Samsung Galaxy Core II SM-G355H

poruka: 1
|
čitano: 4.358
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
offline
Samsung Galaxy Core II SM-G355H

Pozdrav,

Otvaram ovu temu na forumu za sve one kojima je ovaj uređaj zapeo za oko, pa sada zele znati iskustva iz prve ruke, pa pravim jednu recenziju.

 

Zaslon: Zaslon u Core-a II je 4.5 inčni TFT zaslon rezolucije 480*800 (207ppi) i prikazujem 256K boja. Zaslon je po meni očajan, čitljivost pod kutom je razočaravajuća, boje imaju neki sivi ton. Nema automatsko podešavanje svijetline što nemaju ni neki bolji modeli uređaja, ali sve u svemu jako sam razočaran zaslonom.

 

Karakteristike: Uređaj je opremljen 4.4.2. KitKat-om pokretan četvero-jezgrenim procesorom takta 1.2GHz. Uređaj bez većih poteškoća vrti zahtjevne 3D igrice, ali ima samo 4 GB interne memorije proširive do 64 GB memorijskom SD karticom. Korisniku je od 4 GB dostupno nekih 2 GB. Uređaj također ima 768 MB RAM-a.

 

Kamera: Core II opremljen je dvijema kamerama, straga 5MP kamerom sa auto-focusom i LED bljeskalicom, te sprijeda VGA kamerom. Slike nisu nešto bajne ni sa stražnje, a pogotovo ne sa prednje kamere. Video snima u 480p formatu te 30 sličica u sekundi.

 

Autonomija i izrada uređaja: Baterija je izmjenjiva Li-Ion kapaciteta 2000 mAh te će prosječan korisnik "posjećivat" punjač svaku večer. Stražnji poklopac je od plastike i ima kao neki uzorak kože što jako lijepo izgleda i uređaj nije klizav u ruci. Sa strana je neka imitacija kroma, što također donosi estetici uređaja.

 

Sve u svemu uređaj će bez problema zadovoljiti prosječnog smartphone korisnika dok surfa internetom ili se odluči malo poigrati dok mu je dosadno.

 

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.10.2015 20:21 (6996).
 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice