
Bio je nedavno na LTT takav test i ono čime je Linus bio iznenađen je brzina paljenja TVa obzirom da ne mora bootat nikakav OS
Sad još trebam nać di se taj TV prodaje...
Si ti onaj koji je prije 3 godine tražio Non-smart TV?
Evo ti google link, na upravo takve monitore od 65 incha.
https://www.google.com/search?q=cctv+OR+security+OR+surveillance+monitor+OR+screen+65''
Ali ako nisi našao ništa u 3 godine sumnjam da ćeš i sada nač nešto.
Nije to nikakva egzotika, ima na alibabi za kupit, ako nigdje drugdje.
ili je android i dalje jedini vrijedan pažnje
ili je android i dalje jedini vrijedan pažnje
Može se instalirati ali je support kraći nego kod google tv-a. Ux na web-osu mi je i dalje najbolji od svega ponuđenog
slažem se, webos ux mi je i dalje najbolji.
Zar nije kod LG da televizor sluša tek kad pritisneš tipku mikrofon? Nisam siguran da LG ima mikrofon osim u daljinskom, ako je tako , kako nas onda sluša?
Dali ostali isto slušaju non-stop kao i mobiteli (meta aplikacije i slični) i imamo li izbora?
Činjenca je da meta ima algoritam da s mobitelom prisluškuje i prati zvuk čak i što gledaš na televizoru i koje programe.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
nemam lg pa ne mogu provjeriti da li je točno to što piše u uvjetima korištenja, što on pokazuje.
ne bi rekao da je izmislio tako nešto radi klikova.
ako je tako onda je to stvarno strašno.
što ne znači da i drugi to ne rade ali ne napišu u uvjetima korištenja
iako nije mi ni čudno jer sam još prije čuo za lg perilice i sl. da šalju ogromne količine podataka negdje na njihove servere...
Zar nije kod LG da televizor sluša tek kad pritisneš tipku mikrofon? Nisam siguran da LG ima mikrofon osim u daljinskom, ako je tako , kako nas onda sluša?
Dali ostali isto slušaju non-stop kao i mobiteli (meta aplikacije i slični) i imamo li izbora?
Činjenca je da meta ima algoritam da s mobitelom prisluškuje i prati zvuk čak i što gledaš na televizoru i koje programe.
Izgleda da je LG poznati spyware
Kaj se uopće oko toga sikirate? Pretpostaviš da svi skupljaju i dilaju tvoje podatke. Stavi neki bolji router i limitiriaj kaj izlazi van s tog ip-a i bok.
Svi se šokirate kao da će biti bolje.... a neće. Biti će gore
EDIT: sjetim se samo Alexe. Kak tek amazon dila podatke? Gotovo svi koje znam imaju bar jednu. Ja imam 2 kom dot-a doma i btk, koristiš ili ne koristiš. Jednostavno je
da al mislim da je ovo prvi slučaj gdje u uvjetima korištenja piše "snimat ćemo tebe i sve ljude u prostoriji", ako ne prihvatiš nemaš update, samim time pola aplikacija će ti s vremenom prestati raditi
Samo kaj ovi napišu da će to raditi a drugi ne. Opcija je onda uključit to jednom godišnje, ažurirat, isključit, ne?
Mislim, imam lg ali je prestar za te zajebancije pa se još ne borim s time. Kad će biti novi, složit ću traffic rule i bok