ZTE Blade III

poruka: 1.642
|
čitano: 724.169
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: ZTE Blade III

a kakav je inače taj Miro, zar nije loš kao ostale xperie, imao sam x8 katastrofa...

17 godina
ZTE Blade III

Kupio sam danas otključan mobitel u Tele 2. Pitao sam je li otključan a žena mi je rekla da mogu dati karticu koju bi koristio. Otvorila je kutiju, stavila moju karticu i isprobala. Sve to prije kupnje  {#}  Čitajući postove, ispada da je problem pitat je li mobitel otključan.

Imam par pitanja u vezi problema. Prešao sam s androida 2.1 na 4 pa je možda problem u meni.

a) Screenshot mi nekad ne radi. Mislio sam da uopće ne radi jer sam pola sata tiskao power b. + vol. down.   Trenutno slika nakon par sekundi.

b) Ugasio sam data promet no i dalje imam ikonicu za internet promet pored sata. Da li je to normalno?

Moram ga ovih dana dobro isprobat da vidim ili li kakve greške. Ako nema, root i instaliranje svih aplikacija koje sam prije imao.

Ima li netko preporuku za micro sd karticu?  

0 0 hvala 0
14 godina
Jimmy kaže...

b) Ugasio sam data promet no i dalje imam ikonicu za internet promet pored sata. Da li je to normalno?

Normalno je.

Samo kupi neku. Ako ti je neki informatički dučan blizu možeš uzeti što bržu, ali teško da ćeš vidjeti stvarne promjene u korištenju.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
Jimmy kaže...

Kupio sam danas otključan mobitel u Tele 2. Pitao sam je li otključan a žena mi je rekla da mogu dati karticu koju bi koristio. Otvorila je kutiju, stavila moju karticu i isprobala. Sve to prije kupnje {#}  Čitajući postove, ispada da je problem pitat je li mobitel otključan.

Imam par pitanja u vezi problema. Prešao sam s androida 2.1 na 4 pa je možda problem u meni.

a) Screenshot mi nekad ne radi. Mislio sam da uopće ne radi jer sam pola sata tiskao power b. + vol. down.   Trenutno slika nakon par sekundi.

Moram ga ovih dana dobro isprobat da vidim ili li kakve greške. Ako nema, root i instaliranje svih aplikacija koje sam prije imao.

Vjerujem da ovisi o prodavaču hoće li ti ispuniti želju, na moj upit rečeno mi je da neki dolaze otključani, ali da ne može znati jer nema nikakvih oznaka na kutiji i da ne može isprobati.

Što se tiče screenshota, ne vidim razlog da ne radi - jesi li siguran da pravilno radiš? (istodobno držati power + vol. down sekundu-dvije, prilično čvrsto stisnuti tipku power pritom). A micro sd kartica, što jeftiniju nađeš to bolje. Uzmi Class10 ako ima, iako nećeš osjetiti neku razliku kao što je rečeno (ja imam class10 8GB, meni sasvim dovoljno).

Uživaj u mobitelu! :)

★ Regionalni portal posvećen Linuxu i otvorenim sustavima - www.linuxzasve.com
14 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Dal neko zna kak isključit zvuk na fotiću, nigdje ne vidim tu opciju, ni u postavkama ni u fotoaparatu?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
osta_os kaže...

Dal neko zna kak isključit zvuk na fotiću, nigdje ne vidim tu opciju, ni u postavkama ni u fotoaparatu?

I mene to zanima? Uvijek onaj glasni klik iako je skroz stišan zvuk...

★ Regionalni portal posvećen Linuxu i otvorenim sustavima - www.linuxzasve.com
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

šta se tiče Tele2 i otključanih mobova na bonove...

naime, danas sam bila u par Tele2 dućana (City Centar i Avenue Mall) i na upit o otključanosti mobitela,

rečeno mi je da su svi mobiteli zaključani i da tek nakon 12 mjeseci postoji mogućnost besplatnog otključavanja.

sad me stvarno zanima ko tu pije a ko plaća...

0 0 hvala 0
14 godina
Nicolita kaže...

šta se tiče Tele2 i otključanih mobova na bonove...

naime, danas sam bila u par Tele2 dućana (City Centar i Avenue Mall) i na upit o otključanosti mobitela,

rečeno mi je da su svi mobiteli zaključani i da tek nakon 12 mjeseci postoji mogućnost besplatnog otključavanja.

sad me stvarno zanima ko tu pije a ko plaća...

Piti ću ak ćeš platiti.

Pitala si baš za ovaj ZTE ili općenito za mobitele? Ne treba značiti da svi modeli dolaze otključani.

Možda su dobili novu pošiljku u većim gradovima pa su ti zaključani, jer koliko smo "čuli" u ovoj temi ljudi su uglavnom dobili otključane. Moj kupljen prije 4 mjeseca je isto bio otključan. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

pitala sam baš za ZTE, ali odgovor je bio za mobitele općenito...

možda jesu dobili zaključanu pošiljku, ali kolike su šanse da je Jimmy (nekoliko postova iznad) dan prije dobio otključan mobitel?

to me kopka...

0 0 hvala 0
14 godina
Nicolita kaže...

pitala sam baš za ZTE, ali odgovor je bio za mobitele općenito...

možda jesu dobili zaključanu pošiljku, ali kolike su šanse da je Jimmy (nekoliko postova iznad) dan prije dobio otključan mobitel?

to me kopka...

Očito je onda razlika od dućana do dućana ili grada do grada, osim ako ovi koje si pitala nemaju pojma o čemu pričaju. Raspitaj se na još kojem mjestu ili pitaj Jimmya gdje je kupio. 

17 godina

Prodavači u Tele2 često ne znaju, ali iako misle da je zaključan, ti ga dobiješ otključanog.

Pusti što ti kažu i sama ga isprobaj

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
15 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Evo ako ti ta znači, meni je danas stigao sa Tele2 webshopa i otključan je! {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ja sam ga jutros kupio u tele2 u dugom selu, iako je prodavač rekao da je zaključan, uredno radi sa drugom karticom
Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

hej ljudi!

hvala na odgovorima...

da, moguće da prodavači nemaju pojma o čemu pričaju, ali nisam bila spremna riskirat i onda eventualno plaćat otključavanje itd...

moram se malo skockat i vidjet šta ću.. možda ću na kraju igrat na ziher i u vipu uzet racer za koji znam da je zaključan, al mi nije bitno pošto sam na vipu... jedino bi me kod tog racera mogle iritirat vipove aplikacije.. jedino se mogu nadat da se daju maknut...

bilo kako bilo, još jednom hvala svima...

cheers! {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Vridi li polovni, korišten 2 mjeseca 700Kn?

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
donator_bubrega kaže...

Vridi li polovni, korišten 2 mjeseca 700Kn?

Mislim da da, ako je novi još uvijek 1000.

13 godina
Nicolita kaže...

I ja sam bio u City Centru, također su mi rekli da su mobiteli zaključani, tj. da je baš ZTE zaključan. Kupio sam ga prije mjesec dana, (u Prečkom, pošto u cityu nisu imali u skladištu.) otključan je na t-mobile, ostalo nisam provjeravao, ali pretpostavljam da je isto otključan i na druge mreže. To što oni kažu da su zaključani je zbog toga što u suprotnome na neki način "reklamiraju" ostale operatere. Jer bi inače zvučalo "Kupite mobitel kod nas, a plaćajte bonove drugom operateru {#}". (ili jednostavno nisu upučeni u otključanost uređaja.) Tako da smatram da ćeš dobiti otključan mob, ako se ne varam, niti jedan nije dosada bio zaključan uzevši u obzir forum, ali nemoj me ovdje držati za riječ.

P.S i mene interesira ovo za kameru {#}

“In every crowd are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupéry, Night Flight
14 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Pridružujem se pitanjima za kameru i imam pitanje, gdje na području zagreba, samobora ili dugog sela ima kupiti gel masku i screen protector?

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Johnny4286 kaže...
To što oni kažu da su zaključani je zbog toga što u suprotnome na neki način "reklamiraju" ostale operatere. Jer bi inače zvučalo "Kupite mobitel kod nas, a plaćajte bonove drugom operateru {#}". (ili jednostavno nisu upučeni u otključanost uređaja.) Tako da smatram da ćeš dobiti otključan mob, ako se ne varam, niti jedan nije dosada bio zaključan uzevši u obzir forum, ali nemoj me ovdje držati za riječ.
da, sve to stoji i ima smisla, al kolike sam sreće jedino ću ja dobit zaključan mobitel. {#}
hvala Johnny...
15 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Valjda onda vrijedi onih 7 dana u kojima ga možeš vratit :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Moj je bio otključan u Tele2 (kuljen prije 2 mjeseca)

što se tiče fotografija -  NI SLUČAJNO ne kupuj ako ti je to važno, jako loše fotografije, a video 240p 

Svatko tko odgovori na moje pitanje dobiva "HVALA" i "palac gore"

0 0 hvala 1
17 godina
ZTE Blade III

Fotografije su dobre samo kad je osvjetljenost jako dobra (citaj: samo kad slikas vani po suncu). U protivnom dobis jako lose zmuljane slike. Ali inace mobitel je dobar. Evo, uzeo ga jucer u vipu, cura uzela prekjucer, a frend prije otprilike tjedan dana :)

Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
ZTE Blade III

eto,prčkam po par dana starom B3 , žena si je kupila (tele2) ,

birala je između njega i SE Xperia J, i prevagnula je bijela boja/maska Blade3 :) a i se xJ je ružan...

napokon i ona došla u svijet androida i "pametnih telefona"...

znam da se manje više sve zna ,ali nije na odmet još koji utisak ,pa da napišem koji (ne)pametan redak

-neloš mob za tu lovu ,skoro pa kikiriki ,

za ne zahtijevne dušu dalo,

ali malo napredniji korisnici, ipak potražite dalje :)

-otključan, probao t mobile i vip sim kartice :)

-root odrađen bezbolno i brzo,nabačen Greenify i Titanium backup

-ugodno i pozitivno iznenađen 4" ekranom i kvalitetom prikaza (s obzirom na rang mobitela!)

-stock kamera (fotke) neki prosijek, ali Camera ZoomFX donekle popravlja dojam.

(pod mus preporuka- nabaviti neki foto app!),fali blic al ajd....

-video kamera strava za današnje standarde i tu ne možete puno :/

-zvuk taman (njene riječi :) ), muzika i video rade zadovoljavajuće

-opera mini surfa bez problema,fejbuk radi naravno...

-ubačena 16gb class6 kartica, njoj i previše :)

sve u svemu, vrlo solidan i simpatičan mobitel,

sve što je stavljeno radi bez zamjerke.

primjeti se u radu tu i tamo "samo" jedna jezgra ,ali kud čekaš 5sekundi load  ,tud može i još koja ;)

IMHO jedini minusi moba su

-kamera (snimanje)

-malo memorije (čak mob niti neda preko usb-a da se ubacuje file,izbaci da je nemoguće kopirati :/ a ima par gigi slobodnog)ali riješeno SD karticom

-ne postoji skoro pa ikakva customizacija izgleda izuzev mijenjanja pozadine.

može neka preporuka za kakav launcher jer je stock nedovoljan (gospođa bi odma moddala :) )

jesam u "vodama" android OS-a ,znam za par tipa Next,GO,ADW

ali mi se ne čita more stranica koji uredno radi na B3.

čisto da ne moram poštelavati nekaj svakih par dana ukoliko zašteka,ak me razmete {#}

napokon dočekao DNF i Diablo 3
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.4.2013 20:44 (vrx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZTE Blade III

"Ne postoji nikakva customizacija, izuzev pozadinske slike"
Oprosti ali, HAHAHAHAHAHAHA. Ili si tek došao u vode androida ili?

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
ZTE Blade III

Probaj Nova Launcher, meni je odličan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Uzeo za 700Kn mob, idem po njega u srijedu :)

Postoji li kakav custom rom za ovaj mob ili je samo stock?

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Luxy2501 kaže...

"Ne postoji nikakva customizacija, izuzev pozadinske slike"
Oprosti ali, HAHAHAHAHAHAHA. Ili si tek došao u vode androida ili?

ajd mi molim te napiši što sve možeš mijenjati na stock telefonu,

osim wallpapera,razmještaja ikona i widgeta te načina "klizanja" između screenova...

ikone? ne

notification bar? ne

različite teme? ne

ajde me prosvijetli molim te ili sam ja previdio nešto u šturim opcijama....

naprotiv, nisam tek došao u svijet androida... razmazio me P880

15 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...

Imaš 4.2.2 i 4.1.2.

Za vrx, za prosječnog korisinka će to biti dovoljno customizacije. ;)

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
15 godina
Luxy2501 kaže...
donator_bubrega kaže...

Imaš 4.2.2 i 4.1.2.

Za vrx, za prosječnog korisinka će to biti dovoljno customizacije. ;)

malo smo se zaletili a?

pročitaj tekst sa razumijevanjem :),

shvaćam ja da na tim budget mobitelima nema gro opcija ,al hebiga, da nisu mogli ubacit 2 teme :)

ili bar opciju za promjenu ikona :/

hebiga,ipak je kakav takav smartphone a ne dummyphone....

to sam stavio pod uvjetno "-" ,jer stvarno za te nofce je teško tražit dlaku u jajetu jednog takvog budget/solidnog mobitela.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.4.2013 23:02 (vrx).
15 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Koliko sam ja svjestan, ni na jednom mobitelu ne dolazi više tema, tj barem android. Vjerujem da se opcija nadodavanja tema dobiva s CM rom-ovima, i sl?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice