Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 925.890
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Crysis 2
dex3108 kaže...

Imam nalog odavno na mycrysis :D sad samo cekam demo da se skine pa cu kad dodjem sa fax-a da oprobam ovo cudo :D

nemoj se previše radovati jer ako nastave ovako padati, nitko neće moć.al mislim da bi se to ipak trebali ubrzo riješiti.

http://www.youtube.com/user/zgd2006
16 godina
Crysis 2

Svi koji su registrirani igraju bez problema, ja evo već skoro 3 sata mlatim, došao sam do 7. levela{#} Evo još slikica za uživanciju{#}

Problem mi se događa da nekada kao da armor mode mi ne funkcionira frajer me odmah ubije, a ja po njemu derem i on nije u armoru i ne ubijem ga...a ovo sa klasama je debilana žešča, nemožete u toku igre mjenjati module niti išta, već morate kompletne klase mjenjati, stvarno idiotsko{#}

I još nisam počeo ono uklizavanje koristiti, a to je predobra stvar, par puta me netko skinuo ja gledam ono odkuda nisam ga vidio, kada na killcamu vidi frajera kako je proklizio{#}

Stoja
Moj PC  
11 0 hvala 2
16 godina
Stoja kaže...

Svi koji su registrirani igraju bez problema, ja evo već skoro 3 sata mlatim, došao sam do 7. levela{#} Evo još slikica za uživanciju{#}

Problem mi se događa da nekada kao da armor mode mi ne funkcionira frajer me odmah ubije, a ja po njemu derem i on nije u armoru i ne ubijem ga...a ovo sa klasama je debilana žešča, nemožete u toku igre mjenjati module niti išta, već morate kompletne klase mjenjati, stvarno idiotsko{#}

I još nisam počeo ono uklizavanje koristiti, a to je predobra stvar, par puta me netko skinuo ja gledam ono odkuda nisam ga vidio, kada na killcamu vidi frajera kako je proklizio{#}

ja sam regan i aktiviran korisnik al eto, još ništa

http://www.youtube.com/user/zgd2006
16 godina
Crysis 2

ajme koja sprdnja oko tog logiranja i svega nemam riječi

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Još uvjek se ne može registrirati. Krasno. Da sam samo znao da se moglo regati danima prije :/

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Crysis 2

Postoje li neke druge stranice gdje se može registrirati? Meni piše account creating već 10 min...

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Koda nam nisu mogli dati da se spajamo sa ea accountom{#}

17 godina
neaktivan
Axlus kaže...

Postoje li neke druge stranice gdje se može registrirati? Meni piše account creating već 10 min...

Ja sam se logirao koristeći GameSpy account.

16 godina
protjeran
Crysis 2

Je li postavke idu najviše do Hardcore kao i na beti?

How many MC's must get dissed, before somebody whispers don't fuck with Bis, My survival skills surpass Kris (KRS-One), watch this...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Axlus kaže...

Ja sam se logirao koristeći GameSpy account.

Meni piše nickname invalid kad koristim svoj gamespy.

15 godina
Crysis 2

Meni isto, napravio novi GameSpy opet isto.

Preporuka je da se napravi nick bez brojeva, to sam i napravio i opet nista.

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2011 13:35 (Joe Cooker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Ovi iz Cryteka kao da su otišli na kolektivni odmor u vrijeme izlaska demoa ili nešto.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Crysis 2

Ima dosta ljudi kojima ne radi Gamespy account (meni također). Svima kojima ne radi se javi poruka o nedopuštenim znakovima (bez obzira imate li ih ili ne). Trenutno rade na tome, između ostalog.

Nobody expects the Spanish inquisition!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2
NanoSmartCasual Tom Ebsworth
@
@jasonic666 we're working on it, shouldn't be too long now!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Axlus kaže...

Meni to stoji 3 sata.

16 godina
Crysis 2

Uspio sam se registrirati na MyCrysis.com no nikako ne mogu potvrditi svoj account jer mi javlja Error kod svakog pokušaja.

Isti account (sa istim korisničkim i passwordom) sam napravio i na GameSpy-u ali se i dalje ne mogu ulogirati u igri.

:(

www.YouTube.com/GTAExperience

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Dkc kaže...
NanoSmartCasual Tom Ebsworth
@
@jasonic666 we're working on it, shouldn't be too long now!

već stavljeno , al' thx

Nobody expects the Spanish inquisition!
15 godina
protjeran
Crysis 2

Ja sam jutros pokušavao napraviti account i ništa...

Svaki put dobivao ono: creating account... i tako sam bio pustio da bi malo prije skužio da mi je došao mejl, ali u spam.

Naravno, account sada treba aktivirati klikom na link, al kita...

Ustvari, kad kliknem na taj link mi otvori stranicu gdje mijenjam password.

Tko zna? Možda mi je account aktivan... no to ću vidjeti tek kad dođem doma s posla ;)

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Crysis 2

A .ebote svaki put isto, svaka veca igra...ISTO!! Pa jel ne mogu sredit vec vishe te stvari.... znaju da ce par milijuna ljudi cekati da se ulogiraju... ovo je mega fail! teshka debilana!

Yes you are indeed a few, but I am the ONE!

6 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2

Ja mislim da su to namjerno uradili da uspale ljude prije igranja...:DDD

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Crysis 2

Nije mi jasno, šta su mislili da će samo 16 ljudi htjeti malo zaigrati...? Ovo se događa sa skoro svakom igrom.{#}

EDIT: Još onda na Twitteru napišu : Evo sad će, još samo malo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2011 14:01 (Promster).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Crysis 2
Što danas izlazi Crysis kad ste se tako uspisali??
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

mozel se s steama skinut jer meni ovi downloaderi na browserima sami stanu downloadat

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hari85 kaže...

mozel se s steama skinut jer meni ovi downloaderi na browserima sami stanu downloadat

Nažalost demo još nije dostupan na Steamu.

www.YouTube.com/GTAExperience
15 godina
protjeran
Crysis 2

Ajoooj ima da ih pobijem ko zeceve ne osposobe li login u sto kracem roku.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CoKsA kaže...
Što danas izlazi Crysis kad ste se tako uspisali??

nije nego je multiplayer demo izašao koji se trenutno igra{#}

Uf sada se polako počinjem privikavati na odijelo, govorili smo prije kako zbog toga što je power mod stalno upaljen da je odijelo pojednostavljeno i lakše za koristiti. U jednu ruku je, da nemoraš prebacivati u strenght i speed mode, ali zbog toga ih stalno koristite i može vam cijela energija otići u tren oka, a još brže se troši ako to isto radite sa armorom ili u cloaku i ako još koristite nanovision. 

Jer prije su ljudi cijelo vrijeme u armoru bili(i onda vam energija bila na 100%) i trošili na ostale stvari. Sada stavi armor i brzo se iscrpi energija. I cloak je isto tweakan tako da više nemožete stajati 2 minute na mjestu sa punom energijom nego možda 15-ak sekundi, ali isto toliko možete i kretati se i slično. Uglavnom nije dobar za kampanje već da otvorena mjesta prođete nezapaženo jer uvijek se nađe neki kamper koji samo čeka da vas uroka{#}

Stoja
16 godina
odjavljen
Crysis 2

cek, koliko opce igraca podrzava multi?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stoja kaže...

E ajde napište koji vam je nick pa da se dodamo da se lakše nađemo? Moj je Stoja pa me dodajte{#}

Ja te dodao....

doktor1...

ššššš - možda su u šumi
16 godina
skank666 kaže...

cek, koliko opce igraca podrzava multi?

Ova 2 moda što su dostupna do 12 igrača. Dosta jadno s obzirom da sa u crysis warsu bili serveri i sa 64 igrača, ali je neki prosjek bio 18-30 igrača na serverima, a ovo je jako malo 6v6 se igra. Možda u drugim modovima bude više ali nekako sumnjam. {#}

Stoja
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Duboko sam razočaran! Nisu stavili proklete opcije za grafiku nego opet isto sranje (gamer,advanced,hardcore), dodali su još i vsync. To mi je strvarno glupo! Igra mi se vrti na 20-25 fps-a, 30 fpsa nemogu dobit da si neznam sta. Važno da su tu te prelijepe sijene koje najvjerovatnije jedu fps. Postoji li neka naredba da se uklone sijene, ako nema neću ni igrat crysis sve dok ne dođu opcije.

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice