Samo 79,1 milijun dolara za ovu godinu? A prošle godine bijednih 48,5 milijuna dolara? Pa stvarno mi žao čoeka. Mora se pokrenuti neke peticija da mu svi još malo uplatimo za crkavicu.
Šef Microsofta Satya Nadella tražio manji bonus, n
- poruka: 15
- |
- čitano: 4.765
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako moze Andrej, zasto ne bi mogao i Gnutella!!!
I ja sam u fazi trazenja 67% povisice, da sve bude po standardu...
Samo 79,1 milijun dolara za ovu godinu? A prošle godine bijednih 48,5 milijuna dolara? Pa stvarno mi žao čoeka. Mora se pokrenuti neke peticija da mu svi još malo uplatimo za crkavicu.
Ako svaki rVat dade jednoga jeuvra, eto 3 i pol milionceka, ne lose.... pokreni peticiju, pa da uplatim....
Postani šef multinacionalne korporacije i onda slobodno gunđaj kako ti je plaća manja od njegove.
(U životu se samo mreti mora, sve ostalo je opcionalno. ;)
Privatna firma, ne vidim u cemu je problem. Neka rade što hoće s plaćama.
Ma... Milijunske plaće i bonusi, to je sve nakaradno i nerealno. Ako je netko na visokoj poziciji zaslužio milijune dolara ili eura, onda većina populacije bi trebala imati barem nekoliko stotina tisuća eura. A jedno i drugo je nerealno. Što se to treba odraditi da bi se dobilo za uzvrat nekoliko milijuna? Eventualno liječnici bi zaslužili milijunske plaće i nitko drugi.
Ma... Milijunske plaće i bonusi, to je sve nakaradno i nerealno. Ako je netko na visokoj poziciji zaslužio milijune dolara ili eura, onda većina populacije bi trebala imati barem nekoliko stotina tisuća eura. A jedno i drugo je nerealno. Što se to treba odraditi da bi se dobilo za uzvrat nekoliko milijuna? Eventualno liječnici bi zaslužili milijunske plaće i nitko drugi.
On je htio manji bonus, čovjek trga sebi iz usta da bi firmi i nama korisnicima bilo bolje. Piše da ima velik doprinos na polju sigurnosti, a na platnoj list nigdje ne vidim gablec i prijevoz tako da je malo i zakinut.
Trebaš biti bolji od ostalih i postati šef multinacionalne korporacije s 228 tisuća zaposlenih koji svi odgovaraju tebi za uspjehe i neuspjehe.
Do that, and you're good.
Ozbiljno?
Ozbiljno?
Ozbiljno.
Pa treba dati čovjeku, vidite da nema.
Ozbiljno?
Ozbiljno.
Ok, kad je ozbiljno. U cemu?
Ozbiljno?
Ozbiljno.
Sve što sam napisao. Za razliku od tebe.
Ozbiljno?
Ozbiljno.
Sve što sam napisao. Za razliku od tebe.
Napisao si bolji od ostalih. Nisi napisao u cemu.