ZTE Blade III

poruka: 1.642
|
čitano: 724.704
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

jucer  mi  je  mob  pal s jedno  metar  visine  na  beton,proso  nazalost  s  par  malih  ogrebotina  na  poklopcu  iza  al  uglavnom  kakav  je  pad  bio  s  tim  da  je  paona  ekran  gdje  nema  nista  osteceno (  a  nemam  foliju)  mogu  reci  da  je  izdezljiv..  uglavnom,jucer  sam  prvi  put  skinula  zastitnu  masku  i  odma  ima  ozljede,znaci  definitivno  moram  po  drugu     ako  ne  zelim  nove  ozljede,jer  ova  bijela  sto  sam  je  imala  vise  ni  mrvicu  ne  odaje  da  je  bila  bijela..zato  preporucam  svima  nek  imaju  svakako  zastitnu  masku  al  ne  preporucam  bijelu..

+ ucite na tudjim greskama..{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.7.2013 12:33 (Faith..).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: ZTE Blade III
filterini kaže...

????ak zna ko link za skinuti štok rom(vip v pitanju)hvala!

Nemamo mamića, nemamo suce, samo jedno Hajdučko srce!Što ga više lome to ga više volim!
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.7.2013 17:04 (bahrija).
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

ako moze mala pomoc kako da namestim da mi je slika-tema na telefonu ovakva koji program da skinem ili samo koji sat da skinem i kako da instaliram hvala unapred

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III
Evo da javim samo, stavija sam android 4.2.2 na svoj ZTE Blade 3, mob doslovno leti, sve brzo i fluidno radi, nema zapinjanja nikakvog, jednostavno ga obozavam sad kad je ovako dobar! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
redikulx kaže...
Evo da javim samo, stavija sam android 4.2.2 na svoj ZTE Blade 3, mob doslovno leti, sve brzo i fluidno radi, nema zapinjanja nikakvog, jednostavno ga obozavam sad kad je ovako dobar! :)

A kak si ga stavio? Jel to onaj na TELE2?

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
15 godina
neaktivan
goxyboxy kaže...

ako moze mala pomoc kako da namestim da mi je slika-tema na telefonu ovakva koji program da skinem ili samo koji sat da skinem i kako da instaliram hvala unapred

To je valjda rom za neku drugu državu, iako nisam siguran.

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

zanima me dali postoji mogucnost za iskljucit recimo ako nema signala u tele 2 da mi se prebaci na t com signal

12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

razlika je u ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.7.2013 19:34 (Faith..).

0 0 hvala 0
13 godina
bahrija kaže...
filterini kaže...

????ak zna ko link za skinuti štok rom(vip v pitanju)hvala!

Pod Manuals,

Racer III SD card upgrading instruction & software package(VIP)
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

instalirala  sam  si   launcher 360,  i  sad  mi  neke  app  jako  sporo  rade,jel  to  zbog  launchera  ili?

danas mi je na igri subway surfer zastekal taki da sam ga resetirala.. a to mi je jedin launcher koji mi odgovara.. :-(

0 0 hvala 0
14 godina
Faith.. kaže...

instalirala  sam  si   launcher 360,  i  sad  mi  neke  app  jako  sporo  rade,jel  to  zbog  launchera  ili?

danas mi je na igri subway surfer zastekal taki da sam ga resetirala.. a to mi je jedin launcher koji mi odgovara.. :-(

Pretpostavljam da može biti da ti taj laucher vuće puno više RAM-a pa ti premalo ostane za zahtjevnije igre.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Nedavno sam ušao u android svijet nakon zapuštenog Symbiana pa imam par pitanja:
 1. Da li možemo očekivati službeni update na JB ili im je taktika samo izbaciti novi mob sa JB(kao npr. Blade III pro)?

2. Kako riješiti problem s nedostatkom RAMa(kako ga oslobodit tako da mi ne trzaju igre)? Vice city radi fluidno, ali nakon minute počne užasno trzat i pretpostavljam da je do rama.

3. Je li normalno da FPse i ePSXe daju 30 od 50 FPS-a na ovom mobu? U Driveru 2 imam 45 fpsa, ali u ostalim igrama oko 30-35.

Vidio sam neke dual core modele sa Adrenom 203, ali mislim da nisam pogriješio sa Bladeom 3 jer kolko vidim, igre trzaju zbog nedostatka rama. U Vipu neznaju reći da li će dobivati nove modele i nije mi se dalo čekati.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.7.2013 21:40 (DuxTm).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Bok..

Imam Vip-ov Zte i nerviram me više..kada hoču nazvati nekog treba mu minuta da pozove...da mi prikaže lock scren neki puta trebam stiskati deset puta.. ima još toga..

Uglavnom rom od Vipa je koma..jel ima još neko takvih problema...

Koji custom je donekle dobar da radi bez ovih problema..

Tnx na odgovoru....

0 0 hvala 0
14 godina
ZTE Blade III

Aurora Boreallis ROM je odličan, ima link na par mjesta negdje u temi.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Uzeo sam mob na pretplatu u tele2. Sad radi odlično na 4.0.4 androidu. Jel ima smisla updejtat na najnoviju verziju androida ili ?

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III
4.2.2 radit ce ti jos brze
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Znači neću ništa uprskat glede pretplate, vidio sam pod software da piše ovako Inačica softvera: P772N10_TELE2v1.0.0B01

Ima to kakve veze ?

I jel mogu updejtat s mobitela, imam program nodogradnje softvera ?

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
,Tommy_123 kaže...

Znači neću ništa uprskat glede pretplate, vidio sam pod software da piše ovako Inačica softvera: P772N10_TELE2v1.0.0B01

Ima to kakve veze ?

I jel mogu updejtat s mobitela, imam program nodogradnje softvera ?

i  mene  zanima  odgovor  a  i  upute  za  update?  jel  treba  root  za  to?

14 godina
ZTE Blade III

Pa nije službeno podržano ništa iznad 4.0.4. Treba custom ROM staviti ako niste zadovoljni trenutnim, a to traži root i jako pažljivo praćenje uputa.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.7.2013 22:27 (Hexfire).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Brate mili živiš u Sesvetama i neznaš da ima Tele 2 ducan  preko puta LIDLA U Dubravi i tamo imaš ZTE blade 3

17 godina
marin24 kaže...

Brate mili živiš u Sesvetama i neznaš da ima Tele 2 ducan  preko puta LIDLA U Dubravi i tamo imaš ZTE blade 3

Dva su Lidla u Dubravi.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

mogu li ikako izbaciti neke gumbiće iz onog slide downa (ili kako se već zove) gdje se nalaze Wi-Fi, GPS, bluetooth itd. ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Historix kaže...

mogu li ikako izbaciti neke gumbiće iz onog slide downa (ili kako se već zove) gdje se nalaze Wi-Fi, GPS, bluetooth itd. ?

Mislim da ne možeš, bar ne na stock romu.

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Ja sam na Aurori borealis. ima sad šanse?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Historix kaže...

Ja sam na Aurori borealis. ima sad šanse?

Nisam primijetio da se može. Mislim da bi se moglo ako staviš 4.2 gore ili možda 4.1. Mislim da su to dodali kao default u tim kasnijim nadogradnjama.

13 godina
neaktivan
Historix kaže...

Nažalost ne, kao što je kolega odgovorio. I meni smeta što su u jednom redu pa moram skrolat recimo kad hoću promijeniti jačinu svjetlosti zaslona. Isto tako mislim da je riješeno u Jelly Beanu, samo ne znam jeli u 4.1 ili u 4.2.

★ Regionalni portal posvećen Linuxu i otvorenim sustavima - www.linuxzasve.com
15 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Ako je itko napravio root i trenutno je na 4.2.2. Koliko je bolje ? Da nejdem bezveze ako nema nikakviš pomaka. I ako instaliram taj 4.2.2 jel su sve aplikacije s google playa kompaktibilne ?

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Ja san na 4.2.2.Mobitel naspram orginala i aurore leti!
Sve ti je kompatibilno sa google playa bar ono sto ja koristim al mislin da je i sve ostalo,nemas problema s tim :)
Moje misljenje je da se svakako isplati prelazak na CM10.1

http://www.youtube.com/watch?v=w5RHYJrZAnk

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Ja sam trenutno na pretplatu, a imam nekakav tele2 software gore pa bojim da to ne izbrišem. Na 4.0.4 zna dosta puta zaštekat il bit prokle to spor.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice