ZTE Blade III

poruka: 1.642
|
čitano: 724.196
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: ZTE Blade III
marin0000 kaže...

da li ste probali skroz ugasiti uređaj? probajte to... možete i izvaditi bateriju da se na kratko ugasi apsolutno svaka aktivnost mobitela...

i provjerite u upravitelju zadataka što je sve upaljeno... - makar bi za rješenje toga fr trebao biti dovoljan,

ne znam što ste sve stavljali na mobitel i na sd karticu ako ju imate, al da nije možda neki od (za sada) rijetkih virusa za androide...

meni se s vremena na vrijeme malo zamrzne, uglavnom ikonice se ne pojave i onda opet moram ulaziti u meni, ali to mi se dogodi baš kod preopterecenja mobitela...

Zasad mi se to dogodilo samo jednom kad sam skrolao kroz google reader. Samo se smrzlo sve. Probao sam ugasiti samo ekran i nije išlo. Držao sam tipku dulje da se ugasi i nije se htio ugasiti. I onda kad sam već planirao vaditi bateriju, se sam resetirao. Ustvari, nisam ni siguran je li bio reset jer kad ga ručno resetiram moram unositi password kod paljenja, a ovdje se samo pojavio android znak i pojavio mi se lock screen. Čudno. Dosad nisam imao nikakvih problema. Ne vjerujem da je virus iako nikad ne možeš biti 100% siguran. Skoro svi appovi su sa google play i Bitdefender kaže da je sve u redu. Da je virus valjda bi se događalo češće. 

@Rainalcar

Probaj googlat možda ima neko rješenje. Al eto, stvarno mi nije jasno zašto ti smetaju te 2 ikonice gore {#}. Možda na Nexusu nema jer je Samsung to maknuo.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.3.2013 23:17 (Hexfire).
14 godina
neaktivan

Ima ih skoro 10 :) Njega smetaju, a i nisu mi baš svrsishodne, na home screenu se mogu editirat i bolje riješit.

14 godina
Rainalcar kaže...

Ima ih skoro 10 :) Njega smetaju, a i nisu mi baš svrsishodne, na home screenu se mogu editirat i bolje riješit.

Ah, skužio sam da mu samo wifi smeta, svejedno. Kao što sam rekao, probaj proguglat, možda ima neki launcher koji to dopušta micanje toga. Meni npr je home screen skroz skroz prazan, nema ništa na njemu :D pa mi je taj bar odličan. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Drzite li vi mob preko noci upaljen ili ga gasite ? Ne znam koliko se trosi tako baterija kad je samo upaljen i kad se nista ne radi, s tim da aplikacije onda cijelu noć stoje u "stand byu".

I samo da pitam, do jutros je wifi normalno radio, ali sad kad se idem spojit pise mi samo "obuhvacanje mreže", zna li ko u cemu je problem :( ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Telefon mi je sada pored toga sto zamrzava ekran, poceo i da se resetuje prilikom razgovora (nekog nazovem ili mene neko nazove on se iz cista mira resetuje). Zna li neko koliko treba vremena da telefon dodje sa servisa, ako ga odnesem u tele2 centar u Slavonskom Brodu na reklamaciju (ne znam da li ima servis u SB ili mora ici za Zagreb)? Da li kao zamjenski tel daju neki smartphone ili neku krsinu? :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Rainalcar kaže...

Ah, skužio sam da mu samo wifi smeta, svejedno. Kao što sam rekao, probaj proguglat, možda ima neki launcher koji to dopušta micanje toga. Meni npr je home screen skroz skroz prazan, nema ništa na njemu :D pa mi je taj bar odličan. 

Ja sam mislio da postoji opcija da se to isključi, ne bih mu stavljao launchere... Ne uspijevam neko rješenje nać za sada

14 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Jel itko uspio dekodirati vip racer 3, ako da, gdje?
već 2. radnja u ZGu mi pokušala dekodirati i držala mob. nekih tjedan dana da bi rekli da ne mogu...?

I jel ima netko problema sa slušanjem glazbe na slušalicama, a i ovak, odjednom se sama od sebe pijesma prebaci, uključi/isključi, moram ugasiti proces za glazbu kad ne želim više slušati glazbu.
najčešće se događa kod jače trešnje mobitela (putovanje busom il sl.)  

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Na slušalicama imaš mikrofon, koji je ujedno i "klackalica" prekidač, pa kako hodaš on se pali/gasi gužvajući se uz jaknu, preosjetljiv je. Naravno, kao rezultat događa se da pjesme sviraju pa stanu pa krenu...

★ Regionalni portal posvećen Linuxu i otvorenim sustavima - www.linuxzasve.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
iggytod kaže...

Kupio sam ZTE Blade 3 prije neka tri mjeseca. Sve je radilo savrseno do pre nekoliko dana kada mi je telefon poceo da ledi ekran. Odjednom se desi da ekran uopste ne reaguje, proradi tek kada ga zakljucam i ponovo otkljucam. Iz dana u dan se to sve cesce desava. Uradio sam Factory reset ali mi to nije rijesilo problem. Ima li neko ideju u cemu je problem i kako da ga rijesim? Znam da je tel jos pod garancijom ali mi je prevelika procedura procedura nositi ga na servis, pa cekati da dodje i ponovo ici po njega (udaljen sam 100km od prodavnice gdje sam ga kupio).

Hvala unapred na pomoci

pozdrav

Ok, ovo jeste long shot ali probaj - isključiti lock (kod mene je isključen, dosta je tvrda tipka za uključlvanje pa nema brige oko toga da se sam pali u džepu).

13 godina
neaktivan
cecenac kaže...
mrle503 kaže...

i zasto mi kad ocu staviti sluku na pozadinu izbacuje .................no external sotrage available................???????'

Zato što stavljaš 10 točkica i 10 upitnika. Kad naučiš normalno pisat, ne bi trebalo bit problema

Ovo. + mobitel je u mnogim stvarima neupotrebljiv bez umetnute microSD kartice tako da ubaci šta god nađeš u ladici.

12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Drzite li mob preko noci ukljucenog ili ugasenog ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pas22 kaže...

Drzite li mob preko noci ukljucenog ili ugasenog ?

Upaljen je da mi alarm svira ujutro. A i onak, potroši par % baterije. 

16 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Ako vam više troši baterije savjetijem da isključite podatkovu , wifi i za svjetlost smanjite na minium. Moj novi LG optimus L3 tak da imam mjesec dana  super je a baterija drži 14 dana!!! Razlog što dulje drži jer sam isključio wifi, podatkovnu i smanjen svjetlost i to je to. 

Nenad
Moj PC  
0 9 hvala 0
14 godina
ZTE Blade III

Drži i moj 14 dana ak ga nikad ne koristim.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
ZTE Blade III

Sta pricas ti ? LG Optimus L3 koji ima Android i 384 ram,800mhz procesor i veci ekran traje ti 14 dana sa povremenim koristenjem jer inace ne znam zasto bi imao mobitel,ako povremeno ne nazoves,posaljes sms ili nesto odes na net.
Nokia 100 koja ima 850 maH baterija,osnova osnova mobitel,traje 7 dana baterija sa par poziva i sms-om,a nema nista sto bi joj trosilo znacajno bateriju.

Tako da te price ostavi za birtiju 

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Sta pricas ti ? LG Optimus L3 koji ima Android i 384 ram,800mhz procesor i veci ekran traje ti 14 dana sa povremenim koristenjem jer inace ne znam zasto bi imao mobitel,ako povremeno ne nazoves,posaljes sms ili nesto odes na net.
Nokia 100 koja ima 850 maH baterija,osnova osnova mobitel,traje 7 dana baterija sa par poziva i sms-om,a nema nista sto bi joj trosilo znacajno bateriju.

Tako da te price ostavi za birtiju 

Krivo si informiran moj model ima gigu rama i naravno ima 800mhz. Provjereno. A ti sigurno sanjaš bez da provjeriš na linku LG sam koristio igre tipa speed car a baterija nimalo trošio, a šaljem hrpe poruke  pa kamoli prima pozive. Tako da mi je zasad dobar mob.  Ja sam na temi naveo da samo smanjite svjetlost te wifi isključit da barem neko vrijeme može produljit vijek trajanja baterije ukoliko da ćuo da neki žale da prebrzo ode baterija, Kužiš. Vjeruj kako oš.

Nenad
12 godina
neaktivan

nema ga potrebe gasit kad preko noci u deep sleepu potrosi 1% baterije ako i toliko

14 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Imam mogućnost uzet ovaj mob u Tele2 za 188kn,uza produzenje pretplate.   Ne mislim ga uzet sebi vec za poklon..   zanima me dali ima dovoljno glasan zvuk zvona?

Dali radi na obicnu ili mikro sim karticu?

Vidim na forumu da je uglavnom otključan, pa me zanima dal bi ga mogla odmah tamo u Tele2 isprobati sa karticom druge mreze (simpa )..

kakvo je spajanje na wi-fi????  Cula sam da se negdje spoji bez problema, a negdje bezuspjesno..  mogu li na prodajnom mjestu traziti da mi provjere wlan!?hvala!!! 

0 0 hvala 0
14 godina
leanesy kaže...

Imam mogućnost uzet ovaj mob u Tele2 za 188kn,uza produzenje pretplate.   Ne mislim ga uzet sebi vec za poklon..   zanima me dali ima dovoljno glasan zvuk zvona?

Vidim na forumu da je uglavnom otključan, pa me zanima dal bi ga mogla odmah tamo u Tele2 isprobati sa karticom druge mreze (simpa )..

kakvo je spajanje na wi-fi????  Cula sam da se negdje spoji bez problema, a negdje bezuspjesno..  mogu li na prodajnom mjestu traziti da mi provjere wlan!?hvala!!! 

Meni je dovoljno glasan, ali još nisam u godinama u kojima bi mi to bio problem. Obična kartica ide. To ćeš morati pitati u samom dućanu, ne znam hoće li ti izaći u susret. Dosad nisam imao nikakvih problema sa spajanjem na wi-fi. Nije baš da sam isprobao na nekom ogromnom broju mreža, ali na oko 10 sigurno. 

12 godina
neaktivan
leanesy kaže...

pozdrav, ja imam zte blade iii, inace je na njemu dovoljno glasan zvuk svega, osim za pozive i alarm, no to ti s androidima više nije problem, jer si instaliraš neku aplikaciju, npr meni je Alarm Clock Xtreme Free predobar za alarm, a aplikaciju za zvuk mi se nije dalo tražiti, jer baš niti ne telefoniram previše...

s wifijem fakat nemam problema, čak mi se i na faksu spoji, gdje dosta ljudi općenito ima problema s spajanjem... ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 15:54 (marin0000).
14 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Pošto neki routeri odnosno postavke imaju problema s spajanjem na WIFI andorid v4, negdje se nebuš mogla spojit (recimo na WiFi od FERa)
ali u većini slučajeva spajanje na wifi radi bez problema, a i ako ima problem, problem je u postavkama routera (odnosno zastarjelost), a ne u mobitelu 

Jel mi netko može reći kako da isključim blinkanje nekog crvenog kvadratića na rubovima ekrana koje mi stalno blinka kad nešto radim, neam pojma gdje sam to mogao uključit?  

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

u postavkama, developer options. pronjuškaj tamo

16 godina
neaktivan
ZTE Blade III

U zadnjih par dana se dogodi da se pali sam? Stisnem lock, i nakon par sekundi se upali sam, pa ugasi, pa upali. Što je problem??

Svatko tko odgovori na moje pitanje dobiva "HVALA" i "palac gore"
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.3.2013 21:36 (ilija).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Isključi sve opcije iz korisničkih opcija pod: opcije za razvojne programere, isključi pulsno svijetlo obavijesti za svaki slučaj i onda isključi mobitel, izvadi bateriju i vrati bateriju te uključi mob.
Iz nekog razloga meni je to upravo pomoglo xD 
Isto mi net (mobilni podatci) nije radio premda mi je wifi isključen i čuda sam probavao da proradi i ništa, izvadio bateriju i ponovo stavio i sve radi xD 

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.3.2013 22:55 (osta_os).
16 godina
neaktivan
ZTE Blade III

izvadio sam bateriju i za sada se čini da je u redu, nekad normalno nekad poludi :/

Svatko tko odgovori na moje pitanje dobiva "HVALA" i "palac gore"

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

kako rootat ovi mob ?

Smrdljivi skakavac.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
chrispy450 kaže...

kako rootat ovi mob ?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460

ja sam cim sam ga kupio root-o ovako,prelagano je

13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Evo, odradio sam i Benchmark testove, ovdje su rezultati pa možete pogledati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Neznam nadimak.. kaže...
chrispy450 kaže...

kako rootat ovi mob ?

Pregledao sam upute, možeš li molim te reći je li postupak dolje u redu odnosno jesi li i ti na taj način rootao i je li sve prošlo u redu iz prve?

- skinemo fajl Root_with_Restore_by_Bin4ry_v, odzipamo

- uključimo USB debugging i Install from unknown sources na mobitelu

- instaliramo drivere za mobitel na računalo (hoće li ovi odgovarati i treba li se još nešto instalirati?)

- spojimo mobitel USB kablom, provjerimo u Hardware Manageru je li prepoznato sve

- pokrenuti komandnu liniju kao administrator i cd u direktorij s odzipanim programom iz prve točke

- provjeriti sa \stuff\adb devices je li mobitel prepoznat

- direktorij unatrag i pokrenuti program s naredbom runme 

- Device type odabrati Normal (1)

- Na mobitelu kad se pojavi Backup and restore odabrati Restore i mobitel se reboota

To je to?

14 godina
neaktivan
drexcya kaže...
Neznam nadimak.. kaže...
chrispy450 kaže...

kako rootat ovi mob ?

Pregledao sam upute, možeš li molim te reći je li postupak dolje u redu odnosno jesi li i ti na taj način rootao i je li sve prošlo u redu iz prve?

- skinemo fajl Root_with_Restore_by_Bin4ry_v, odzipamo

- uključimo USB debugging i Install from unknown sources na mobitelu

- instaliramo drivere za mobitel na računalo (hoće li ovi odgovarati i treba li se još nešto instalirati?)

- spojimo mobitel USB kablom, provjerimo u Hardware Manageru je li prepoznato sve

- pokrenuti komandnu liniju kao administrator i cd u direktorij s odzipanim programom iz prve točke

- provjeriti sa \stuff\adb devices je li mobitel prepoznat

- direktorij unatrag i pokrenuti program s naredbom runme 

- Device type odabrati Normal (1)

- Na mobitelu kad se pojavi Backup and restore odabrati Restore i mobitel se reboota

To je to?

da,upravo tako,imas i na youtube-u video tutorial-a ak bas negdje budes zapeo,al stvarno je jednostavno

i ja se nesjecam da sam neke posebne drivere instalirao o.O

na kraju s ovim nabrzinu provjeris jel root-an: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joeykrim.rootcheck&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5qb2V5a3JpbS5yb290Y2hlY2siXQ..

btw.cek ti si admin na linuxzasve?

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.3.2013 22:13 (Neznam nadimak..).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice