Pobjednik Idea Knockouta, startup GYM3000.com oduš

poruka: 9
|
čitano: 1.604
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pobjednik Idea Knockouta, startup GYM3000.com oduš".
12 godina

Ručnik je tek ulazna točka, dok prava vrijednost nastaje kroz platformu koja integrira podatke i omogućuje dubinsku analizu.

Jel to eufemizam za prodaju podataka? Jer ako je, onda ovaj proizvod stvarno ima buducnost.

Nije ni cudo sto su dosli poslovni arhandjeli i WC fondovi.

6 0 hvala 0
2 godine
Re: Pobjednik Idea Knockouta, startup GYM3000.com
Iskreno se nedam da će dečki uspjeti i da ima negdje u svijetu ljudi koji bi koristili ovako nešto. Osobno, niti bi ikada plaćao, i onako skupoj teretani, još i najam ručnika i sumnjam da bi teretana bila oduševljena idejom da postane praonica, niti mi ručnik koji nosim u teretanu služi za brisanje, već isključivo za podložiti ispod sebe dok vježbam, a 60% treninga odradim na spravama na kojima mi ručnik nije potreban jer trčim na traci ili dižem bućice stoječki pa mi eventualna povratna info o preostalih 40% ne znači mnogo. Možda će šminkerima ili tech geakovima biti fora špancirati se s ovim skupim gadgetom, ali ne vidim u njemu nikakvu stvarnu korist. No, sigurno su dečki istražili tržište, a te komisije koje ga nagrađuju su pametnije od mene pa onda ima nade.
Mučko Đubre
Moj PC  
5 0 hvala 0
3 tjedna

Sretno ekipi, drago mi je da im je ideja prihvaćena i globalno ... 

Sada, kad su prepoznati kao tim sa originalnom idejom na najvećem natjecanju, trebaju to i dalje razvijati te postati još jedna HR respektabilna firma.

Iskreno se nadam da će uspjeti, iako sam i sam bio skeptičan prema samoj ideji, tj. pametnom ručniku ...

typing... scrolling...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Malo sam procitao o ovome, al ne kuzim sto je tu smart.

Doslovno cudno izrezani rucnik s NFC tagom na etiketi.

Nema tu nikakvih senzora u tkanini, doslovno im na strasnici pise:

AI‑powered analysis turns your sweat into actionable data you've never had access to.​The same FitButlr™ you own today. Simply upgraded when biosensors arrive

A to ce bit nikad.

4 0 hvala 0
2 godine
@Renesis čekaj malo, hoćeš reći da je cijela poanta samo u čipu na etiketi, bez senzora u tkanini?!?!?! Pa to je retardirano! Zašto bi to ikome bilo zanimljivo?
Mučko Đubre
17 godina

Vidio sam ovo "čudo" na Shiftu - sumrak zapadne civilizacije. Ali svaka  roba nađe kupca i nadam se da će uspjeti s prodajom, koliko god meni osobno njihov proizvod djelovao banalno i bezveze.

@Štrumpf - to je doslovno malo kvalitetniji (deblji) ručnik, sa NFC čipom da se zna čiji je, koji je testiran na x sprava u teretani za kompatibilnost :D

E sad, ako i kada uvedu ovo praćenje znoja, itd možda bi se moglo nazvati pametnim ručnikom, do onda je porez na bedake.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 11:21 (Bothari).

6 0 hvala 0
15 godina

Svake godine isti članak  !!! Normalno, nakon dva dana više nitko ni ne zna tko je bio pobjednik, pa tako ni njegovog proizvoda.

1 0 hvala 0
17 godina
stipest kaže...

Svake godine isti članak  !!! Normalno, nakon dva dana više nitko ni ne zna tko je bio pobjednik, pa tako ni njegovog proizvoda.

da da .... zaboravili smo i Orqa zar ne?

što bi ti .. da baš svaki startup uspije?

15 godina

MAKERBUINO također. Čist solidan "track record" za IDEA Knockout.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice