Huawei Y300

poruka: 1.538
|
čitano: 523.646
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Huawei Y300
djdino0402 kaže...
BobbyZ kaže...

Mobitelj je katastrofa,bezveze,glavno da je neko rekao u temi da može 720p reproducirat a nemože,katastrofa,cijelo vrijeme lagga.i 512 mb je definitvno premalo rama za njega.Ko oce kupovat nek rađe kupu nešto rabljeno u tom rangu poput galaxy s il LG optimus 2x

Nije da vrijedjam, ali ovakve gluposti moze valjat  samo teska android neznalica ili pak neki teski okorjeli hejter.

Ja govorim činjenice,imam mob dva mjeseca.I nisu gluposti kad velim da nemogu pokretat 720p nit sa jednim app-om iz marketa kad ga pokrenem i video šteka ko da se krepana mačka vuče {#} ,i ako imas slucajno otvoreno vise od dva taba na chromu i možda gledaš youtube,mobitel se počinje kompletno freezat jer ima premalo rama.To je moje iskustvo s mobom,neznam jel su svi onda osim mene dobili neku poboljšanu verziju Huaweia,al dobro ugl mobitel je ok za ovako light usere,al mene je definitvno malo razaočarao mob.I da Galaxy S i Optimus 2x su definitvno bolji mobiteli od Huawei,makar imali stariju verziju OS-a.

.
17 godina
neaktivan
Huawei Y300

Mx player vrti 720p bez ikakvih problema. Od trzanja ni T.

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566

3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Mx player vrti 720p bez ikakvih problema. Od trzanja ni T.

Ja isto koristim Mx player,al mi doslovno svake sekunde kompletno zašteka,pa par frejmova radi normalo pa opet šteka.Stvarno ne kužim u čemu je onda problem.Mislio sam prvo da je zbog memorije na mobitelu,ali sam danas kupio micro sd karticu class 10,pa je potpuno isto.Ivo jel ti imaš možda rootani mob?

.
17 godina
neaktivan
BobbyZ kaže...
Ja isto koristim Mx player,al mi doslovno svake sekunde kompletno zašteka,pa par frejmova radi normalo pa opet šteka.Stvarno ne kužim u čemu je onda problem.Mislio sam prvo da je zbog memorije na mobitelu,ali sam danas kupio micro sd karticu class 10,pa je potpuno isto.Ivo jel ti imaš možda rootani mob?

Nisam ga rootao. Surfam sa stock browserom i nikakvih problema. Skinuo sam samo Flash player i sve 5.

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
15 godina
BobbyZ kaže...
djdino0402 kaže...
BobbyZ kaže...

Mobitelj je katastrofa,bezveze,glavno da je neko rekao u temi da može 720p reproducirat a nemože,katastrofa,cijelo vrijeme lagga.i 512 mb je definitvno premalo rama za njega.Ko oce kupovat nek rađe kupu nešto rabljeno u tom rangu poput galaxy s il LG optimus 2x

Nije da vrijedjam, ali ovakve gluposti moze valjat  samo teska android neznalica ili pak neki teski okorjeli hejter.

Ja govorim činjenice,imam mob dva mjeseca.I nisu gluposti kad velim da nemogu pokretat 720p nit sa jednim app-om iz marketa kad ga pokrenem i video šteka ko da se krepana mačka vuče {#} ,i ako imas slucajno otvoreno vise od dva taba na chromu i možda gledaš youtube,mobitel se počinje kompletno freezat jer ima premalo rama.To je moje iskustvo s mobom,neznam jel su svi onda osim mene dobili neku poboljšanu verziju Huaweia,al dobro ugl mobitel je ok za ovako light usere,al mene je definitvno malo razaočarao mob.I da Galaxy S i Optimus 2x su definitvno bolji mobiteli od Huawei,makar imali stariju verziju OS-a.

