- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel vredi vise garancija na nju ako si mjenjao hladnjak, pitam jer to unatoc dobrom hladnjaku utjece na njenu vrijednost poprilicno.
Službeno, garancija ne vrijedi, međutim, vjerujem da je vrlo jednostavno vratiti stari hladnjak i dobiti garanciju.
Moja je procjena 900 kuna, na njuškalu 1000+.
XFX ima zastitne naljepnice na dvi vide il kako se kaze vijka tako da zaboravis garanciju

XFX ima zastitne naljepnice na dvi vide il kako se kaze vijka tako da zaboravis garanciju
Upravo tako, znaci 50% od najnize na nabavi plus vrijednost hladnjaka -20% ako je pod garancijom.
Nabava kaže ovako, a ta grafa nema garanciju znaci ne vridi više od 700-800kn skupa s tim accelerom.
Triba si mislit glavom prije ugradnje accelera, teško češ nać kupca zato što nova dođe 1200 s 2-3 godine gare.
Ne isplati ti se prodavat ju
Ok, hvala zanimalo me samo jel bolje tu prodat i kupit novu ili kupit jos jednu taku pa u crossfire. Hvala.
Uzmi radje jos jednu jer za ovu nemos dobit koliko vridi pa je steta prodavat.
Il ju prodaj meni za 700

Možeš odlijepiti naljepnicu i spremiti pa ako hoćeš garanciju samo ju opet nalijepiš mislim da ima na nekom forumu da sam baš čitao na tome, napiši na google-u pa saznaj