Jel se blade 3 može upgrejdati na novije vrzije androida službeno ili se to mora preko custom ROM-ova uvijek?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel se blade 3 može upgrejdati na novije vrzije androida službeno ili se to mora preko custom ROM-ova uvijek?
Custom za sad. Pričalo se kod izlaska da bude možda nadogradnja na 4.1 ali ništa zasad od toga.
Koliko sam vidio, izlazi novi Android, 4.4 zvan kitkat. Valjda će i to portat na zte blade 3 samo mi je glupo šta ću morat ponovo sve ispočetka instaliravat.
Pomalo di se tebi zuri! Jos ni 4.3 nije "savrseno" napravljen za Blade,a tebe vec muci sto ces morati sve brisati da bi to stavia.Dok KitKat izade Blade ce ti ili krepati ili ces kupiti drugi mobitel,a mozda cak nikad i nece biti portan na Blade.Samo lagano
Mob mi je par puta pao na pod i sve je oke osim sto mu je kontakt za struju negdje malo los, zna se ugasit pa opet upalit. gdje da odnesem mob na popravak/servis u zg? najblize mi je negdje oko trga ako je moguce
Bok, instalira san novu verziju cm 10.1 i prije toga sam napravio backup ali kad sam instalirao cm nije mi se nista vratilo, neznam kako stavit backup i stvorio mi se na sd kartici folder backup

Bok, instalira san novu verziju cm 10.1 i prije toga sam napravio backup ali kad sam instalirao cm nije mi se nista vratilo, neznam kako stavit backup i stvorio mi se na sd kartici folder backup
Pa niš se ne vraća na CM. Backup je u slučaju da se instalacija CM-a zezne pa da si možeš vratiti natrag na stock ili Auroru ili šta već. Backup podataka, kontakata, saveova igara itd si radiš sam.
I zanima me kao mogu stavit dai se kontakti spremaju na sim karticu na cm 10.1

Pozdrav ljudi.. trebam mob za 500tinjak kn pa razmatram i Blade III. Vidim da na GSM areni piše da mob ima 56k boja.. ali sa 233ppi pixel density. Jel se vidi velika razlika između tih 56k boja i 16 milijuna boja kod nekog drugog moba sa TFT ekranom?
Hvala na odgovoru
Pozdrav ljudi.. trebam mob za 500tinjak kn pa razmatram i Blade III. Vidim da na GSM areni piše da mob ima 56k boja.. ali sa 233ppi pixel density. Jel se vidi velika razlika između tih 56k boja i 16 milijuna boja kod nekog drugog moba sa TFT ekranom?
Hvala na odgovoru
ne vidi se razlika
iman problem neznan do cega je ali svakih 30 sekudni mi zablica crveno svitlo 3 puta,pocelo me nervirat pa san iskljucija to,jeli ko ima ovaj problem?
Pozdrav,
Mobitel se neprestano resetira..
Bio je na servisu u tele 2
i po njihovom je sve oke, al opet se događa isto.
zna li tko o cemu je rijec?
Pozdrav,
Mobitel se neprestano resetira..
Bio je na servisu u tele 2
i po njihovom je sve oke, al opet se događa isto.
zna li tko o cemu je rijec?
Pokušaj presaviti papir i staviti ga ispod poklopca baterije, navodno baterija kod nekih modela gubi kontakt pa to pomaže (ovo ne znam pouzdano, to sam samo čuo). Također., ako si stavljao druge ROM-ove probaj vratiti na stock. Može biti vrlo lako problem softverske prirode.
ne funkcionira mi to s papirom, siguran sam da to nije u pitanju
jer se resetira i kad potpuno miruje.
Ma nisam nista stavljao..
Vec me previse zivcira, a kako citam okolo da nisam jedini....
A slusaj, meni je s papiron pomoglo..

A slusaj, meni je s papiron pomoglo..
Vrijedi pokusati, budem i ja probao, imam isti problem. koliko papira da stavim?
Lijepo presavij, to moras sam odredit, nek ti papir presavijeni bude preko baterije

Imam isti problem, kako ste to rijesili?
Nadji lijepi A4 papir i prepolovi ga na 4 dijela i uzmi jednu cetvrtinu, presavij, sam odredi kako i sta i papir stavi na bateriju i zatvori poklopac i pazi da se nepomakne papir

I meni se mobitel počeo resetirati sam od sebe danas. Kako je užašan osjećaj kad se prvi put dogodi i moliš se da se ne ponovi. Al eto nemam sreće. Stavio sam papir na bateriju i otkad je postavljen mobitel se nije resetirao, ali još je prerano za zaključivanje tek sutra. Dok sam namještao na bateriju baš se vidjelo kako se cima gore-dole. Koliko sam čuo ovo im se ne računa kao kvar u servisu za garanciju?
I meni se mobitel počeo resetirati sam od sebe danas. Kako je užašan osjećaj kad se prvi put dogodi i moliš se da se ne ponovi. Al eto nemam sreće. Stavio sam papir na bateriju i otkad je postavljen mobitel se nije resetirao, ali još je prerano za zaključivanje tek sutra. Dok sam namještao na bateriju baš se vidjelo kako se cima gore-dole. Koliko sam čuo ovo im se ne računa kao kvar u servisu za garanciju?
Ne.
I meni zvecka baterija, ali mob se zasad ne gasi. Baterija inače jako loše sjeda u utor i bježi na sve strane, bzvze. Na Nokia-i C7 imam malu "spužvicu" na poklopcu baš zbog toga.
Ne.
I meni zvecka baterija, ali mob se zasad ne gasi. Baterija inače jako loše sjeda u utor i bježi na sve strane, bzvze. Na Nokia-i C7 imam malu "spužvicu" na poklopcu baš zbog toga.
hehe ja neznam o cemu vi meni baterija sjeda savrseno ne mica se niti malo
iman problem neznan do cega je ali svakih 30 sekudni mi zablica crveno svitlo 3 puta,pocelo me nervirat pa san iskljucija to,jeli ko ima ovaj problem?
vjerovatno ti se mreža prebacuje iz 2G u 3G i obrnuto ili nestaje signala ili je do baterija... ugl ako te živcira stavi koristi samo 2G mreže, samo što će internet biti punooo sporiji. Ne znam na kojem se području nalaziš, al moguće da je to ako si na nekom području gdje je jak 2G signal i slab 3G signal, pa se uređaj prebacuje čim se 3G malo izgubi i opet vraća čim se ulovi malo više 3G-a. A moguće da je i nešto uključeno u naprednim postavkama uređaja, nisam tražio po postavkama, al moglo bi biti nešto od tih developerskih postavki.
Imam ponudu da prodam ovaj mob, 700kn, ocuvan, bez ogrebotina, otkljucan na sve mreze, cm 10.1, jeli se isplati?

nov kosta oko 1000kn. za 700kn prodat cini mi se u redu, zapravo odlicno, mozda nije moralno ali koga briga hahaah :-)
ako je mob i ocuvan 700kn je skoro pa i moralno u redu
EDIT: isplati se jedino ako ti je to mob koji ne koristis, odnosno ako ti to nije jedini mob, jer za 700kn tesko mozes nabavit nes bolje
Ma fali mi za pc pa prodajem

Jel netko gledao/istrazivao/isprobao OC-anje CPU-a ovog moba, mjenjanje kernela,governora i I/O schedulera?
btw ja za sada vrtim min 320Mhz max 1Ghz sa interactive governor i noop I/O scheduler
htio bih povecat max clock i isprobat druge schedulere i governorove ali nisu mi orginalno "dostupni"
Jel netko gledao/istrazivao/isprobao OC-anje CPU-a ovog moba, mjenjanje kernela,governora i I/O schedulera?
btw ja za sada vrtim min 320Mhz max 1Ghz sa interactive governor i noop I/O scheduler
htio bih povecat max clock i isprobat druge schedulere i governorove ali nisu mi orginalno "dostupni"
Ovo su moje postavke na kojima uredno radi:
Min CPU 245
Max CPU 1152
CPU governor – interactive
I/O scheduler – none ili CFG
Ide i na Max 1190 a preko toga počinju problemi (resetiranje).
Jel može netko objasniz ulogu governera i I/O schedulera?