Withings ima novu pametnu vagu koja procjenjuje du

poruka: 7
|
čitano: 2.218
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Withings ima novu pametnu vagu koja procjenjuje du".
14 mjeseci

Ovo mora biti daleko preciznije od "pametnih vaga", u mene huawei scale 3 ozbiljno maši body fat, a pitanje je i koliko su precizni ostali parametri, kao i slične "pametne" vage!

Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Re: Withings ima novu pametnu vagu koja procjenjuj
Normalno da maši, am su to bedastoče.
I nad bedastočom brojenja koraka.

0 1 hvala 0
14 mjeseci
Iggivaggi kaže...
Normalno da maši, am su to bedastoče.
I nad bedastočom brojenja koraka.

Ma za...ac su ti pametni satovi, vage, ma sve pametno..

9 godina

"procjenjuje dugovječnost korisnika"

Nadriljecnistvo i obmana kupca. Milijun posto. Snake Oil salesmen. 

Kao sto imamo clickbaitove po nov'nama/portalima tipa (kao da citam Matakovica) "ovaj djed ucinio je nesto nezamislivo i pozivio 721 godinu, otkrijte sto je napravio", i na ovo ce se naljepiti babe zeljne nadzivljavanja supruga jedno 40 godina, da mogu kukati kako su stare i ostavljene. 

4 0 hvala 0
14 mjeseci
Nisu baš bedastoće , električni signal prolazi kroz jednu nogu i izlazi kroz drugu nogu te tako vaga zmjeri tvoje masno tkivo , zato mjeri samo ako si bos na vagi. No ova mjeri kroz cijelo tijelo pa je sigurno preciznije.

Za starost mjeri na konto svih dostupnih parametara pa izračuna e sad koliko precizno. Za usporedbu kako garmin mjeri kondicijsku dob par fotografija i još računa utreniranost i minute intenzivnog vježbanja no to se može prepoznati i po otkucajima srca u mirovanju (recimo nekada najbolji biciklist na svijetu je imao otkucaje u mirovanju 39), dok neka zapuštena ili bolesna osoba ima 90.
14 mjeseci
I na konto kondicije dobi se može izračunati relativna dugovječnost , ali relativna 😅
Moj PC  
2 0 hvala 0
7 godina
Ma bedastoče za navleči kupce.
Ne velim da ne mjeri; mjeri nekaj.
No, kolko je to istinito/valjano?
Samo ako su ti dlanovi/tabani vlažniji/suši ili nakon bazena "razmočeni"...
Znači totalno irelevantno za zdravlje; bavi se nekim sportom/rekreacijom, tu i tam malo poprati kak ti to ide (npr. tempo trčanja/ vrijeme potrebno za neku distancu tipa od kuće do krčme 😉, a da ti nije teeeško), jedi relativno "zdravo" i to je to.
A možda imaš "sreće" ko ja da i nakon 10-godišnjeg trčanja, par 100majlerica i cca cenerom skoro svaki dan moraš piti prahe jer jbg kolesterol, a ni obiteljka anamneza mi nije nekaj
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice