evo ovako, vidio sam u katalogu od ktc-a ovaj mob, čini se ok za 699kn, jedina mu je mana kamera slabija, kaj vi mislite o njemu?
link sa jednog web shopa, ali tu je cijena veća nego u ktc-u. http://www.prosat.hr/Default.aspx?pid=23105
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za Android 4.2 malo RAM memorije - 1 Gb je minimum. Procesor bi mogao proći (jedva) a kakva je grafika? Kamera je reda radi. Od njega ne očekuj neko igranje, fluidnost u radu i sl. To ti je čisti kinez koji se legalno pod imenom Vivax prodaje kod nas. Moje mišljenje: ako nisi zahtjevan, a želiš novo vrijedi tih 699 kn. iakoga ja ne bi uzeo! 
Za Android 4.2 malo RAM memorije - 1 Gb je minimum. Procesor bi mogao proći (jedva) a kakva je grafika? Kamera je reda radi. Od njega ne očekuj neko igranje, fluidnost u radu i sl. To ti je čisti kinez koji se legalno pod imenom Vivax prodaje kod nas. Moje mišljenje: ako nisi zahtjevan, a želiš novo vrijedi tih 699 kn. iakoga ja ne bi uzeo! 
evo ja imam taj mobitel,kupio sam ga prije mjesec dana ali ne u ktc-u...sve radi super ali imam jedan problem..koristim vip i kada imam novca na kartici i priključim se na wifi i surfam po facebooku,youtube-u uzimami mi jako puno novaca,..neznam zašto.!?ako netko zna rješenje bio bih jako zahvalann 
a da bi surfao preko vipa moraš imati neku tarifu što uključuje određeni br.megabajta inače je preskupo.