Pozdrav, navedeni mob se ne želi bootati, nemogu ni ući ni u Factory mode(power button+ volume down) samo stoji na početno logu. Što da radim?
Mob je prije 2mj kupljen u KTC pa još uvjek imam garanciju.
Pozdrav, navedeni mob se ne želi bootati, nemogu ni ući ni u Factory mode(power button+ volume down) samo stoji na početno logu. Što da radim?
Mob je prije 2mj kupljen u KTC pa još uvjek imam garanciju.
Si probao sa volume down buttonom? neki mobiteli (ne sjećam se više koji) sam čuo da tako trebaju za factory
Izvadi bateriju i pusti 10 sekundi pa probaj opet, ako se ništa ne promjeni pravac nazad u KTC sa garantim listom - moja preporuka barem
Ok. Što misliš budu ovi u KTC-u to priznali pod garanciju?
Pa ako nisi ti ništa prčkao, rootao i neznam kaj trebali bi jer je očito do mobitela. E sad, kaj će ti oni reć to neznam, al imaš garanciju, mobitel je nov, nebi trebalo bit problema.
Pričekaj ako ti se javi netko tko ima taj mob pa da ti kaže dal je imao slično iskustvo, ali sutra se zaleti tam svakako,po meni nemaš šta razmišljat
Mobitel sam rootao prije 7 dana zbog ADawaya. Ali se je mobitel i prije Rutanja svako malo rušio (pokren gmail dobim aplikacija prestala s radom i tak sa svim aplikacijama) Nakon toga kad sam ugasio mobitel (jer drugo nisam ni mogao raditi) morao sam napraviti reset u Factory Modu jer se u protivnom nije ni bootao. A sad nemogu ni u factory mode ući. Sutra ako idem u KTC neću ništa reći da je mob rootan nego ću samo reći da se neželi upaliti i da se je konstanto rušio. Aplikacije na mog nisam nikakve stavljao jer sve appove koje trebam je mob imal instalirano. Pošto u KTC na odjelu tehnike ne rade baš informatički potkovani ljudi nadam se da će mi to proći. Jer mobitel je trenutno neupotrebljiv. Isti slučaj sam imao s bratovim s5570I ali tad sam skinuo odin sve popravio za 5 min, a pošto je Noa kineski nema nigdje za skinuti Stock Rom. Da sam bar backup napravil
A čuj, vjerojatno ga šalju u neki servis di će ljudi znat da je rootan, al mislim da to nebitrebalo imat veze, ipak smo sad u EU
Najpametnije tak, nemoj niš reć o rootanju i probaj tražit drugi da ti daju
Sretno ti bilo i javi kak je prošlo
Zaboravio sam se prije javiti. Sve je prošlo u redu
. Stavili su novi firmware. Koji bi bio najbolji backup app da spriječim ovakve havarije u budućnosti? App može biti besplatan ili plaćen.
Koji procesor to čudo ima? Ako je MediaTek unutra možeš ja mislim na chinaphone arena-i naći MTK tools pa možda može i back up firmwarea napravit
Da to je to. Igraj se s tim malo, ja sam svog prastarog Prestigia nekoliko puta spašavao s tim vragom.