Meni se dogodi ako je otvoreno 2 taba uz you tube i fejs,mobitel se smrzne i više ga nemožeš  pokrenuti  niti ništa napravit, jedino  izvadit bateriju i ponovo ga upalit. 

Zadnjih tjedan mi se to stalno dešava

13 godina
Huawei Y300

Evo naručio sam Y300 kod BonBona. Vidim da na stranici HTa piše da ih više nema.

very enraged dude.

1 0 hvala 0
17 godina
BobbyZ kaže...
djdino0402 kaže...
BobbyZ kaže...

Ja sam presao sa O2X na Y300 i definitivno nije bolji mobitel. Ima nesto bolji ekran, ustvari svjetliji i boje su izrazenije i nesto bolju kameru i to je to. A ako cemo pricati o lagu onda sigurno nisi imao O2X sa stock ICS-om, to trza i sepa da je to nesto strasno. Naravno da O2X ima podrsku na XDA buduci je bio prvi dvojezgreni mobitel i ti decki tamo su jos i danas prilicno aktivni i svaka im cast ali ja nisam nasao nijedan jedini rom a da je sve radilo kako treba. A ne bi dan prosao da nisam mijenjao rom i stalno nesto isprobavao. I onda kada pomislis da je sve ok u nekom kriticnom trenutku kada si vani nesto sto ti treba zasteka. Na kraju se dogodilo da sam imao po 2-3 roma na kartici i znao sam u kaficu uz pivo flashati romove :) Iz tog razloga Y300 necu ni unlockati ni rootati i meni uopce ne smeta sto nema romova za njega. Flashanje romova moze prerasti maltene u bolest.

A sto se Y300 tice to je zaista sasvim ok aparat za te novce. Video na njemu ne gledam pa ne mogu reci kako se ponasa po tom pitanju ali upravo sam isprobao otvoriti par tabova u chromeu i pokreniti youtube i radi bez nekih problema. Nije to neka svemirska brzina prebacivanja izmedju aplikacija ali je u redu. A jedna od stvari koja me odusevljava u odnosu na O2X je baterija. Y300 ne moram puniti po 2-3 dana uz solidno koristenje a O2X sam morao i po 2 puta dnevno ako sam imao 3G ukljucen ili slucajno imalo surfao.

15 godina
neaktivan
Huawei Y300

Pozz ekipa cura mi kupila y300 ima 3 dana i danas zove da joj bluetooth ne radi, ustvari nemoze ga upaliti!

Prilozeno u slici! Dali je netko ima slican problem?

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 16:30 (alfaero).

0 0 hvala 0
17 godina
Huawei Y300

Restart moba riješi problem. U pitanju je Android, nema tu ništa čudno.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Probao ali nista!

17 godina

Vraćanjem na tvorničke postavke izgubiti ćeš sve aplikacije, ali to će ti isto i u servisu prvo probati napraviti.

Ako ni to ne uspije šalji na servis.

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
12 godina
neaktivan
bluetooth problem neki ima navodno je riješeno na verziji softwera 190, e sad kad će to stići do nas...
12 godina
neaktivan
BobbyZ kaže...
djdino0402 kaže...
BobbyZ kaže...

Ocito imas neki losiji primjerak ovog modela, st ne znaci da je Y300 skart i los mobitel kao takav.. Isto se meni dogodilo sa SE Live with Walkman. Dok je drugima na istoj verziji softvera sve super radilo, nije bilo laga, ja se toga nisam mogao rijesiti sto god napravio. A ta stvar mi se događala s vise modela.. Da je mobitel kao takav vecini super, ali onaj koji bih ja kupio, ne bih se mogao rijesiti laga ;)

14 godina
neaktivan
Huawei Y300

Pozdrav, zainteresovan sam da kupim ovaj telefon, ima odlicne paper-specifikacije, i po mom misljenju solidan hardver, a opet s druge strane, primjetio sam da ima nekih problema: npr. kada se zove, primaoc poziva ne cuje, ili se telefon gasi, pali, nema mreze, itd... Zainteresovan sam isto i za huawei g300, pa bih molio da mi vlasnici tih mobitela odg. da li da uzmem, da li su rijesili probleme s npr zvukom, ili predloze neki slican mob... Hvala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Telefon je odličan,nikakvih problema nemam.Malo više RAM-a bi dobro došlo.Ali treba malo pogledati koliko košta telefon sa gigm RAM-a i dali se isplati istovariti još 1000kn.Malo se pripazi na pokrenute procese,i imaš avion od telefona za sitne pare.

13 godina
Huawei Y300

Dobija ga danas, vidit ćemo kakav će se pokazat. Na prvi pogled mi se sviđa, al ja ne virujen u ljubav na prvi pogled.

very enraged dude.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Huawei Y300

Ovo moje cudo od hajvana doslovce puklo ko kokica. Na tipkovnici mi iz cistog mira ne zele raditi slova c, f i t. Pritiskom na njih prikazuju se susjedna slova i ispisuju naravno. Nadalje, touchscreen je podivljao, sam pali i gasi po ekranu aplikacije, spusta, dize alatnu traku, katastrofa. Uz sve to, imam otprilike 50tak dead pixela. Opet mora na servis :-( nemam srece....

[Huawei Y300] [Android 4.1. Jelly Bean]

0 0 hvala 0
13 godina

evo ja da pokucam o drvo nemam sa njim nikakvih problema a imam ga već skoro 2 mjeseca

15 godina
neaktivan
djdino0402 kaže...

Ovo moje cudo od hajvana doslovce puklo ko kokica. Na tipkovnici mi iz cistog mira ne zele raditi slova c, f i t. Pritiskom na njih prikazuju se susjedna slova i ispisuju naravno. Nadalje, touchscreen je podivljao, sam pali i gasi po ekranu aplikacije, spusta, dize alatnu traku, katastrofa. Uz sve to, imam otprilike 50tak dead pixela. Opet mora na servis :-( nemam srece....

to mi izgleda kao da ti se mob smočio ili dugo bio na suncu

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
15 godina
neaktivan
Frentt kaže...
djdino0402 kaže...

to mi izgleda kao da ti se mob smočio ili dugo bio na suncu

ma nije se ni smocio ni bio na suncu, pazim ga i mazim ko bebu... kupio mu full opremu, gel masku, screen protector, ima sve... ali jednostavno pukao je, bas steta, poslat cu ga na servis kad se vratim s odmora pa cemo vidjeti sto ce reci ekipa iz agrama...

12 godina
neaktivan
Huawei Y300

http://www.android-hilfe.de/custom-roms-fuer-huawei-ascend-y300/453711-rom-beta-fusionx-huawei-y300-stock-b190-tillaz.html  jel ko provao ovaj rom??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Huawei Y300

Pozdrav, ne mogu nikako naći opciju ručnog odabira mreža na uređaju Huawei Ascend Y300, mrežu bira automatski te se stalno prebaciva na mreže iz BiH kad se približim granici a ne mogu ga nikako ograničiti što se toga tiče, izbornici u pocijama mi nisu od velike koristi... (slike)

IRebic
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 22:06 (IRebic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Huawei Y300

idi dole na mrežni operateri i kad izlista mreže odaberi svoju posle toga ne sme da menja sam mreže

edit:

da usput upitam koja je cena sada ovog uređaja recimo starog 5 mesec, otključanog na sve mreže, rootovanog sa custom romom, extra stanje,,  u bih ili hr, svejedno može se poslati svugdje

Current Device:HUAWEI Ascend Y300 Bootloader unlocked and rooted TWRP:LEWA Custom ROM: Pandora 2.1
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 22:55 (briferboy).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
briferboy kaže...

idi dole na mrežni operateri i kad izlista mreže odaberi svoju posle toga ne sme da menja sam mreže

edit:

da usput upitam koja je cena sada ovog uređaja recimo starog 5 mesec, otključanog na sve mreže, rootovanog sa custom romom, extra stanje,,  u bih ili hr, svejedno može se poslati svugdje

Dđaba, on idalje prijeđe na drugu mrežu kad god mu to padne na pamet...

IRebic
13 godina
Huawei Y300

Ponavljam, 512MB rama i dual core na 1ghz je i vise nego dovoljno za reprodukciju 720p videa na ovom telefonu. Ja licno koristim MX player pro{#} verziju (: i sve radi bez problema.
Dalje, ima jedan mali fazon sto se i meni desilo da zasteka 720p film, a to je gustina zapisa tacnije kvalitet, ne razumijem se u to previse ali recimo sve i jedan rip od YIFI preko torrenta 720p mi radi bez problema i recimo takav film zauzima cca 1-1.2gb, a par puta sam stavljao jedan film 720p isto mkv, ali oko 4,4gb. sto znaci da je do codeca prilikom dekodiranja filma iliti gustine zapisa. Ko se malo vise razumije u ovo neka objasni, ali 720p video radi bez problema i YT Ucitava hd bez problema :)

Sredio sam internet (valjda novi provajder od petka i jaci upload) pa cu postaviti link ako ko hoce cist rom bez aplikacija. Nista nisam uljepsavao, samo sam pobrisao dosta stvari, ali bas dosta sto nepotrebno krade memoriju telefona.  

I da... jedan minus za ovaj telefon a i sve ostale jos uvijek, imam 16GB karticu Class 10 i primjeti se nekad usporavanje telefona (nazalost) ali to je sve minorno. Ostalo 5+

Jedno pitanje za ekipu? Jel' neko ima problema sa koristenjem bit torrent aplikacije za android? Meni se cesto *ubaguje* izbrise torrent koji se skida ili se jednostavno pauzira download, kad stavim program u pozadinu? Ovo mi se nikad nije desavalo na U8650 samo ovdje. Probao sam reinstalaciju bit torrenta ali nista.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bittorrent.client&hl=en

ova aplikacija

alfaero kaže...

Pozz ekipa cura mi kupila y300 ima 3 dana i danas zove da joj bluetooth ne radi, ustvari nemoze ga upaliti!

Prilozeno u slici! Dali je netko ima slican problem?

Apsolutno identican problem kod mog frenda za ovo, restartovao telefon i opet nista. Njemu se jednostavno nekad upali a nekad ne upali Bluetooth. Mislim da ga je poslao na garanciju danas...

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 15:56 (chaselol).
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
briferboy kaže...

U HR je trenutno nevjerovatna situacija sa ovim telefonom.Novi je oko 115 Eura a rabljeni u oglasima 120-140 Eura. Neznam zašto.

17 godina
neaktivan
Štupser kaže...
briferboy kaže...

U HR je trenutno nevjerovatna situacija sa ovim telefonom.Novi je oko 115 Eura a rabljeni u oglasima 120-140 Eura. Neznam zašto.

vise manje zato sto su ljudi u oglasnicima retardirani {#} gledam te cijene mobitela i placem od smijeha xD

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
12 godina
neaktivan
Huawei Y300

ja planiram svoj da prodam, krajem meseca, pa me interesuju cene, hvala

Current Device:HUAWEI Ascend Y300 Bootloader unlocked and rooted TWRP:LEWA Custom ROM: Pandora 2.1

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Štupser kaže...
briferboy kaže...

vise manje zato sto su ljudi u oglasnicima retardirani {#} gledam te cijene mobitela i placem od smijeha xD

Koliko ja imam informaciju, u tmobileu je rasprodan, ne znam kako je sa bonbonom,  valjda zato nabijaju cifre u oglasnicima.

12 godina
neaktivan
Huawei Y300

Ja imam problem da nakon uspostave poziva u roku od 1 min mene sugovornik više ne čuje,a ja njega i dalje čujem. Pa me zanima dali netko zna u čemu bi bio to problem..

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice