ZTE Blade III

poruka: 1.642
|
čitano: 723.914
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Ok, hvala. Javim kako je prošlo.

*Jedan od admina, da.

★ Regionalni portal posvećen Linuxu i otvorenim sustavima - www.linuxzasve.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

moze pomoc? ne znam sta sam stisnuo, ali vise ne mogu okrenuti sliku da mi bude video ili slika preko cijelog ekrana. nadam se da me kuzite sta zelim reci;)

0 0 hvala 0
14 godina
Re: ZTE Blade III
sgptzu kaže...

moze pomoc? ne znam sta sam stisnuo, ali vise ne mogu okrenuti sliku da mi bude video ili slika preko cijelog ekrana. nadam se da me kuzite sta zelim reci;)

Nisam baš skužio na što misliš. Možda si isključio auto rotaciju. U notification baru ju opet uključiš.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
sgptzu kaže...

Nisam baš skužio na što misliš. Možda si isključio auto rotaciju. U notification baru ju opet uključiš.

Zahvaljujem ti se na brzom odgovoru;) Jos samo da nadem taj n.bar... meni mi je na hrvatski, a ja se slabo snalazim,nazalost!

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.3.2013 17:33 (sgptzu).
14 godina
sgptzu kaže...
Hexfire kaže...
sgptzu kaže...

Zahvaljujem ti se na brzom odgovoru;) Jos samo da nadem taj n.bar... meni mi je na hrvatski, a ja se slabo snalazim,nazalost!

To ti je ladica koju povućeš sa vrha početnog ekrana. Prva opcija s lijeva ti je automatsko rotiranje.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Jos jednom da ti se zahvalim i pozelim ti svako dobro. Puno si mi pomogao, a sad znam za ubuduce gdje se to nalazi{#}pozdrav

0 0 hvala 0
14 godina
sgptzu kaže...

Jos jednom da ti se zahvalim i pozelim ti svako dobro. Puno si mi pomogao, a sad znam za ubuduce gdje se to nalazi{#}pozdrav

Nema na čemu. Btw, imaš i gumb hvala ispod nekih postova pa samo klikneš na to da ne trebaš pisati post samo da se zahvališ. Nije da imam nešto protiv, ali čisto da znaš.

16 godina
neaktivan
ZTE Blade III

pozdrav.kupio sam ovaj mob prekjucer i imam problema s njim.puno aplikacija mi ne radi,angry birds pocne loadati i izbaci na pocetni ekran i tako sve app. pokrene na sekundu-dvije i izbaci van. jel netko zna mozda sta je problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tudum kaže...

pozdrav.kupio sam ovaj mob prekjucer i imam problema s njim.puno aplikacija mi ne radi,angry birds pocne loadati i izbaci na pocetni ekran i tako sve app. pokrene na sekundu-dvije i izbaci van. jel netko zna mozda sta je problem?

Nisam imao takvih problema s njim. Ako velik broj aplikacija ne radi možda je neki problem u sustavu, probaj factory reset.

12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Uzeo ovaj mob u vipu pa me zanima moze li se gdje otkljucati povoljnije nego u vip centru gdje dode nekih 500 kuna? inace sa samim mobitelom sam prezadovoljan.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Uspješno rootao svoj primjerak. Napravio sam upute sa screenshotovima, ima deset laganih koraka za odraditi.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Tudum kaže...

Nisam imao takvih problema s njim. Ako velik broj aplikacija ne radi možda je neki problem u sustavu, probaj factory reset.

factory reset nije pomogo,stavio sam rom ponovo.izgleda da je bila neka greska kod tvornicke instalacije,sad sve radi kao sat :) tnx ipak

16 godina
neaktivan
ZTE Blade III

evo opet malo problema. rom rjesen a sad me zahebavaju presonalizirani tonovi,malo je radilo a sad vise ne,uvijek zvoni onako kako je melodija za cjeli mob. ima tko slican problem?

jos cu na kraju pozaliti zbog tog zte-a :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Problemi s memorijskom karticom

Pozdrav!

Svako malo kartica mi se isključi, ne fizički, već se javi notifikacija da je SD kartica neočekivano uklonjena. Kad fizički uklonim i vratim karticu, radi neko vrijeme, a onda se opet sama od sebe isključi. Je li netko imao sličan problem i zna li rješenje?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Problemi s memorijskom karticom
Seti kaže...

Pozdrav!

Svako malo kartica mi se isključi, ne fizički, već se javi notifikacija da je SD kartica neočekivano uklonjena. Kad fizički uklonim i vratim karticu, radi neko vrijeme, a onda se opet sama od sebe isključi. Je li netko imao sličan problem i zna li rješenje?

Možda je problem sa karticom. Ak si siguran da je ispravna probaj ju formatirati, možda to pomogne. Osobno nisam imao nikakvih problema s tim.

13 godina
Re: Problemi s memorijskom karticom
Seti kaže...

Pozdrav!

Ako se nakon formatiranja bude isto događalo, probaj malo utor ispuhati ili dijelove na SD kartici koji idu prema mobitelu prebrisati malo....Meni se to na starom urađaju znalo događati, ali mislim da je ono bilo do uređaja, jer se sama od sebe pri micanju mobitela izbacila.

P.S Ako netko možda zna, bio bih zahvalan na pomoći. Naime ovo mi je prvi smartphone, pa se malo slabije snalazim. Uglavnom kako koristim skype na mobitelu, tako mi zna kontakte sa skypa automatski ubaciti pod neki drugi kontakt sa sličnim imenom ili prezimenom, makar se ne radi o istom kontaktu, nego mi broj od kontakta prebaci kao broj na skype kontaktu makar se uopće ne radi o istoj osobi. Mislio sam da je do sinkronizacije, ali nakon iskljućivanja iste, opet se događa. LP i unaprijed hvala.

Errando discimus...Disce parvo esse contentus....Qualis vita, finis ita
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2013 14:53 (Johnny4286).
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Pozdrav!!Naime kupio sam danas ZTE i nikako mi neće s prijašnje kartice da prebaci kontakte na ovaj moby......probao sam sve al sam laik i neman pojma,ipak ovo mi je prvi touch!!!hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ako je sam sim kartice.. odes u imenik pa onda stisne onu tipku da ti se pojavi izbornik i na uvoz i uvezes sam sim kartice...
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
12 godina
neaktivan

Znači ušao sam u imenik i stisnuo sam tipku izbornik i odabrao sam uvoz,i kasnije uvoz sa sim kartice,i pita me izrada kontakata pod računom,a) mojim računom,i opet neće niti jedan kontakt da izbaci i pod b) sinkronizirano isto neće da učita nijedan kontakt

13 godina
neaktivan
alenm2 kaže...

Znači ušao sam u imenik i stisnuo sam tipku izbornik i odabrao sam uvoz,i kasnije uvoz sa sim kartice,i pita me izrada kontakata pod računom,a) mojim računom,i opet neće niti jedan kontakt da izbaci i pod b) sinkronizirano isto neće da učita nijedan kontakt

To mi se znalo desit, na SGS2 i svim mobitelima sa androidom, vratim na tvornički mobitel i onda radi, očito nešto u androidu a ne do mobitela, uglavnom probaj na tvornički vratit mobitel pa ponovo uvest.

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
15 godina
ZTE Blade III

Postoji li za ovaj mobitel neki "službeni" software za spajanje s kompjuterom?

Kao što Samsung ima "Kies" ili Sony svoj "PC companion"?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Pozdrav sima. trebam malu pomoc.. evo ovako, jucer nakon dugo vremena krenula sam u kupnju mobitela, izbor mi je bio  Samsung Galaxy Ace s5380, no tada u Tele 2 ugledala sam mobitel ZTE Blade 3 i privukao mi je paznju, citam malo po forumima i sad neznam sto da kupim... s jedne strane Samsung je poznata marka, dosad sam imala sve Samsungove mobitele i uvijek sam bila zadovoljna s njima. Što mi vi preporučujute, naime raspolažem budžetom od 1200 kn i nebi htjela više davati za mob, a opet nemislim mijenjati mob za pola godine;znaci kupujem nesto da traje min 2,3 god... Hvala na pomoći :)

0 0 hvala 0
14 godina
natiii kaže...

Pozdrav sima. trebam malu pomoc.. evo ovako, jucer nakon dugo vremena krenula sam u kupnju mobitela, izbor mi je bio  Samsung Galaxy Ace s5380, no tada u Tele 2 ugledala sam mobitel ZTE Blade 3 i privukao mi je paznju, citam malo po forumima i sad neznam sto da kupim... s jedne strane Samsung je poznata marka, dosad sam imala sve Samsungove mobitele i uvijek sam bila zadovoljna s njima. Što mi vi preporučujute, naime raspolažem budžetom od 1200 kn i nebi htjela više davati za mob, a opet nemislim mijenjati mob za pola godine;znaci kupujem nesto da traje min 2,3 god... Hvala na pomoći :)

Koliko vidim po specifikacijama, ZTE je puno bolji izbor. Veći ekran, jači procesor, više RAM-a i puno više prostora za pohranu te dolazi sa novijim Androidom. E sad, nisam koristio taj Samsung, ne mogu reći da je u radu loš, ali čisto po ovim tehnikalijama, nema šanse pokraj ZTE. Također sam bio skeptičan u vezi tog moba, ali sad 4 mjeseca nakon kupnje, niti sam imao većih problema s njim, niti izgleda kao da će se raspasti svaki tren.  Što se mene tiče, definitivna preporuka.

Pitanje je sad da li je tebi uopće potreban jači procesor, veći ekran, više RAM-a ako mobitel uglavnom koristiš za poruke i pozive. Također, ako si već naviknuta na Samsunga i imala neki njihov smartphone možda će ti prelazak biti lakši. Ono što ti skoro sigurno mogu garantirati je da ako ćeš ga koristiti kao smartphone (isprobavati razne aplikacije) onda će ti sigurno nedostajati interne memorije. Da, ima podršku za SD kartice, ali neke aplikacije moraš imati u internoj memoriji da bi radile. Moj Galaxy Mini koji je dosta sličan Ace-u me propisno iznervirao sa tim. 

13 godina
neaktivan
natiii kaže...

Svakako ZTE. Obje marke su "poznate" i nalaze se u top pet proizvođača mobitela u svijetu, tako da bez brige. Samim pogledom na specifikacije i jednostavnom usporedbom vidjet ćeš što je ovdje očigledan izbor. Samsung ima ekran taman dovoljno manji da smeta, kao i manju rezoluciju, neprihvatljivo malo interne memorije što će biti problem čim instaliraš više od dvije aplikacije, jako malo radne memorije što znači da će ti aplikacije raditi sporo, slabiju bateriju, stariju verziju operacijskog sustava i nešto slabiji procesor. Više o ZTE Blade III pročitaj u recenziji.

12 godina
neaktivan

Hvala na komentaru, doduse nisam neki freak manijak tehologije, hehe... bitna mi je baterija, pozivi, poruke tu i tamo internet... i kod ovog mobitela privukao me ekran što je dosta veći od Ace-a... pogledala sam i sve te usporedbe tako da sma vidjela da ZTE prednjaci skoro pa u svemu, jedino sto nema tu prednju kameru, bljeskavicu al eto moze se preziviti i bez toga, nego me strah jedino za tu marku jer naime prijatelji mi govore ma kupim sto je vec provjereno- tipa Samsung ali mislim da cu ipak Blade uzeti... Hvala punoo :))

kkk
14 godina
neaktivan

Dali netko ima poteskoce sa ekranom?

Tj dali se slabo "klizi" po njemu? Ja svaki put kad udjem u meni i  kad ocu skrolat menije uvjek stisnem neku aplikaciju uvjek i kad idem u kontakte kada krenem skrolat gore dole uvjek stisnem neki jednostavno lose reagira. Inace sam korisito note 1, huawei u8650 lg gt540... i niti jednom nije bio tako los ekran da nisam mogo normalno skrolat. Mobitel je kupljen danas pa ako nije to svima da se odma ide zamjenit

14 godina
jura1992 kaže...

Dali netko ima poteskoce sa ekranom?

Tj dali se slabo "klizi" po njemu? Ja svaki put kad udjem u meni i  kad ocu skrolat menije uvjek stisnem neku aplikaciju uvjek i kad idem u kontakte kada krenem skrolat gore dole uvjek stisnem neki jednostavno lose reagira. Inace sam korisito note 1, huawei u8650 lg gt540... i niti jednom nije bio tako los ekran da nisam mogo normalno skrolat. Mobitel je kupljen danas pa ako nije to svima da se odma ide zamjenit

Nisam primijetio da loše reagira. Doduše, od prvog dana koristim Nova Launcher jer je netko napomenuo da je dosta fluidnije sa third party launcherima. Probaj prvo to, a ako nije nosi na popravak. Probaj i očistiti ekran, moj se ponekad zamasti/zaprlja pa je onda odaziv slabiji, ali ne vjerujem da je to ako je nov.

14 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Zna li netko dolazi li i sada ZTE Blade otključan u Tele2?

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

U tele 2 paketu na bonove je navodno otključan, a recite mi što se tiče fotića i bljeskalice na navedenom mobu... da li mu puno fali blic, planiram kupiti dotični mob-ali mi je bitno da ima ok fotić, pa javite tko ima iskustva sa ovim mobom, thnx

13 godina
neaktivan
ZTE Blade III
bobsi kaže...

U tele 2 paketu na bonove je navodno otključan, a recite mi što se tiče fotića i bljeskalice na navedenom mobu... da li mu puno fali blic, planiram kupiti dotični mob-ali mi je bitno da ima ok fotić, pa javite tko ima iskustva sa ovim mobom, thnx

Loš je jako fotić, a nedostatak bljeskalice nekad frustrira. U uvjetima lošijeg osvjetljenja (čitaj bilo kad bez vanjskog svjetla) slike su katastrofa. Video snima makismalno VGA. Ako ti je to prioritet, zaobiđi ovaj mobitel (Sony Miro je slične cijene a ima nešto bolji fotoaparat) Primjere fotki imaš u recenziji koju sam pisao, potraži u threadu link.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 11:13 (drexcya).
Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice