Windows Vista SP2 u RC-u

poruka: 24
|
čitano: 4.137
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows Vista SP2 u RC-u".
16 godina
neaktivan
Windows Vista SP2 u RC-u

nadam se da će pomoći nesretnicima koji koriste Vistu

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Windows Vista SP2 u RC-u
linux2go kaže...

kako konstruktivna kritika. svaka čast.
17 godina
protjeran
Windows Vista SP2 u RC-u

fino fino

bit će još bolja nego šta je

xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
linux2go kaže...

Naravno da će pomoći!
Nadam se poboljšanju preformansi!
Ali, živi bili pa vidjeli!
Nijedno pravilo bez iznimke!!
16 godina
Windows Vista SP2 u RC-u

Koliko ce mi to diska pojest, i ovako je guzva.Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

fino fino

bit će još bolja nego šta je

Yes, yes, you got that right men!!!

Intel Core i7 Procesor I7-920 2,66 GHz, ATI HD4870 X2 DDR5 2 GB, Kingmax Mars DIMM 2GB DDR-3 1333MHz x 3
17 godina
neaktivan
Windows Vista SP2 u RC-u

Konačno da i to privode kraju, dugo im je trebalo. Neodlučan

A 7 budem još čekao godinu dana, dok izdaju poštene drivere, programi budu kompatibilni .....

A i vista radi kao urica Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
Windows Vista SP2 u RC-u

"...postat će dostupna za svih, javljaju iz Microsofta."

Hrvatski u verziji stanara Big Brother kuće.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows Vista SP2 u RC-u

Hoće li dobiti te alate XP

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows Vista SP2 u RC-u

Ako sam davno neke stvari dobro povezao mislim da će na naxeem uskoro dati iscrpan izvještaj o RC2 ili barem prve dojmove sa skrinovima izmjena.

Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja. - J. Krishnamurti

0 0 hvala 0
17 godina
Windows Vista SP2 u RC-u

Bili ja to opet mogao pokušati koristiti vistu???Smijeh

I mogao bih ovaj put preći na 64-bitnu vistu i uzet jos 4Gb ram-a.

Konfa: Phenom II x3 720BE@3,6GHz 1,45V/HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Windows Vista SP2 u RC-u

Nadam se da ce jos malo poboljšat perfomanse ali i ovako sam zadovoljan sa Vistom.

Sada trenutno koristim x86 verziju sljedeca ce biti x64 Cool

Q6600, 4gb 1066Mhz Corsair,HD4870 512mb, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind U90x : Atom 1.6, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
linux2go kaže...

a zašto su nesretnici oni koji koriste Vistu Viče
Intel Core 2 Quad Q9400 MB Gigabyte EP43-DS3L 4 GB DDR2 800MHz A-Data Sapphire ATI Radeon HD 4870 512 MB GDDR5 Seagate Barracuda 500GB Chieftec 450W
16 godina
protjeran

je lipo, stavija san sp1 i mora sve reintalirat jer mi je sjeba cili sistem

17 godina
comrad132 kaže...

A 7 budem još čekao godinu dana, dok izdaju poštene drivere, programi budu kompatibilni .....

koji ti programi nisu kompatibilni????
17 godina
comrad132 kaže...

Instalirao sam ja rodici 7cu na HP laptop. Radilo sve od nule, zvuk, grafika, našao mi wlan i odmah se spojio, milina :)

A još k tome koristi isti sustav za drivere tako da ti komentar baš ne drži vodu.
16 godina
neaktivan
ribar kaže...

je lipo, stavija san sp1 i mora sve reintalirat jer mi je sjeba cili sistem

pa nije preporučljivo stavljat service pack na windows pun programa. zato je najbolje slipstreamat sa nliteom/vliteom i onda čista instalacija windowsa
16 godina
protjeran

stari sve je to sigurno tocno ca ti govoris al brate ja neam pojma sta si ti tu napisa

16 godina
neaktivan
ribar kaže...

stari sve je to sigurno tocno ca ti govoris al brate ja neam pojma sta si ti tu napisa

šta ti tu nije jasno. jednostavno se service pack ubaci u windows pomoću programa nlite (za xp) i vlite (za vistu), taj postupak ubacivanja sp-a se zove slipstream
16 godina
protjeran
Windows Vista SP2 u RC-u

Fino, fino

Ali sumnjam da će se microsoft podrudit poboljšati perfomanse. Onda sedmica nebi imala smisla kad bi vistu ubrzali.

Procesor: Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz 2MB Cache 800Mhz FSB Matična Ploča: BIOSTAR G31-M7 RAM: 2GB Kingmax DDR2 800Mhz Grafička Kartica .: Club3D Radeon HD4550 512DDR3

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kavasaki kaže...

Fino, fino

Ali sumnjam da će se microsoft podrudit poboljšati perfomanse. Onda sedmica nebi imala smisla kad bi vistu ubrzali.

Pa i nije bas... onda bi po tvom vista bila totalni promasaj sto se tice perfomansi.. nisu ni ljudi iz M$-a budale... nece oni odmah odbaciti korisnike viste poslije koliko 2-3 godine...
Sve što možeš sad ostavi za kasnije
16 godina
protjeran
Alen kaže...
kavasaki kaže...

Fino, fino

Pa i nije bas... onda bi po tvom vista bila totalni promasaj sto se tice perfomansi.. nisu ni ljudi iz M$-a budale... nece oni odmah odbaciti korisnike viste poslije koliko 2-3 godine...
  Pa galvni problem nije što je vista spora, već je na identičnom hardveru uglavnom sporija od XP-a. Ali nemojmo sad offtopic. SP2 će donijet sve zakrpe od trenutka izdavanja SP1 i sve ih objedinit na jednom mjestu. Također, tu je i DX11 te Bluetooth 2.1, te još par sitnica.
Procesor: Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz 2MB Cache 800Mhz FSB Matična Ploča: BIOSTAR G31-M7 RAM: 2GB Kingmax DDR2 800Mhz Grafička Kartica .: Club3D Radeon HD4550 512DDR3
16 godina
neaktivan

Pa hoče li biti nakon toga potrebno instalirati prvi SP1 pa onda i SP2 ili samo SP2 ?

16 godina
neaktivan
mislim samo sp2. jer uvijek su u zadnjem sp-u sve zakrpe iz prethodnih sp-ova. znam se prije o tom govorilo ia za sp3 za xp, ali je rečeno da ne trebaju bit prvo sp1, pa sp2, pa tek onda sp3. može odma sp3. tako valjda može i ovdje odmah sp2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice