zavisi. Imali smo po 2(ili 3?) gripa koja rade istu stvar, samo se drugačije zovu. 3 supresora, a svi su isti. 3 3.4x i 4x scopea, a obično svi koristili iste, onaj koji ima križič, a ne V ili onaj polukrug. Bezveze komplikacije za ljude, i bezveze utrošeno vrijeme od developera.
Ne vidim problem u tome. Netko je volio onaj debeli kratki supp, netko lijepi veliki, iako rade istu stvar, zatšo onda ne bi i kozmetički lijepo izgledali.
za optike isto, bilo je pušaka di sam nosio baš neke koje ne nosi nitko, a kad se sjetim da sam valjda jedini furao ruski holo na m16 u bf3 pa su mi se čudili kad uzmu moje s poda.
Zašto ljudima ne dati raznovrsnost, ali bolje složit menu i objasniti što dobivaju izborom određenog atačmenta.
Zašto ne staviti 3 supresora tipa: jedan ima manji drop, brži metak, manj dmg drugi veći drop sporiji metak i veći dmg, 3 nema dropa, ali je metak sporiji i dmg je tu negdje. Bezveze karikiram, ali zšto ljdima ne dati izbor
to što svi furaju 3 ista atačmenta na sve ne znači da ne postioji netko tko se da u to i slaže si klase fanatično i testira to sve.
ne vidim razloga zašto ljudima ne dati mogućnost i izbor.- Što te smeta ako ću ja nositi neki kratki supresor na svom scaru, a tebe briga kakav ti nosiš?