ZTE Blade III

poruka: 1.642
|
čitano: 724.573
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: ZTE Blade III
Historix kaže...

Jel može netko objasniz ulogu governera i I/O schedulera?

Malo je opširno pa ću staviti original sa jednog foruma!

http://androidforums.com/xperia-mini-all-things-root/513426-android-cpu-governors-explained.html

13 godina
neaktivan
Voicee kaže...
TomislavZG-2 kaže...

Jel netko gledao/istrazivao/isprobao OC-anje CPU-a ovog moba, mjenjanje kernela,governora i I/O schedulera?

btw ja za sada vrtim min 320Mhz max 1Ghz sa interactive governor  i noop I/O scheduler

htio bih povecat max clock i isprobat druge schedulere i governorove ali nisu mi orginalno "dostupni"

Ovo su moje postavke na kojima uredno radi:

Min CPU 245
Max CPU 1152
CPU governor – interactive
I/O scheduler – none ili CFG

Ide i na Max 1190 a preko toga počinju problemi (resetiranje).

Mozes mi objasnit kako stavti kernel koji omogucava dizanje takta iznad 1000Mhz i "razlicitih" governorova. Mob je za sad samo rootan.

16 godina
neaktivan
TomislavZG-2 kaže...
Voicee kaže...
TomislavZG-2 kaže...

Jel netko gledao/istrazivao/isprobao OC-anje CPU-a ovog moba, mjenjanje kernela,governora i I/O schedulera?

btw ja za sada vrtim min 320Mhz max 1Ghz sa interactive governor  i noop I/O scheduler

htio bih povecat max clock i isprobat druge schedulere i governorove ali nisu mi orginalno "dostupni"

Ovo su moje postavke na kojima uredno radi:

Min CPU 245
Max CPU 1152
CPU governor – interactive
I/O scheduler – none ili CFG

Ide i na Max 1190 a preko toga počinju problemi (resetiranje).

Mozes mi objasnit kako stavti kernel koji omogucava dizanje takta iznad 1000Mhz i "razlicitih" governorova. Mob je za sad samo rootan.

Staviti neki Custom ROM ( Aurora Borealis ili neku verziju CM-a  10, 10.1 ili 10.2)

15 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Stavi si Auroru. Probao sam najnoviji CM 10.1 i opet ima previše bugova. Igre se bolje vrte na Aurori, baš se vidi razlika u fps-u u Temple run-u.

Mislim da je 1.19GHz max OC. Probao sam na 1.229 i odvrtio antutu i neke igre, ostavio ga na tom taktu cijeli dan i navečer išao igrat gta 3 i tek tad se rebootao mob..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ZTE Blade III

Moze link za root ovog mobitela? Probao sam ono s onog ivan gla........ Foruma, onaj tutorial na hrvatskom ali nista, pod device manager mi pise android ne zte, instaliro sam drivere i sve, jedino nisam skinu ansroid sdk, jeli to problem, moze neki link za root bez android sdk ako se moze tako rootat zato sto mi je previse 500 mb jer nemam flat internet

This cat Is cat A cat Good cat Way cat To cat Keep cat An cat Idiot Cat Busy cat For cat 20 cat Seconds cat Sad pročitaj rieči bez cat
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Koji launcher koristite?

1 Stock
9 Nova
2 Apex
0 GO Launcher
1 Next Launcher 3D
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Buzz luncher

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

trenutno  next  al  inace 360  launcher  ili  vire  launcher..

x-)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ZTE Blade III BIJELI; SPLIT; OTKLJUCAN; HT HR

Pozdrav, jel netko zna jesu li još otkljucani uređaji ZTE Blade III na sve mreže, točnije HT HR (T-mobile). I gdje se može kupit u Splitu i mozete li napisati vasa iskustva i  hoce li sigrno zte blade iii bit otklucan na HT HR u splitu ako kupujem na bonove, mislim na BIJELI. {#} FALA

EDIT: Jel dobar ovaj uređaj? mozete li napisat malo o njemu. {#} 

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 0:03 (asdadadadad).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Prodan mob za 750kn :) jedva sam ga nagovorija haha

Smrdljivi skakavac.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: ZTE Blade III BIJELI; SPLIT; OTKLJUCAN; HT HR
asdadadadad kaže...

Pozdrav, jel netko zna jesu li još otkljucani uređaji ZTE Blade III na sve mreže, točnije HT HR (T-mobile). I gdje se može kupit u Splitu i mozete li napisati vasa iskustva i  hoce li sigrno zte blade iii bit otklucan na HT HR u splitu ako kupujem na bonove, mislim na BIJELI. {#} FALA

EDIT: Jel dobar ovaj uređaj? mozete li napisat malo o njemu. {#} 

zna netko??

14 godina
asdadadadad kaže...

zna netko??

U Tele 2 su bili otključani prije par mjeseci kad se mob tek pojavio na tržištu, ali ne znam da li je još tako. Pokušaj otići u Tele 2 centar pa pitati možeš li isprobati sa svojom karticom.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
neaktivan

stvarno ne kuzim imas sve u prvom postu na prvoj stranici sto ti vise treba???

11 godina
neaktivan
dock

postoji li dock za zte blade iii nemogu ga nigdje nac i di u hrv postoje maske za zte blade iii

14 godina
neaktivan
Re: dock
asdadadadad kaže...

postoji li dock za zte blade iii nemogu ga nigdje nac i di u hrv postoje maske za zte blade iii

Dock sa zvučnicima ili dock za punjenje? Imaš maske na njuškalu ili tele2 dućanima(netko je rekao da je tamo kupio), a ja sam sebi uzeo s ebaya

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
11 godina
neaktivan
Re: dock
Ivan_hacker kaže...
asdadadadad kaže...

Dock sa zvučnicima ili dock za punjenje? Imaš maske na njuškalu ili tele2 dućanima(netko je rekao da je tamo kupio), a ja sam sebi uzeo s ebaya

dock za punjenje.

EDIT: KAKVE TO MASKE IMAJU U TELE2 centru 

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 21:43 (asdadadadad).
11 godina
neaktivan
Re: zte svitla

moze mi netko rec sto znaci crveno a sto zeleeno svjetlo led i ima li jos kakvo, sorry neznam bas o ovom mobilfonu

12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Kad baterija dođe do 5% crveno svijetli. Dok ga puniš također je crveno sve dok ne dođe do 90% kad pozeleni što ti pokazuje da je baterija puna.

Lampica ima veze i sa propuštenim pozivima i novim SMS-ovima, ali to ti ne mogu sa sigurnošću reći kad koje dođe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Historix hvala ti puno na ovome... nego zna neko za dock za punjenje ili za maskice u tele2 centru

14 godina
neaktivan
asdadadadad kaže...

Historix hvala ti puno na ovome... nego zna neko za dock za punjenje ili za maskice u tele2 centru

Netko je u temi   rekao da je maskicu kupio u tele2 centru, najbolje otiđi i pitaj. Ja sam svoju našao na ebayu, a i na njuškalu imaš maskicu+folija za ekran za 80 kn

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
12 godina
neaktivan
Ivan_hacker kaže...
asdadadadad kaže...

Netko je u temi   rekao da je maskicu kupio u tele2 centru, najbolje otiđi i pitaj. Ja sam svoju našao na ebayu, a i na njuškalu imaš maskicu+folija za ekran za 80 kn

Ja sam na njuškala za 45kn dobio masku i foliju, ali dostupno samo u crnoj boji ako je to problem.

12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

ja sam kupila maskicu u tele 2 u wg ,ok je al skupa i nemoj uzet bijelu,60 kn i bijela postane toljo prljava da je ni domestos ne opere.. tako da ne drzi ni mjesec dana cista..

x-)

0 0 hvala 0
12 godina
ZTE Blade III

Pozdrav, posto nisam previs u zte svijetu kolega mi ima navedeni mobitel i u zadnje vrime mu se dogada mobitel se sam od sebe zna upalit i ugasit po par puta , pa je nekad baterija puna i upali se ponovo pa je prazna znaci totalno je poblesavija....dali je netko ima slicna iskustva, ima li mu pomoci ili sta vec...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Smretko kaže...

Pozdrav, posto nisam previs u zte svijetu kolega mi ima navedeni mobitel i u zadnje vrime mu se dogada mobitel se sam od sebe zna upalit i ugasit po par puta , pa je nekad baterija puna i upali se ponovo pa je prazna znaci totalno je poblesavija....dali je netko ima slicna iskustva, ima li mu pomoci ili sta vec...

Neki od nas su imali sličan problem. Navodno se kontakt baterije i mobitela izgubi jer baterija ne sjeda gdje bi trebala. Da bi ovo riješio reci mu da uzme komad papira, presavija ga i postavi na bateriju i sklopi poklopac. Papir će držati bateriju na mjestu. Meni je ovo radilo, nadam se da će i njemu!

12 godina

Hvala na odg to.mi nekakoni ima smisla zasto se pali gasi konstsntno jedino to sa potrosnjom baterije znaci nekad mu je puna do kraja izgasi se mob i onda pokazuje da ima mozda 5%...nisan pametan po tom pitanju jer to mu nema veze do kontakta

12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Kažeš da je to nakon reseta mobitela sa baterijom, pa ako uspije rješit bateriju od reseta ubiješ 2 muhe jednim udarcom. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ZTE Blade III - Baterija ??

Pozdrav svima,

evo postao vlasti ZTE-a prije par dana. Kupljen u tele2.

Mobitel je ok.

Što se tiče baterije: isključen je wifi, podatkovna, 3g, gps, ekran na cca60%. sa takvim postavkama izdrži kojih 15 sati.

preko noci iscijedi 40% (u nekih 6 sati).

u čemu je kvaka. vidim da navodite dan i pol iz normalo korištenje.

Prolistao sam sve strane, probat ću napravit kalibraciju koja je vec predložena te instalirat  Juice defender.

imate li još koje savjete?

hvala

0 0 hvala 0
14 godina
ZTE Blade III

Ako igraš igre, baterija ode odmah. Ako ne onda bi morala trajati nešto duže.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Nema igrica
14 godina
neaktivan
Re: ZTE Blade III - Baterija ??
Orby kaže...

Pozdrav svima,

evo postao vlasti ZTE-a prije par dana. Kupljen u tele2.

Mobitel je ok.

Što se tiče baterije: isključen je wifi, podatkovna, 3g, gps, ekran na cca60%. sa takvim postavkama izdrži kojih 15 sati.

preko noci iscijedi 40% (u nekih 6 sati).

u čemu je kvaka. vidim da navodite dan i pol iz normalo korištenje.

Prolistao sam sve strane, probat ću napravit kalibraciju koja je vec predložena te instalirat  Juice defender.

imate li još koje savjete?

hvala

meni izdrzi isto dan ipo.punim mobitel na 10% pa do kraja ili 90%.jednom mjesecno ga full ispraznim i napunim do kraja.stavio sam da mi se ekran ugasi nakon 15 sec tako da dosta baterije prisparam.svjetlina ekrana je na 50%.

fale mi oni dani kad sam sa nokiom mogao igrat igrice dan i noc i nebi se potrosila baterija.a ovako moram stedit ko neki penzioner na svemu i svacemu

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice