Problemčić "ikone"

poruka: 6
|
čitano: 985
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problemčić "ikone"

Dakle imam par filmova AVi format i instaliram winamp i on se normalno postavi automatski da gledam preko njega i sada instaliram GOM player i i promjenim program za gledanje iz winampa u gom ali ostane i dalje ikona od winampa iako se kad klknem pokrene preko gom...kako da to riješim....malo me živcira..

Hvala...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Problemčić "ikone"

Imaš pod properties->advanced. Tamop možeš promijeniti ikonu odnosno program koji će otvarati file.

Nema potpisa jer egomainiaci odmah polude :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problemčić "ikone"

hm..gdje da odem pod taj properties->advanced...ako možete malo više pojasnit..tnx

16 godina
RE: Problemčić "ikone"

Desni klik -> Properties ->Opens with (gumb pri vrhu, tab- General).

Samo, ako sam ja dobro shvatio, kod vas je problem što se ikona nije "updateala". F5 / restart računala? Znam da je moguće promjeniti ikonu kada se radi o shorcutoima na istoimenom tabu (desni klik -> Properties -> Shortcut tab -> Change icon... (na dnu). Može biti da je došlo do grešle u registryju.

Every hole is a goal!
16 godina
neaktivan
Problemčić "ikone"

Desni klik na film<icon<change icon<izabereš ikonu GOM player-a i to je toSmijeh!

0 0 hvala 0
16 godina
Problemčić "ikone"

ali onda moraš i u winampu u postavkama maknut kvačicu, a možeš i još označit samo audio

jer ako je u winampovim postavkama sve asocirano za winamp, a ti si nešto prebacio na neki drugi player (u ovom slučaju gom), winamp će sa svakim pokretanjem ponovo sve prebacit na sebe, tako da će i ikone promjenit na svoje

Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice