FF 14?
FF 14b6
:D
odličan mi je!
FF 14?
FF 14b6
odličan mi je!
FF 14?
FF 14b6
odličan mi je!
Ima li kakvih bugova za sada.Ikakvih?Dal se daju i dalje stvari(integreri i booleani) namještati u about:config.
Ima li kakvih bugova za sada.Ikakvih?Dal se daju i dalje stvari(integreri i booleani) namještati u about:config.
ja nisam vidio bugove negdje još od v3.6.x
namještat možeš što i prije
ja nisam vidio bugove negdje još od v3.6.x
namještat možeš što i prije
Super skidam,hvala na preporuci samo se nadam se da betin interface nije puno drugačiji.
nije mi vrag da mira i mora sam gledat dokumentarce o duhovima...sad neću cilu noć zaspat
nije mi vrag da mira i mora sam gledat dokumentarce o duhovima...sad neću cilu noć zaspat
Ne kužim koja je to fora s drugim ljudima i duhovima.Jučer na HBO gledao Paranormalno 2 krepao od smijeha.Po drugi ili treći put se više smijao na taj film nego na Stiflerove gluposti iz američke pite,i onda mi ljudi tvrde da je to najstrašniji film ikad.
Super skidam,hvala na preporuci samo se nadam se da betin interface nije puno drugačiji.
ja uvijek koristim zadnju betu i namješteno mi je da se apdejta automatski...
interface je isti, samo su ikonice ljepše
imaš sad Omen 4 na rtl-u pa da se zabaviš još :D
ja uvijek koristim zadnju betu i namješteno mi je da se apdejta automatski...
interface je isti, samo su ikonice ljepše
imaš sad Omen 4 na rtl-u pa da se zabaviš još :D
još fali da crknem od straha :D
486 PWNZU! http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
Ne kužim koja je to fora s drugim ljudima i duhovima.Jučer na HBO gledao Paranormalno 2 krepao od smijeha.Po drugi ili treći put se više smijao na taj film nego na Stiflerove gluposti iz američke pite,i onda mi ljudi tvrde da je to najstrašniji film ikad.
ma to je sranje.0 bodova.nikad se toga nisam usra.gleda sam sad neki dokumentarac di bi se i najhrabriji usra :D a možda i ne, s obzirom da imam 15 godina još su mi takve stvari strašne ;-)
ma to je sranje.0 bodova.nikad se toga nisam usra.gleda sam sad neki dokumentarac di bi se i najhrabriji usra :D a možda i ne, s obzirom da imam 15 godina još su mi takve stvari strašne ;-)
Kako se zove da ga i ja pogledam.
Kako se zove da ga i ja pogledam.
evo ti :)
Dajte se već jednom naučite citirat kako spada!
Jel to cijeli dokumentarac ili samo klip.Po ovome što sam za sad odgledao nije uopće strašno možda bi i bilo strašnije da nema robotskog glasa i da studenti ne klepeću cijelo vrijeme.Mislim dio zida se odlomi i to je studentima strašno nek odu u moj podrum ako se žele preplašiti tamo se komadići zidova lome redovito.Pričam jer sam baš danas bio u svom podrumu i jedino čega sam se bojao jest šišmiša i da ne dobijem bjesnoću od štakora.
Oprosti Ivo neće se više ponoviti.
Jel to cijeli dokumentarac ili samo klip.Po ovome što sam za sad odgledao nije uopće strašno možda bi i bilo strašnije da nema robotskog glasa i da studenti ne klepeću cijelo vrijeme.Mislim dio zida se odlomi i to je studentima strašno nek odu u moj podrum ako se žele preplašiti tamo se komadići zidova lome redovito.Pričam jer sam baš danas bio u svom podrumu i jedino čega sam se bojao jest šišmiša i da ne dobijem bjesnoću od štakora.
Oprosti Ivo neće se više ponoviti.
to ti je dio dokumntarca.tamo sa strane imaš drugi, treći i četvrti dio.ma dobro to, mene je pripalo kad je uša u neki tunel i kad je nešto ušlo u njega.
EDIT:sry na krivom citiranju.samo sam na brzinu stisnio citiraj nisam razmišlja :/
Dobro jutro! 
OPEN! VEČER!
OPEN!!!
ALE ALEE!!!
AJMO NAŠI!!!
Večer.
Nema bota
Mrda ovaj sudac malo nas, pa malo njih... Ono ko da je fučku prek veze dobil.
Šta se radi?
Drugi dan zaredom da otipkam 120+ poruka.
Mitch stižem te :P
Šta se radi?
Šta će se radit, gleda utakmica.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
Točno to, otipkao sam 40 postova od 19h u Euro temi.
Spamaš već 3 godine.
Spamaš već 3 godine.

Ja sam u dva dana na skoro 300 postova :)
Zar nemaš ništa pametnije da radiš nego da pišeš 100+ postova dnevno ?
Ivo nebi trebala biti nekve sankcije za to? recimo par dana hlađenja? tek tolko da im se uništi koncepcija..