da li ste probali skroz ugasiti uređaj? probajte to... možete i izvaditi bateriju da se na kratko ugasi apsolutno svaka aktivnost mobitela...
i provjerite u upravitelju zadataka što je sve upaljeno... - makar bi za rješenje toga fr trebao biti dovoljan,
ne znam što ste sve stavljali na mobitel i na sd karticu ako ju imate, al da nije možda neki od (za sada) rijetkih virusa za androide...
meni se s vremena na vrijeme malo zamrzne, uglavnom ikonice se ne pojave i onda opet moram ulaziti u meni, ali to mi se dogodi baš kod preopterecenja mobitela...
Zasad mi se to dogodilo samo jednom kad sam skrolao kroz google reader. Samo se smrzlo sve. Probao sam ugasiti samo ekran i nije išlo. Držao sam tipku dulje da se ugasi i nije se htio ugasiti. I onda kad sam već planirao vaditi bateriju, se sam resetirao. Ustvari, nisam ni siguran je li bio reset jer kad ga ručno resetiram moram unositi password kod paljenja, a ovdje se samo pojavio android znak i pojavio mi se lock screen. Čudno. Dosad nisam imao nikakvih problema. Ne vjerujem da je virus iako nikad ne možeš biti 100% siguran. Skoro svi appovi su sa google play i Bitdefender kaže da je sve u redu. Da je virus valjda bi se događalo češće.
@Rainalcar
Probaj googlat možda ima neko rješenje. Al eto, stvarno mi nije jasno zašto ti smetaju te 2 ikonice gore . Možda na Nexusu nema jer je Samsung to maknuo.