ZTE Blade III

poruka: 1.642
|
čitano: 724.701
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

I ja san na tele2 pretplatu tj kupljen je na pretplatu al to je duga prica haha
Napravi sve po uputstvu i ne brini se za nista,uvik mozes vratiti na stock sve u slucaju da tribas ostvariti garanciju

http://www.youtube.com/watch?v=w5RHYJrZAnk

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: ZTE Blade III
in_rust_we_trust kaže...

Napravi sve po uputstvu i ne brini se za nista,uvik mozes vratiti na stock sve u slucaju da tribas ostvariti garanciju

Mogu dobiti tutorial ako nije problem. Nov sam u tim stvarima pa bih htio proučit pa to napravit ;)

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

pozdrav,sutra mislin ic kupit ovaj mobitel pa san vidija u tele 2 na stranici pise cijena uz prijenos broj 995kn jel to znaci ako se zelin pribacit sa vip na tele2 moran platit 995kn mobitel

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

zna li netko da li se tipkovnica za pisanje poruka može promijeniti i kako?

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 15:23 (ivo122).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Na ZTE bladeu (4.0.4) kad pogledam potrošnju baterije danas npr. stoji mi glasovni pozivi 21%-nikad to ne koristim, kako da isključim????

0 0 hvala 0
14 godina
ivo122 kaže...

Skineš app sa Google play. Ja koristim Smart keyboard PRO sa iPhone tipkovnicom. Najbolje mi paše.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan

Ti nikad ne pricas na mobitel?

13 godina
neaktivan
e-zara kaže...

Na ZTE bladeu (4.0.4) kad pogledam potrošnju baterije danas npr. stoji mi glasovni pozivi 21%-nikad to ne koristim, kako da isključim????

PS dupli post slucajno

15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
ivo122 kaže...

Skineš app sa Google play. Ja koristim Smart keyboard PRO sa iPhone tipkovnicom. Najbolje mi paše.

Ja probao i odlična je tipkovnica. Puno bolja nego default {#}

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
in_rust_we_trust kaže...

Mogu dobiti tutorial ako nije problem. Nov sam u tim stvarima pa bih htio proučit pa to napravit ;)

Može mi itko objasnit kako i šta. Trenutno sam na 4.0.4 i imam uključenu pretplatu na tele2. Htio bih staviti onaj custom rom Aurora Borealis.

Instalirao sam drivere za usb i nigdje mi ne pokazuje mob, naravno kad je spojen s kompom.

http://prntscr.com/1jrwaf

EDIT: Sve riješeno. Odličan je Aurora. Brz, responsivan, nemam rijeći. Preporod.

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 14:58 (Tommy_123).
15 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Po kojem tutorialu da instaliram CM? Čitao sam da se bolje clocka na njemu i ipak je 4.2.2.
Samo sam rootao mob, ali nisam nikad flashao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ZTE Blade III

I ja sam na Aurori već 2 mjeseca, zakon je.

Za CM ne bih znao, ali poprilično sam siguran da ima link negdje u temi. Ili si daj truda pa pronađi ili pričekaj, možda netko zna gdje je.

Ne bi bilo loše da se svi ti linkovi stave u prvi post teme.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
DuxTm kaže...

Po kojem tutorialu da instaliram CM? Čitao sam da se bolje clocka na njemu i ipak je 4.2.2.
Samo sam rootao mob, ali nisam nikad flashao.

Ovako, imaš dva CWM recoveryja za ovaj mob. Prvi flashas jednostavno preko .exe programa, skineš drugi u .zip, staviš ga na SD card i preko CWM samo instaliraš njega i rebootaš u recovery, nađeš CM10.1, flashas, počistiš staru datu i cache i to je to.

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
13 godina
neaktivan

A propos glasovnih poziva......

{#}{#}{#}

A ja mislila kad pozoves nekog iz imenika naglas!!!!! Blamaza, sorryyy!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.8.2013 12:10 (e-zara).
13 godina
neaktivan
in_rust_we_trust kaže...
e-zara kaže...

PS dupli post slucajno

{#}{#}

A ja mislila kad pozoves nekog iz imenika naglas!!!!! Blamaza, sorryyy!!!!!

{#}

12 godina
protjeran
ZTE Blade III

O gluposti od Bugovog foruma, valjda jedini koji ne omogućuje brisanje vlastitih postova. Ili?

Bio je dupli post sorry i to wall o' text.  Ajd bugovci glave iz guzice van i dajte gumb za brisanje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.8.2013 16:05 (Starfall).

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
ZTE Blade III

Rekoh da se pohvalim kako sam dobio ovaj mob za 100 kuna (!) {#}

Dakle, pokvario mi se Huawei U8300 koji sam imao od prošle godine,

ali bio sam previše lijen da bih ga odnio na popravak (nije radio touch, ali

kako ima tastaturu snalazio sam se nekako). Uglavnom, čekao sam

do zadnjeg dana prije isteka garancije i onda odvukao svoje lijeno dupe

do servisa.

Nakon par dana javili mi iz Tele2 da se ne da popraviti, ali da će mi besplatno dati

novi koji sada po cijeni odgovara onome što sam ja prije godinu dana platio za

Huawei (što znači da je mobitel koji ću dobiti barem duplo bolji:). Uglavnom,

za besplatnjaka je kao zamjenski bio dostupan Alcatel i još poneki, a za doplatu

od 100 kuna Blade 3 koji je po specifikacijama bio puno bolji od svega ponuđenog.

(Od Huaweija da ne govorimo).

I to je to. Mobitel je za taj novac fantastičan. To koliko je kamera loša ne da se riječima

opisati, kao što je rečeno ako nisi vani na suncu nemaš kaj slikati. Ali to me ne smeta

jer su fotke i na najboljim mobitelima neusporedive s prosječnim kompaktom koji mi

je uvijek u pederuši.

Druga velika mana mobitela koju nitko nije spomenuo je to što se ne da priključiti

na komp kao vanjski disk. Dakle ako hoćete browsati po mobitelu i presnimavati fileove onako

kako ste to inače navikli, zaboravite bez posebnog softvera. Meni je taj problem riješio

MyPhoneExplorer. Ovo i bljeskalica (tj. noćna svjetiljka) su funkcije koje je imao čak

i prethodni mali Huawei, tako da je to prilično glup način uštede od strane proizvođača.

Što se performansi tiče, odlične su samo aplikacije po izlasku treba isključivati. (ili barem kad

ih se u memoriji nakupi 3-4. Zaboravite

na onu foru da vam Android sam po potrebi oslobađa memoriju. Prije nego što se on toga sjeti

mobitel će štucati toliko da ćete poželjeti baciti ga u zid.

Performanse su odlične čak i u 3D igrama, uz uvjet da ste prije pokretanja igre očistili memoriju

i isključili podatkovni promet. (Pa dobro, kako to da nitko nije spomenuo da feedanje oglasa u

igru drastično smanjuje fps-ove??? Nema na čemu:)

Nisam ga rootao ni mijenjao rom, ne vidim za sada potrebu za time (osim možda one Greenf... aplikacije).

Koliko sam vidio ima barem toliko ljudi koji s custom romovima imaju problema, kao i onih koji ih hvale na

sva usta. Moj je princip da ne diram ono što radi.

Za tastaturu preporučujem Hacker's Keyboard, može se razvući preko cijelog ekrana tako da skoro (ali ne potpuno) rješava

nedostatak fizičke tipkovnice za one koji puno tipkaju.

Ako kupujete ovaj mob, preporučujem da s one zaštite folije koja je već na ekranu skalpelom ili sl. odrežete ono perce

koje bi trebalo služiti odljepljivanju iste i folija će ostati na ekranu sljedećih mjeseci (godina?). Za case preporučujem

onaj bijeli gumirani Jekod (ima na e-bayu), prozirnu varijantu. Ako je mobitel bijeli (preporuka) sa srebrnim bezelom, to se sve vidi

kroz ovaj case i super izgleda. Dakle, ovaj case po meni pruža zaštitu i još bolji izgled moba, uz to što štiti foliju ekrana od odljepljivanja.

Aj uživajte!

0 0 hvala 2
17 godina
Ja sam neki da stavil Konstakang cm 10.1. sa modaco foruma i mislim da je to to. Do sada nikakvih problema. Sve radi, cak je fixan i fm radio. Stabilan za sada, odvratno dobro fluidan, pogotovo u kombinaciji sa apexom, lockscreen na 4.2.2 je genijalnost, sve je bolje, lijepse, opcija ko u prici i tako to.
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
14 godina
Starfall kaže...

Druga velika mana mobitela koju nitko nije spomenuo je to što se ne da priključiti

na komp kao vanjski disk. Dakle ako hoćete browsati po mobitelu i presnimavati fileove onako

kako ste to inače navikli, zaboravite bez posebnog softvera.

Ne kužim ovaj dio... Spojim mob na komp, prebacim gore pjesme npr, otkopčam mob i slušam ih na mobu. Komp vidi ZTE kao prijenosni disk.

12 godina
protjeran
Hexfire kaže...
Starfall kaže...

kako ste to inače navikli, zaboravite bez posebnog softvera.

Ne kužim ovaj dio... Spojim mob na komp, prebacim gore pjesme npr, otkopčam mob i slušam ih na mobu. Komp vidi ZTE kao prijenosni disk.

Komp ga vidi, ali ne kao prijenosni disk. Ako se ne varam, tebi nudi dvije opcije: prebacivanje slika i prebacivanje muzike, pri čemu je ovo posljednje povezano s Media Playerom na kompu. Kad komp vidi mob kao prijenosni disk, onda možeš po mobu kopati kao da si na mobitelu otvorio File Manager i prebacivati što hoćeš i kamo hoćeš. Tj., kao da si priključio na komp usb s cjelokupnom strukturom foldera i svim fileovima na tvom mobitelu. A to sa ZTE-om definitivno nije slučaj.

Ako odabereš slike i ne želiš neku od ponuđenih defaultnih opcija (npr. Microsoft Scanner and Camera Wizard), onda ti mobitel zapravo prepozna kao digitalnu kameru, a ti otvoriš tu "digitalnu kameru" i trebao bi moći copy-pasteati sadržaje, ali ne ide.

Možda ti do sada nisi imao potrebe za prebacivanjem filmova pa nisi ni skužio u čemu je zajeb.

Eto, barem je tako kod mene. Nije mi problem upotrijebiti MyPhoneExplorer, ali debilno je u današnje vrijeme proizvoditi telefone za koje treba poseban softver da bi mogao normalno prebacivati sadržaje. (iTunes mi je dovoljan razlog da nikada ne kupim iFunj, npr.).

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.8.2013 20:21 (Starfall).
14 godina
Starfall kaže...
 Ako se ne varam, tebi nudi dvije opcije: prebacivanje slika i prebacivanje muzike

A varaš se {#}

Kad uključiš mob u USB i spustiš notification bar imaš opcije da vidi uređaj kao kameru ili medijski uređaj. Ovo drugo ti omogućava da vidiš SD karticu kao vanjski disk. Tak da ne znam gdje je problem. Glazba, filmovi, dokumenti, sve stavljam gore sa običnim copy pasteom. Možda to ne funkcionira na taj način ako mob nema SD karticu, ali koga briga kad koštaju koliko koštaju.

Tako da eto... razlog što se ta druga velika mana ne spominje, je što je uopće nema.

12 godina
protjeran
Hexfire kaže...
Starfall kaže...
 Ako se ne varam, tebi nudi dvije opcije: prebacivanje slika i prebacivanje muzike

A varaš se {#}

Kad uključiš mob u USB i spustiš notification bar imaš opcije da vidi uređaj kao kameru ili medijski uređaj. Ovo drugo ti omogućava da vidiš SD karticu kao vanjski disk. Tak da ne znam gdje je problem. Glazba, filmovi, dokumenti, sve stavljam gore sa običnim copy pasteom. Možda to ne funkcionira na taj način ako mob nema SD karticu, ali koga briga kad koštaju koliko koštaju.

Tako da eto... razlog što se ta druga velika mana ne spominje, je što je uopće nema.

Naravno da imam sd karticu:) Ok... odaberem Media Device (MTP), i kaj onda? Meni se mob ne pojavljuje pod My Computer nigdje. Tek ako isključem obje ove opcije, spoji se kao installer, onda se pojavi Removable Disk koji ne mogu otvorit.

Jesi ti rootao svoj mob ili kaj?

14 godina
Starfall kaže...

Naravno da imam sd karticu:) Ok... odaberem Media Device (MTP), i kaj onda? Meni se mob ne pojavljuje pod My Computer nigdje. Tek ako isključem obje ove opcije, spoji se kao installer, onda se pojavi Removable Disk koji ne mogu otvorit.

Root ne bi smio imati veze sa tim. Vjerojatno trebaš drivere. Provjeri si u Device manageru dal vidi mobitel.

12 godina
neaktivan
Pozdrav

pozdrav

zanima me jel ova tura uredaja u tele2 centrima otkljucana na t-mobile?

to jest

jel on otkljucan na sve mreže

molim vas odgovor sutra ga kupujem.. tocnije split 

{#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Pozdrav
anastazija123 kaže...

pozdrav

to jest

{#}

i oprostite mi na duplikatu al ga kupujem na bonove

:P

13 godina
neaktivan
Re: Pozdrav
anastazija123 kaže...
anastazija123 kaže...

pozdrav

to jest

{#}

i oprostite mi na duplikatu al ga kupujem na bonove

:P

evo ja san danas isa uzest u splitu,isa san do grada kod marmontove tamo ti ga nemaju nemaju ni u jokera imas ga u alo alo ducanu kod istarske ostala su jos 3 bijela kosta ti oko 1200kn i otkljucan je samo na tele 2

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.8.2013 9:59 (PeTaR_HR).
12 godina
protjeran
Hexfire kaže...
Starfall kaže...

Root ne bi smio imati veze sa tim. Vjerojatno trebaš drivere. Provjeri si u Device manageru dal vidi mobitel.

Znači da je tvoj rootan? :)

Vidi ga kao Android Composite ADB Interface. Pretpostavljam da su driveri ok jer sam ih morao instalirati kako bih koristio ovaj softver s kojim trenutno prebacujem sadržaje.

Između ostalog u tome i jest poanta. Kad komp vidi mob kao normalnu usb memoriju, nema nikakve petljancije s instalacijom drivera, možda potroši par sekundi na automatsku instalaciju defaultnog drivera za usb memoriju i to je to.

Nisi mi rekao kako zapravo prebacuješ sadržaje, radiš copy paste nekako u Media Playeru ili kaj?

Za one koji pitaju je li mobitel otključan: moj nije bio, kupljen prije cca 3 mjeseca u City Centeru One, iako je prodavač mislio da je. Ali ja sam pretplatnik dulje od godinu dana pa mi je Tele2 poslao kod za otključavanje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.8.2013 14:42 (Starfall).
14 godina
Starfall kaže...
Hexfire kaže...
Starfall kaže...

Znači da je tvoj rootan? :)

Vidi ga kao Android Composite ADB Interface. Pretpostavljam da su driveri ok jer sam ih morao instalirati kako bih koristio ovaj softver s kojim trenutno prebacujem sadržaje.

Između ostalog u tome i jest poanta. Kad komp vidi mob kao normalnu usb memoriju, nema nikakve petljancije s instalacijom drivera, možda potroši par sekundi na automatsku instalaciju defaultnog drivera za usb memoriju i to je to.

Nisi mi rekao kako zapravo prebacuješ sadržaje, radiš copy paste nekako u Media Playeru ili kaj?

Rootan i custom ROM gore, ali i na stock ROMu i bez roota je radio c/p. Pa copy paste ko copy paste... Otvorim folder ne kompu npr filmovi, otvorim SD karticu u My computer i prebacim što želim. Meni ga device manager vidi kao ZTE handheld ADB interface, pa pretpostavljam da ipak trebaš još nešto instalirati pošto ga tebi vidi kao random Android uređaj.

13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

iman jedan problem uzeja san mobitel danas i kad ga stavin punit kad iden radit nesto na njega touch screen ne funkcionira kako triba,npr iden uc u poruke moran stisnit nekad po par puta da bi uslo a kad iskljucin radi sve kako triba jeli ima ko ovaj problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Znači ovako: ti ga spojiš kao Media Device (MTP) i tek onda ti se pojavi u My Computer? Meni u tom slučaju nema ništa, tek kad isključim obje opcije onda se pojavi kao removable disk koji ne mogu otvoriti (kaže Please insert disk into drive...).

Instalirao sam već tonu drivera i ni sa jednim nije bilo bolje tako da sad više ne znam šta da instaliram ni odakle. Možeš li se ti možda sjetiti procedure koju si prošao kad si prvi put priključio mob (tj. odakle si skinuo taj driver koji ti manager vidi kako treba)?

Sori kaj pilim al to mi je fakat bitno zbog brzine prijenosa, ovi phone manageri ne mogu se uspoređivati s brzinom "normalnog" prijenosa. Meni je brzina prijenosa filma na mob preko tih programa oko 1,5 Mb u sekundi, što nije nimalo blistavo. Negdje 10 puta sporije nego što bi trebalo bit:)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice