Huawei Y300

poruka: 1.538
|
čitano: 523.532
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Huawei Y300
Ag008 kaže...

Ne isplati se. Rađe uzmi onda nobrand kineza iz hgspota ili pande

Gledao sam neki Prestigio ali moram još vidiš kakav je.

djdino0402 kaže...

Definitivno da, isplati se. To znaci da ga dobivas za 1400 kn, a po oglasnicima su po min. 1600 - 1900 kn. Usto je s3 mini jaci model od hajvana, ima 1 GB RAM, snima 720p HD video, Jelly Bean 4.1.2. Isplati se osim ako nisi emotivno vezan za hajvana :-)

Nema kod mene emocija za hardver:) Mene samo naživciraju sitnice i to mi je dovoljan razlog za prodaju.

191x7 kaže...
Naravno da da.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5386&idPhone2=5033

Samsung ima mnogo toga bolje (ekran, više ram, noviji bluetooth, 720p video snimanje, jači procesor tj A9 naspram A5, bolji čipset, kompas, ...)-

Jedino što ima slabije je baterija.

Gledao sam usporedbu samo me zanimalo dal se isplati iskeširat dodatne pare. A ako i nebudem zadovoljan uvijek se može prodati SGS3 mini za recimo 1700:)

XXX-Man kaže...

I ja čekam nešto bolje, do tad će bit t-mobile...možda bude neki dobar CM

Mrzim čekanje:)

Slabo nešto štancaju romove za ovog Havajca.

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
16 godina
moderator
F1-IVO kaže...
Mrzim čekanje:)

Slabo nešto štancaju romove za ovog Havajca.

Meni je i ovaj ok, nisam uopće zahtjevan...

Apex launcher i to je to što sam napravio od izmjena :)

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
17 godina
neaktivan
Huawei Y300

Ja sam samo instalirao stock launcher od JB-a sa marketa i to je to. Živcira me to što me ponekad usred poziva druga strana ne čuje (kažu da Viber ima tu svoje prste ali maknuo sam ga i opet isto) i najgluplja stvar da nema zvuka za izvješće sms poruke. Kao da je problem to stavit.  Al to sam ja i mene to nervira:)

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566

0 1 hvala 0
17 godina

Rađe prodaj ovog za 850kn preko njuškala i kupi nekog kineza s pande ili u našem dućanu.

Istina, ovaj ima 720p video ali frend mi ima taj mob i fotke su mu stvarno loše. Mob ima očajnu kameru i slike, tj. nema neke razlike između ovog i s3 minija.

Ta novčana zamjena je u redu ali nađeš i bolje.

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
16 godina
moderator

Problema s pozivom nemam, a izvješće mi je sasvim sporedna stvar...na prošlom mobitelu sam namjerno taj zvuk isključio :)

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Keiichi kaže...
Nego jel znate mozda jeli ima taj tkomov rom za skinut ?

Rjesavat cu se moba uskoro pa bih htio vratiti original :S

Jedio sto sam nasao je ovo , ali kontam da je to ovaj sto se mora IMEI mjenjat :/

Ovaj stock sa Huawei stranice ima manu što kad ga flešaš (prvo moraš petljat po IMEI kodu) izgubiš notification bar.

Čitao sam na XDA forumu da su ga mnogi tako smrdali. Ima i neki naš koji ga je ubio. Mislio sam se regat tamo pa ga pitat al nikako da se sjetim.

Evo link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2227209&page=10

djdino0402 kaže...

Hvala ivo, malo sam pogubljen sa ovim kinezima, dosad sam koristio brandove poput sony, samsung i lg pa se jos ne snalazim na tim kineskim siframa! :-)

Ma ja sam telac za pametne telefone i ne diram ništa dok ne bude nešto 100% safe (a nije nikada{#})

P.S.

Da li se isplati mjenjat ovaj mob +500 kn za Galaxy S3 mini (nov, nekodiran, jamstvo 24 mjeseca)

rekao bih da s obzirom da ljudi prodaju GS3mini na njuski oko 1700kn (i vise poneki luđaci)

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
17 godina

Kolega si je uzeo W910 za 130$

http://www.pandawill.com/haier-w910-smart-phone-android-40-msm8260a-dual-core-15ghz-45-inch-720p-ips-retina-screen-ip54-p65878.html

Koji je doista fenomenalan a prošao je neki dan bez carine - 750kuna

Da su slučajno i stavili carinu, tj. pdv bio bi nešto manje od 900kn (opet manje od Y300)

Pogledaj specifikacije, mob je inače super, fluidan. Ovakvih mobova iz Kine imaš na bacanje na netu a stvarno su super....

Ja si čak razmišljam da prodam svog za 850kn i naručim ovog iznad...

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.7.2013 23:51 (Ag008).
12 godina
neaktivan
Ne petljati sa imei hackom. Ne reaguje svaki uredjaj isto. Pratio sam razvoj dogadjaja na xda forumu. Par uredjaja je riknulo. Dok je nekima uspelo.
Tako da ne bi preporucio to.
Current Device:HUAWEI Ascend Y300 Bootloader unlocked and rooted TWRP:LEWA Custom ROM: Pandora 2.1
14 godina
neaktivan
Evo I ja Sam danas kupio svoj y300 i mogu rec da Sam se preporodio nakon u8650 , dobio Sam ga za 828kn bez kartice I sa bodovima te su mi dali 4gb micro SD, kamera nesto sporije fokusira ali kad fokusira slike su neusporedivo bolje nego name u8650

Popodne cu ga rootat
TD za glupost
17 godina
neaktivan
Laxarus kaže...
Evo I ja Sam danas kupio svoj y300 i mogu rec da Sam se preporodio nakon u8650 , dobio Sam ga za 828kn bez kartice I sa bodovima te su mi dali 4gb micro SD, kamera nesto sporije fokusira ali kad fokusira slike su neusporedivo bolje nego name u8650

Popodne cu ga rootat

Za kameru, dotakni ekran gdje želiš fokus, tek onda slikaj =) slike su puuuuno čišće.

Što se 3G tiče, skužio sam da ako se ODznači always on mobile data, baterija puuuuuno duže traje, međutim s vremena na vrijeme kad ga "budim" iz malo dužeg sleepa, primjetim da nije spojen na internet, nego se spoji 2 sekunde nakon buđenja.

Ako je always on mobile data uključen, baterija traje standardno 1 dan i ne dešava se da se iz deep sleepa budi ne spojen.

Huawei Y300 user. Bonbon korisnik! :D
12 godina
neaktivan
Huawei Y300

Eto stigao i meni hajvan prije 2 dana,sve radi super osim kaj se nemogu konektat na kučni wifi,odnosno mob uspostavi konekciju ali ne otvara stranice(kao da učitava),ruter je siemens gigaset se 555,ostali uređaji kaj imam doma se normalno konektaju(laptop,tablet).Vidio sam webu da mobitel ima problema sa spajanjem na određene rutere pa me zanima jel ko od vas ima sličnih problema?I ako netko zna kako riješit ovaj problem,molio bi za pomoč.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.7.2013 12:23 (Ghostduha).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Huawei Y300

Stigao jučr jdan primjerak za sestru. Odmah stavio go launcher ex. Sve 5 sve super. Odlican mobitel za 900 kn. Čvrst, čini se kvalitetno izrađen, a i dovoljno brz u radu, spram SGS 2 nisam baš nešto uoćio da ne radi ili laga iako je s2 dosta jaći uređaj.

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Huawei Y300

da uzmem mob iz bonbona ili tmobile? mozda je u bonbonu lakse otkljucati bootloader i nema onih tcom gluposti gore?

0 0 hvala 0
17 godina
Huawei Y300

Ovoga, ovaj problem je u biti softwerski problem opčenito androida, rekao bih da nema veze s uređajem, ali se dogodio na ovom uređaju, pa pitam ovdje.

Naime, bratov prijatelj se igrao s bratovim mobitelom i unesao je krivi pattern za utključavanje nekoliko puta. Za otključavanje sad traži korisničko ime i lozinku, i oni su 100% ispravni, jer se mogu preko kompa ulogirat na gmail s tim podacima (lozinka je ona koja je unesena prilikom kreacije gmail računa, tak da se isključuje moguće rješenje koje se predlaže po internetu da ne prihvaća kasnije lozinke i da mora biti ona 1.). E da, i sad je problem, kao što sam i natuknuo u prethodnoj rečenici, da on podatke od računa ne prihvaća.

Googlam i nalazim rješenje za koji nije potreban factory reset, ali ne radi -> otvaranje menija tijekom poziva i onda bi se tu trebalo nešto odabrati da se otkljuća.

Izgleda da ću na kraju morat posegnuti za factory resetom.

Da li se samo meni čini ili ovo više izgleda kao razgovor sa samim sobom{#}? Hm.... da, definitivno je vrijeme za spavanje. Ako tko ima slučajno neki prijedlog, neka puca.

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
miha10 kaže...

da uzmem mob iz bonbona ili tmobile? mozda je u bonbonu lakse otkljucati bootloader i nema onih tcom gluposti gore?

Sestri sam uzeo u bonbon-u, kad se pali T-mobile piše, unutra t-mobile aplikacije itd, dakle isti su.  Pa ipak je bonbon HT.

17 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
miha10 kaže...

Sestri sam uzeo u bonbon-u, kad se pali T-mobile piše, unutra t-mobile aplikacije itd, dakle isti su.  Pa ipak je bonbon HT.

I ja sam se ponadao da će u bonbonu biti bez bloata jer su mi do sada bila takva iskustva, ali eto. podjelili paletu na 2 djela. :D

13 godina
neaktivan
Zoran kaže...

I ja sam se ponadao da će u bonbonu biti bez bloata jer su mi do sada bila takva iskustva, ali eto. podjelili paletu na 2 djela. :D

A dobro barem je lagano za isključit/obrisat te aplikacije i nema niti jedne onda :D

17 godina
neaktivan
Huawei Y300

to da, jedino ostane ona ikona INTERNET :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zna li netko gdje se na stock romu nalazi bootanimation.zip ?
TD za glupost
13 godina
neaktivan
Zoran kaže...

to da, jedino ostane ona ikona INTERNET :D

Možeš i nju iskljčit bez problema i onda nema ničega, a sve radi, tako sam ja sestri :D

15 godina
neaktivan
Huawei Y300

Evo nekoliko fotografija snimljenih sa hajvanom.... dakle, kako su fotkane tako su postavljene, bez ikakvih fotošopa i sl. ušminkavanja.

Mali osvrt na telefon:

Nakon mjesec dana koristenja telefona suocen sam sa cinjenicom da nikad bolje nisam ulozio 900 kn!!!!!

Odlican telefon, brz, fluidan sustav, multitasking radi tip top, igre poput subway surfer, temple run2, despicable me i dr. uopce ne trzaju, sve radi glatko, odlican ekran od 4", kamera od 5 MP sa autofocusom je super (vidi fotke), video snimanje od 480p sasvim solidno i gledljivo, te najveci adut  - baterija od 1950 mAh rastura, po 2-3 dana uz normalno koristenje.

Zaista nemam zamjerki na telefon, definitivni best buy!!!!!! Preporuke svima za kupnju ovog malisana, odlican izbor, povoljna cijena, bez obzira sto citam da je procesor star to se uopce u radu ne osjeca, ko da imam Samsung Galaxy S2, telefon leti. Da kojim slucajem umjesto Huawei pise Sony, LG, Samsung cijena bi mu bila barem dvostruko veca!

[Huawei Y300] [Android 4.1. Jelly Bean]

3 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
PC-strucnjak, ako ne kazes kako si uspijo iskljuciti bas i nisi od neke pomoci.. ja sam pokusao par aplikacija za mijenjanje animacije i nijedna ne radi..

btw na mojoj bateriji pise 2020 ne 1950, vama?
TD za glupost
17 godina
neaktivan
Laxarus kaže...
PC-strucnjak, ako ne kazes kako si uspijo iskljuciti bas i nisi od neke pomoci.. ja sam pokusao par aplikacija za mijenjanje animacije i nijedna ne radi..

btw na mojoj bateriji pise 2020 ne 1950, vama?

erm, disable? ili ako imaš recim apex, hide? 

14 godina
neaktivan
od kad launcher može iskljucivati boot animaciju?
TD za glupost
17 godina
neaktivan
Laxarus kaže...
od kad launcher može iskljucivati boot animaciju?

Moj bed, mislio sam da pričamo o ikonama aplikacija :)

12 godina
neaktivan
Huawei Y300

Bok svima.

Kupujem 1. smartphone u životu i imam priliku dobit 2 telefona za relativno isto cijenu

A to so ovaj Huawei Y300 i Samsung Galaxy Ace 2

Što bi mi preporučili?

Specifikacije su dosta slične osim što Ace 2 ima sporiji procesor (2x800Hz) ali više RAM-a (768 RAM)

Vidim da su ovdje svi jako zadovoljni sa svojim Hajvanom osim što nekima smeta kamera (mislim da Ace 2 ima bolju kameru)

Nikad nisam prije imao smartphone što mislite je li jedan od ovih dva dobar za početnika?

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 22:05 (Strifer).

0 0 hvala 0
17 godina
Strifer kaže...

Bok svima.

Kupujem 1. smartphone u životu i imam priliku dobit 2 telefona za relativno isto cijenu

A to so ovaj Huawei Y300 i Samsung Galaxy Ace 2

Što bi mi preporučili?

Specifikacije su dosta slične osim što Ace 2 ima sporiji procesor (2x800Hz) ali više RAM-a (768 RAM)

Vidim da su ovdje svi jako zadovoljni sa svojim Hajvanom osim što nekima smeta kamera (mislim da Ace 2 ima bolju kameru)

Nikad nisam prije imao smartphone što mislite je li jedan od ovih dva dobar za početnika?

Galaxy Ace 2 svakako.

Twitter: @191x7
12 godina
neaktivan

Hvala na odgovoru.

Da i ja više naginjem na Samsung s obzirom da su neke performanse bolje (ako je ono što sam po google-u gledao točno)

Samo što Ace 2 dolazi sa GB-om a JB update nema još u našoj regiji. Jel to znači da ne mogu napraviti update firmware-a? (nov sam u ovom i sori ako kradem temu)

17 godina
Strifer kaže...

Hvala na odgovoru.

Da i ja više naginjem na Samsung s obzirom da su neke performanse bolje (ako je ono što sam po google-u gledao točno)

Samo što Ace 2 dolazi sa GB-om a JB update nema još u našoj regiji. Jel to znači da ne mogu napraviti update firmware-a? (nov sam u ovom i sori ako kradem temu)

Da, službeni update ne možeš, točno to znači. No možeš rootat telefon i staviti custom rom neki...

Twitter: @191x7
12 godina
neaktivan
191x7 kaže...
Strifer kaže...

Hvala na odgovoru.

Da, službeni update ne možeš, točno to znači. No možeš rootat telefon i staviti custom rom neki...

Ah shvaćam. Znači morat ću se sekati sa rootanjem flashanjem itd.

No dobro o tome ću kad eventualno dobijem mobitel.

Tko zna možda budem sasvim zadovoljan s Gingerbread-om ipak bi trebalo biti velik skok naprijed sa mog starog Samsung Monte-a.

Hvala puno na odgovorima.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice