Cijene su OK, i ponude itd, ali problem je u kvaliteti razgovora, signala ponajviše...
Cijene su OK, i ponude itd, ali problem je u kvaliteti razgovora, signala ponajviše...
Iskreno kod mene i nije problem. U Županji ima dobar signal(4-5 crtica), problem se stvara kad se ide u šumu... Mislim ono ideš u šumu i oćeš bit na fejsu, tako da im je dobro to što u šumi nema signala
Nekako mi je Revolucija boja tarifa, za 35 HRKa dobiješ 3 GBa, poruke i pozivi nisu toliko bitni, za to ima Skype, Viber, Whatsapp i sl. aplikacije.
za te pare radije uzmem prejaku kod simpe i imam signala na 95% lokacija a ne ovaj tele 2

i da je za 10 kn kad im je signal kriminalan
za te pare radije uzmem prejaku kod simpe i imam signala na 95% lokacija a ne ovaj tele 2
Uvijek imaš signal jer se možeš prebaciti na HT 2G ;)
Nije da je 2G nešto prebrzi, ali tamo gdje HT ima 3G ima i TELE 2.
BTW, HT ima duplo sporiji 3G od VIPa ;)
Ne kužim sa čime se to oni hvale?
Za 45kn. 1000 minuta i poruka te samo 1.5 GB kada imaš za 35kn. 1000minuta ( bez poruka...kome uopče i trebaju? ) + 3GB ( koji svima trebaju najviše!!! )
Kaj se tiče signala, dobar je u urbanim sredinama ali malo se udaljiš od njih i eto ti slovo " E " ili čak ni to i moš se fućkat!!!

Ja ju aktivirao prije tjedan dana bez problema!
Može, mislim da to može samo tko je uhvatio PROMOSMART..
49 kn
ALI ! ! !
naravno da nisu spomenuli NAKNADU ZA USPOSTAVU POZIVA ( 0,29 kn) i da je obračunska jedinica 60 sekundi jer bi onda svima bilo JASNO DA JE TO PUSCHIONA od tarife.
da ne reklamiram drugog operatera... IMA BOLJA tarifa od ove 106%
Pa upišeš u SMS "PROMOSMART" i pošalješ na 13888 i imaš je.
Jap al imaš datum do kojeg taj promosmart vrijedi tj. do kojegm ožeš po prvi put aktivirati tu opciju
Ja ju imam već pol godine i svaki mj.je produžim...
Uključenje u promosmart traje do 31.Kolovoza 2015 pa još imate vremena da je aktivirate
Jap al imaš datum do kojeg taj promosmart vrijedi tj. do kojegm ožeš po prvi put aktivirati tu opciju
E i uz promo smart se može aktivirati i paket poruka od 100, 500 ili 1000 poruka za 5, 10 ili 15 kn što opet ispada za 2 GB više, no nisam pogledao ovu novu tarifu iz članka ne vidim kakav bonus se dobije.
Koji je to Tele2fon V6? na sajtu ga nema.
49 kn
ALI ! ! !
naravno da nisu spomenuli NAKNADU ZA USPOSTAVU POZIVA ( 0,29 kn) i da je obračunska jedinica 60 sekundi jer bi onda svima bilo JASNO DA JE TO PUSCHIONA od tarife.
Jedino Bonbon nema uspostavu poziva, ali njihovi paketi su daleko skuplji.

Koji je to Tele2fon V6? na sajtu ga nema.
Tele2fon V6 ima IPS zaslon osjetljiv na dodir veličine 4,5″ s rezolucijom od 540 x 960 piksela te 8 MP digitalni fotoaparat s AF, LED bljeskalicom i 5 MP prednjom kamerom.

49 kn
ALI ! ! !
sto to znaci kad je obracunska jedinica 60 sekundi i kad je 1 sekunda?
49 kn
ALI ! ! !
60 sekundi ili jedna minuta... Kužiš sad?
Ovo nije uopće loša tarifa zbog toga jer dobiješ 49kn bonus kuna koje onda koristiš za uspostavu tako da na kraju ukoliko radiš 5 ili manje poziva dnevno nemaš ni uspostave jer naplaćuju to iz bonus kuna.
49 kn
ALI ! ! !
60 sekundi ili jedna minuta... Kužiš sad?
ne, 1 sekunda ili jedna minuta cemu to? sta je drukcije kad je obracunska jedinica 1 sekunda?
Ovo nije uopće loša tarifa zbog toga jer dobiješ 49kn bonus kuna koje onda koristiš za uspostavu tako da na kraju ukoliko radiš 5 ili manje poziva dnevno nemaš ni uspostave jer naplaćuju to iz bonus kuna.
Za nadoplatu od 50kn. u promosmart 35 tarifi dobiješ 25 bonus kuna.

1 sekunda ili jedna minuta cemu to? sta je drukcije kad je obracunska jedinica 1 sekunda?
Pa ako razgovaraš 1min.i 1sek.oni ti zaracunaju ko da si razgivarao 2min.ako se tarifa obracunava po minuti a ne po sekundi.
U ovom slucaju to ne igra nikakvu ulogu jer imas 1000 min.prema svima.Jedino ako bi probio tih 1000min.onda bi igralo ulogu jel obracun po min. ili po sek.
Meni se jednom desilo da nisam na vrijeme uplatio pare pa mi se tarifa prebacila u Osnovnu tarifu gdje se sve naplacuje i tada je vrlo bitno jel obracunska jedinica min ili sek!

49 kn
ALI ! ! !
Jedino Bonbon nema uspostavu poziva, ali njihovi paketi su daleko skuplji.
Skuplji?
ne bih rekao. uzmi prosječno 8 poziva dnevno po 3 min, pa vidi
8 x 0,29 kn x 30 dana = 69 kn SAMO ZA USPOSTAVU POZIVA
49 KN tarifa + 69 kn = 118 kn
u Bonbonu to košta 80 kn
35 kn pozivi
35 kn 3 GB inzerneta
10 kn 120 SMS poruka ( ČEMU uopće ovo pokraj 3 GB interneta i 1000 min poziva??? )
49 kn
ALI ! ! !
Dobiješ 49KN na bonus račun koje možeš koristiti za naknadu za upostavu poziva....
ja sam davno otisao od tih lopova
Što će mi 1.5gb???
Ja to potrošim za 10min
Tomato brutalna 39 kn i uspostava 29 lipa. Signal odličan. Nije reklama.
Da ne pričam o signalu tele 2, uzas.
Tomato brutalna 39 kn i uspostava 29 lipa. Signal odličan. Nije reklama.
Da ne pričam o signalu tele 2, uzas.
Od 15.12.2015. Tele2 mreža pokrivat će 99% populacije glasovnom uslugom, 97% populacije 3G podatkovnom uslugom te 98% autocesta 3G podatkovnom uslugom. U prvom kvartalu 2016. dolazi 4G mreža.