Pa AI je marketinški trik u svemu sada
Je li AI u novim televizorima samo marketinški tri
- poruka: 7
- |
- čitano: 1.893
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nisam nikad imao ni gledao ni jedan.
Nekako mi i ovo s AI začinom u svakoj čorbi ide na mališu. Nadam se da će se ispuhati uskoro.
AI moze biti koristan, ali nije čarobni štapić za sve. Toliko tu ima prodavanja magle.
Life is jazz. Play it cool.
Nekako mi i ovo s AI začinom u svakoj čorbi ide na mališu. Nadam se da će se ispuhati uskoro.
AI moze biti koristan, ali nije čarobni štapić za sve. Toliko tu ima prodavanja magle.
Nema televizora, ali ima projektora. Jeli se takav tv uopće moga izbjeć tamo oko 2012?
I to je bio jedan od problema jer 2012 su mainstream diagonale bile premale za 3d a ni oštrina na 1080 nije bila nesto kod pasivnih naocala, a aktivne su posebna zajebancija.
Danas na ovakim diagonalama i 4k rezolucijama bi imalo puno više smisla, ali ja definitivno to ne bi svrsta u isti koš sa AI niti mislim da je bio marketinski trik nego tad nezrela tehnologija koju se forsiralo.
Ja bih rekao da je koristan, smanjio sam drastično korištenje televizora, telefona i sl... u zadnje vrijeme, zahvaljujuči lažnom sadržaju kreiranom od strane AI i autora istih. Tak da mu hvala, više uživam u prirodi. 
Da, gledao sam u Emmezeti u zatvorenoj kabini 3D tv s cvikama za to i bijah opčinjen kako me valovi zapljuskuju.
Sve se to ugasilo naglo i sreća da nisam imao novaca, jer bih tada sigurno kupio jedan za "pokući".
Ja bih rekao da je koristan, smanjio sam drastično korištenje televizora, telefona i sl... u zadnje vrijeme, zahvaljujuči lažnom sadržaju kreiranom od strane AI i autora istih. Tak da mu hvala, više uživam u prirodi. 
Meni AI ubija ljubav prema tehnologiji. Iako sam sad malo stariji, i ne uzbudjuju me toliko neke stvari kao prije, ali opet pratim. Evo neki dan gledam ove nove Dell XPS laptope, solidni, ali, onda se sjetim usranog Windows 11 OS-a i onda izgubim volju za pracenjem CES-a.