Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 925.766
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Crysis 2
Stoja kaže...
skank666 kaže...

cek, koliko opce igraca podrzava multi?

Ova 2 moda što su dostupna do 12 igrača. Dosta jadno s obzirom da sa u crysis warsu bili serveri i sa 64 igrača, ali je neki prosjek bio 18-30 igrača na serverima, a ovo je jako malo 6v6 se igra. Možda u drugim modovima bude više ali nekako sumnjam. {#}

+ Ja sam odigrao 3 runde na 3 različita servera i na svim trima broj igrača se vrtio oko 10.

sorry za DP

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2011 14:38 (Frentt).
15 godina
Crysis 2

creating account...5 sati radi account???šta radim vizu za ameriku???

get doooooown !!!!
Moj PC  
14 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Meni isto tako radi acc od ujutro od 10h pa koji je njima bog na zivce mi idu vise btw. ako ima ko 2 acc-a kojim slucajom molio bih ga da mi da pw i username na pp Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Frentt kaže...

Duboko sam razočaran! Nisu stavili proklete opcije za grafiku nego opet isto sranje (gamer,advanced,hardcore), dodali su još i vsync. To mi je strvarno glupo! Igra mi se vrti na 20-25 fps-a, 30 fpsa nemogu dobit da si neznam sta. Važno da su tu te prelijepe sijene koje najvjerovatnije jedu fps. Postoji li neka naredba da se uklone sijene, ako nema neću ni igrat crysis sve dok ne dođu opcije.

Ma vjerojatno će ili do kraja promijeniti ili će zajednica sama napraviti alate za poštelavanje grafike, meni je isto debilno da imaš samo 4 stavke i to je to...Ja trenutno igram na trećo(advanced) i frami mi ne padaju ispod 40 frama a vrte se oko 40-60 na 1280x1024 rezi. Najbitnije mi je da nema nikakvih framedropova i zbog toga je igra jako fluidna, za razliku BC2 koji mi je znao sa 80 frama pasti na 25(istina vrlo rjetko) ali onda osjetiš takve oscilacije u igri. 

Mada sa samo 12 igraća nema tolike zahtjevnosti kao kada je 30+ igraća na serveru. 

Što se fizike tiče, primjetio sam da na mapi skyline osim razbijanja stakla i prolaženja kroz one plastične zavjese u onim staklenicima ili šta već, mogu se razbiti u uredim monitori, možete ih gurati šutirati po podu i slično. Ali više-manje isti feeling kao i u crysis wars-u koji također nije imao destrukciju.

Ali neznam na koji način ju ovdje implementirati ako bi mogao pola mape srušiti, onda bi bilo zeznuto jer mapa ne bi bila balansirana, da recimo srušiš most koji povezuje glavnu zgradu i staklenik koji omogućuje da se popneš na krov centralne zgrade, bilo bi zanimljivo ali i dosta problema bi se stim pojavilo...Mape trebaju biti kao u BC2, znači sve na ravnome tlu, i onda nabacane zgrade/drveće koje možeš uništiti i to je to. 

Stoja
16 godina
neaktivan
Crysis 2

sry ekipa možda je glupo pitanje al jbg..gdje točno trebam napravit taj account na ea-ovoj stranici crytekovoj ili nekoj trećoj :S

"you hit me we hit you"-mafia
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2

Totalna debilana, cijelo vrijeme mi samo stoji creating account -.-"

Odo ja igrat BC2...

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Crysis 2

Eh, trebali smo biti pametni i napraviti acc prije 2-3 dana, a ne sada ovako čekati ko' ozebli sunce...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
debs kaže...

sry ekipa možda je glupo pitanje al jbg..gdje točno trebam napravit taj account na ea-ovoj stranici crytekovoj ili nekoj trećoj :S

Nemoj ni pravit meni radi acc vec 6 sati pa nista {#} ima ko acc viška da probam malo{#} molim na pp ako neko ima{#}

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
16 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...
debs kaže...

Nemoj ni pravit meni radi acc vec 6 sati pa nista {#} ima ko acc viška da probam malo{#} molim na pp ako neko ima{#}

sve super al ja bih ipak volio odgovor na pitanje :P

"you hit me we hit you"-mafia
14 godina
debs kaže...

Na MyCrysis-u

17 godina

možeš napraviti na craysis 2 stranici untar igrice i na gamespy

16 godina
Crysis 2

Odi na mycrysis.com i tamo se registriraj, ako uspiješ{#}

Stoja
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2

A bogte mazo dobim acc od frenda,upisem pise logging in i vrati na pocetni screen{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2

probaj uci i izaci iz igre

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

"Account is being created".....FFFFFUUUUUUUUUUUUUU{#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Crysis 2

Ne mogu napravit account, u biti ne mogu se logirat,onda cujem da je max 12 igraca, nema prona, croucha . 

Ima auto aim zato lol, usb headsetovi ne rade (ja imam usb hs) i jos dosta failova ima da ne nabrajam.

A nije bas da sam odusevljen kako se situacija odvija.

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Joe Cooker kaže..., usb headsetovi ne rade (ja imam usb hs) i jos dosta failova ima da ne nabrajam.

molim?! lol pa to su oni onda samo malo betu osposobili.. tj vjerovatno zvukove oruzja...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan
HeateX kaže...

probaj uci i izaci iz igre

probo 6 puta opet isto {#}

16 godina
Crysis 2

znači ne možeš igrati preko ea accounta?

scientia est potentia

0 0 hvala 0
16 godina
alien kaže...

znači ne možeš igrati preko ea accounta?

Ne :(

www.YouTube.com/GTAExperience
16 godina
Joe Cooker kaže...

Ne mogu napravit account, u biti ne mogu se logirat,onda cujem da je max 12 igraca, nema prona, croucha . 

Ima auto aim zato lol, usb headsetovi ne rade (ja imam usb hs) i jos dosta failova ima da ne nabrajam.

A nije bas da sam odusevljen kako se situacija odvija.

Crouch ima, a ovo ostalo se već pred par mjeseci znalo...meni isto onaj auto aim nije jasan ali nije da i funkcionira, probao sa i bez i nema razlike, više brijem da im je to ostalo od xbox bete{#}

Ali više-manje sve to nestane kada zaigrate igru i shvatite koliko jedan cod/BF nemaju veze sa crysisom, osim što su svi zajedno fps žanr. Po meni crysis nije konkurencija ni jednima ni drugima, već je on sam za sebe. Jer u nijedno od one dve igre nećete imati situaciju kada neznate di gledati, frajer vam može skočiti na glavu, može vam u klizati u noge i mlatnuti vas u jaja, može vam od ispred nevidljiv doći da ga neskužite, a može i ko neki padobranac proletiti pored tebe, jednostavno nepredvidljivo, ne postoji mjesto na mapi gdje ti barem sa 3 strane se nemože prići. 

A treba sačekati još i mape i kojima se auti i slično može odgurati, toga zasada u ove dve dostupne nema, ali mislim da će to biti još jedan dodatak koji će uvesti kaotičnost u igru.

Stoja
14 godina
Crysis 2

Ma hajde molim te.Umjesto da su nam rekli prije 2-3 tjedna idite na mycrysis.com i napravite profile.A ne sad , svi pokusavaju napravit profile i naravno server je pod punim opterecenjem i to je ne izvedivo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2

mala informacija u vezi auto aim-a

http://twitter.com/Nanosmartcasual

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HeateX kaže...

mala informacija u vezi auto aim-a

http://twitter.com/Nanosmartcasual

Hahahahaha. Prava PC igra.

BTW, ovo sa accountima je postalo nepodnošljivo. Već satima rade na tome i nigdje nikakvog update.

www.YouTube.com/GTAExperience
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2011 15:50 (ivann.n).
16 godina

Još mi je manje draga kad vidim Nvidia. Nije da sam AMD fanboy, ali Nvidia igra prljavo.

Postoje normalne ( . )( . ) Silikonske ( + )( + ) Savršene (o)(o) Nekima je ledeno (^)(^) Neke pripadaju bakama \./\./ ...Ne smijemo zaboraviti ni jako velike (◉ Y ◉) Vrlo male (.)(.) I asimetrične (•
16 godina
neaktivan
Crysis 2

a sta ces mozda su jadni ljudi zaspali od umora koliko nam zele pruzit dobru igru :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Evo ja sam se uspio regati unutar igre. Samo ne mogu ući niti u jedan server. Koji god match da pokušam uvijek piše da je full. Čak i kad probam na 4/12 igrača.

Također kada sam prvi puta ušao u igru pisalo mi je da mi je firewall security too high iako sam dozvolio konekciju igri.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2011 15:54 (gringo88).

0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Evo ja sam sad prije 5minuta napravio račun, ali ne na mycrysis stranici, nego ingame. Neznam zašto mi nije htjelo prihvatiti hotmail, ni t-com mail stalno javljalo da ih već netko koristi, a ustvari ih nekoristi, barem se nadam da ih ne koristi.Prihvatilo mi tak kad sam upisao gamil.

Samo što se sad nemogu spojiti ni na jedan server, stalno failed to connect to host.{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2011 15:55 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2

da evo ingame radi sad cu vidjet dali se da igrati :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Crysis 2

Ja sam sad igrao, stavio account od crysis wars i radi, jedva sam se sjetio koji mi je bio account.

Uglavnom odma sam se loggirao i igrao pa ako neko ima taj account trebalo bi raditi.

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice