Ja sam zapeo u kući, prehlada :)
Ja sam zapeo u kući, prehlada :)
Idem odgledat meč do kraja i u krpe, nema volje za ništa.
Noć svima.

We won!
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
Šta se radi?
Šta će se radit, gleda utakmica.
A ja ovde suzbijan govno vec dva sata,al cini mi se da cu morat posjetit WC 
Ajme, šta se ovdje sve neće pročitati. Nego može mi ko objasniti malo dozvole za radioamatere? Imam tu jednu radio stanicu i mislim da ja to nebi smijo isprobavati, jer nije po zakonu... Može malo objašnjenje?
Ajme, šta se ovdje sve neće pročitati. Nego može mi ko objasniti malo dozvole za radioamatere? Imam tu jednu radio stanicu i mislim da ja to nebi smijo isprobavati, jer nije po zakonu... Može malo objašnjenje?
jel to ona vojna?! :D
imas onu epizodu malcoma u sredini kad Hal nade stari studentski radio.
mislim da ona scena s policijom dovoljno govori
Dobro jutro! 
Bok svim nehrkalicama, uh tak rano kaj je bilo nesanica možda ili komarci grizu pa ne moš spavat fučkaj ga.

Šta tečaj imaš organizirat? Postoje par pravila
1. Piši u općim temama (sport, birc, nespavalice)
2. Ne redaj duple-čekaj da neko odgovori
3. Piši kratke poruke
4. Piši malo nerazumljive poruke da se izazve pitanje objašnjavanja, pa je to još +1 post.
Evo, tolko od mene, ak oneko zna još što...
Možda bi ti i oprostio duple ali kad vidim koliko si u zadnjih par dana kenjao i ponavljao koliko postova imaš...
Možeš i pričekat da netko odgovori jer bacanje hrpe postova zaredom je spam ik bez obzira što na m.bug ne postoje neke opcije. Opcija Čekaj postoji svugdje.
Ivo metni mu ga :D
Ivo metni mu ga :D
znam na sta mislis 
Ne smeta ali skužio sam šta pokušavaš.
Iskorištavaš to što preko mobitela nema nekih opcija ali opet bi mogao malo glavu koristit i uvidjet da bacanje hrpe postova za redom samo radi smeće (a tebi je očito broj postova bitna stavka u život).
Ne smeta ali skužio sam šta pokušavaš.
Iskorištavaš to što preko mobitela nema nekih opcija ali opet bi mogao malo glavu koristit i uvidjet da bacanje hrpe postova za redom samo radi smeće (a tebi je očito broj postova bitna stavka u život).
pa bacao sam u EURO temu, ali bio je samo jedan/dva duplih
Meni se cini da je Mitch zaboravio na to da se zvjezdice zaraduju na temelju hvala koji se daju na kvalitetne postove, dakle na kvalitetu a ne kvantitetu.Vrijeme ti je za reinkarnaciju kao i meni.Hebale te zvjezdice i postovi.
Meni se cini da je Mitch zaboravio na to da se zvjezdice zaraduju na temelju hvala koji se daju na kvalitetne postove, dakle na kvalitetu a ne kvantitetu.Vrijeme ti je za reinkarnaciju kao i meni.Hebale te zvjezdice i postovi.
ja ne ciljam na zvjezdice vec na postove :D
a cuj, kad zavrsis sa skolom, aktivnosti ti ispune dan i vise ne znas kaj da radis, trazis zanimaciju u brojevima kao ja.
I ja nemam faks pa se ne bavim sa time.
I ja nemam faks pa se ne bavim sa time.
prijedlozi ? :D
evo i na endomondo nabijam statistiku u kalorijama.
trebo bi ja ic lijecit tu ovisnost prema brojevima :$
edit btw danas sam ovo istrco
Trci, treniraj, citaj knjige.
Ako netko treba savjet oko zvjezdica neka mu mario1990 i naš "novi" član objasni.
Trci, treniraj, citaj knjige.
upravo to i radim.
mislim da je vrijeme da kupim XDA Hacker's toolkit knjigu
od iduceg tjedna krecu dupli treninzi jer je gotova skola, jos bicikl prek vikenda i mogu na triatlon :D
Ako netko treba savjet oko zvjezdica neka mu mario1990 i naš "novi" član objasni.
Onima koji imaju nesto u glavi znaju da nisam nabijao zvjezdice, za tebe me nije briga.Uredno si se javio kad ti je trebao savjet za procjenu, jos si ti mlad i nadobudan.A ja sam trazio crni da vidis koliko mi znace zvjezdice, BTW smaras.
Dobra večer svima.....
A i tebe pale malo te zvjezdice, di ćeš sirovo meso pred gladne zvjeri bacati.
Onima koji imaju nesto u glavi znaju da nisam nabijao zvjezdice, za tebe me nije briga.Uredno si se javio kad ti je trebao savjet za procjenu, jos si ti mlad i nadobudan.A ja sam trazio crni da vidis koliko mi znace zvjezdice, BTW smaras.
lol
trebaju ukinut te zvijezdice i vratit one biljne uši
Kako to misliš nisi nabijao zvjezdice? Pa ako nekome na sve postove za redom lupiš TU i HVALA button to je nabijanje zvjezdica. Ma ne smeta meni,
samo najviše sam te zapamtio zbog toga što si TU i HVALA davao na obična pitanja koja nemaju veze sa kvalitetnim odgovorima.