„Call of Duty: Black Ops 6” uopće neće biti moguće

poruka: 11
|
čitano: 9.818
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "„Call of Duty: Black Ops 6” uopće neće biti moguće".
7 godina

Gledao summer fest...xbox fest...i po viđenim za moj gušt nema ništa...ono po njima mogu u gamer celibatu...tako hvala im što ću još 2 godine koristiti ps4pro...s obzirom na promjenu životnih okolnosti:)...ča bi se reklo u pričuvi imam igara za do 2030.

Čekam ps5pro ili xbox4 pro...sad smo u životnim okolnostima...4...5 igara godišnje i ako to...s obzirom na te okolnosti nisam palio ps4pro od listopada 2023:(

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Super izgleda,potpuno nova mehanika kretanja,single,multi,zombi,sve dobro izgleda,vraca se teatar mode,3 line koridori,unaprijeđena customizacija,vraca se i Verdansk i sa ovom mehanikom bice zanimljivo,nakon puno godina ponovo sam zainteresiran za CoD.

BE HAPPY 要開心 : )
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2024 22:23 (Joe Cooker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: „Call of Duty: Black Ops 6” uopće neće biti mo
Ne znam kak je s ostalim njihovim igrama ali taj texture streaming koriste na mobilnoj Cod Warzone igri i jednostavno je uzasna solucija. Cim udjes u igru ucitavanja cak i uz najbrzi internet traju dosta a za trzuckanje u igri da ne pricam. Mapa se ucita, izgleda ko da je 1999., nakon 10 sekundi malo dode k sebi ali dok se krene igrat cim naletis na nekoga sa kupljenim skinom iz ducana i krenes se fajtat s njime tih par sekundi igra trza ko macka pod strujnim udarom jer, eto, streaming njegovog skina. I tako par minutaa dok se sa svima ne zažvalis tek onda je relativno igrivo. Zajednica je luda i poceli su pustati nadogradnje opcionalnih skidanja. Mislim da se bu isto desilo i sa ovim na kompu.
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2024 5:53 (ukay1000).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Eto njima izgovora da igra mora biti online kako bi ju mogao igrati.

Dodatni bonus im je što u bilo kojem trenutku mogu jednostavno ugasiti servere bez kojih se igra ne može pokrenuti i više nemaš nikakav način da koristiš nešto što si platio.

Failure is always an option...
Moj PC  
7 0 hvala 3
7 godina

Jel tko probao BETA? Šta mislite?

Ja igrao malo na PS4 i mogu reći da je slično kao Cold War ali mnogo brža igra i mnogo manje mape. 

Cold War multiplayer sam baš guštao dugo vremena i nisam igrao ništa od CODova poslije Cold War, a čini mi se da ću ovo uzeti za multiplayer jer mi paše takav stil igre.

Sviđa mi se nova mehanika kretanja i brzina igre. Uvijek sam igrao hardcore mod a ovdje obična igra izgleda upravo kao hardcore.

Čini se da će biti nedostatak raznovrsnog oružja i vidim da imaju neka oružja iz Cold War.

1 0 hvala 0
11 godina

Pa, mogu reć da je ovo najbolji COD od sad već legendarnog i neprežaljenog MW2019. MP je odličan, a nisam više fan klasičnih MP naslova.

Your mind is like a parachute! Useless unless its open

0 0 hvala 0
17 godina

Za moj ukus MP mape su i dalje prevelike uz dodatak gomile onih kretenskih slajdanja i gluposti. Što se tiče SP-a nisam još probao ali nadam se da nije ni blizu onome iz MW2 (2023). Open world misije? Kakve su to gluposti. Ovo je COD, daj mi mapu, maleni objective na njoj i skriptiraj mi to fino da idem i rokam sve ispred sebe. Da nije džabe na Game Passu nema šanse da bih to ikad kupio. Nadajmo se da su napokon fixali servere za originalne MW2 i MW3.

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
4 godine
Igra je skroz ok, ali...
Savegame ne radi kako spada, tj mnogi, pa i ja imamo problem, koliko vidim, zahvaćene su sve konzole i pc.
Kad se igra kampanja, igra se srusi i ode napredak, u mom slucaju 3h gameplaya. 2x se krešala igra, drugi put ostao bez napretka.
Zanimljivo, prije nego pokrenem igru, u ps5 meniju, igra kuži "continue activity" i misiju gdje sam bio, ali kad udjem u igru, vrati me na 3. mini misiju..
Čekajte neki update tj fix.
Tn
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Meni se rusi,stalno..sve sam probao...onaj direct x erorr
4 godine
Mislim da je rjesenje za kampanju cekat neki update...
A multi-player... Nadat se da ne crasha nakon sto otkljucas cudo.
Takodjer, par puta mi loadalo crni ekran (ps5)...
Tn
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Dali je i vama u zadnjih par dana FPS los skroz, to jest dropa ? Meni je pocelo od kad su ubacili nuketown... Sa 120+ na 60 nekad.. Do sada je ljepo islo na tih 100 + sve max... 

I Sad vidim da ima neki upadate, samo nisam gledao dali je za perfomance sta ? 

+

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice