pozdravljam ovaj projekt ali modovi moraju biti bolji. često se događa da za 2 dobre stvari koje dobiješ moraš žrtvovati 5 drugih. možda će se kroz bolju suradnju s drugima i to poprave.
e i da sama instalacija i upgrade moraju biti manje riskantni
pozdravljam ovaj projekt ali modovi moraju biti bolji. često se događa da za 2 dobre stvari koje dobiješ moraš žrtvovati 5 drugih. možda će se kroz bolju suradnju s drugima i to poprave.
e i da sama instalacija i upgrade moraju biti manje riskantni
Pa evo ja sam recimo imao CyanogenMod 7.2 za HTC Wildfire. Android 2.3. Radilo bez greške, puna fukcionalnost uređaja. Brži sigurno 25% (ako ne i više) nego HTCov zadnji ROM na 2.2 Androidu za taj uređaj.
A kak ćeš prodati "Telefon kak spada 2S"
Say what? Tako jednostavno kažeš? Da je tako nebi kompanije s milijardama dolara prometa krvarile da uspiju na tržištu smartfonova...
Jako cijenim trud ekipe iz Cyanogena, omogćili su mi da koristim 4.2.2 na Samsung galaxy S-u još od proljeća. Međutim, na svakom njihovom romu ima par funkcija što ne rade. Npr. ni na jednom nisam mogao koristiti prednju kameru.
Svaka im čast, ali kod mene uvijek problemi sa njihovim ROM-ovima.
Jako cijenim trud ekipe iz Cyanogena, omogćili su mi da koristim 4.2.2 na Samsung galaxy S-u još od proljeća. Međutim, na svakom njihovom romu ima par funkcija što ne rade. Npr. ni na jednom nisam mogao koristiti prednju kameru.
Meni kamera radi normalno. Do tebe je...
Meni kamera radi normalno. Do tebe je...
Meni kad je uključim samo pokazuje bijeli ekran. Glavna kamera radi normalno. Al nije radila ni u M snapshot ni u release candidate verziji. Do stable verzije nisam stigo jer sam kupio Note2.
Say what? Tako jednostavno kažeš? Da je tako nebi kompanije s milijardama dolara prometa krvarile da uspiju na tržištu smartfonova...
danas se prodaje software... ocito da ta kompanija koja KRV PIŠA nema dovoljno KVALITETAN software..... :)
također, isti tablet i koristim CM već više od pola godine bez ikakve greške. Nema nikakvog štekanja ni bilo čega sličnog.
kod CM-a je za prosječnog korisnika mobitela najteži posao samo instaliranje tog roma na mobitel/tablet, a koliko vidim sad su predstavili novi installer koji olakšava posao, tako da će to sigurno privući još više korisnika na CM.
Cuo sam za CyanogenMod jeli mi ko moze pojasnit sto je to da sad ne googlam previse jer sam na tabletu.
Jeli to sta bolje od android obicnog sustava
Pa. sa razlicitih gledista, nemas bloatware , onih tcom vip tele2 ikona i programa , nema touchwiz ili ostalih default launchera na mobitelima. Druga strana je sto za starije uredaje postoje novije verzije androida ( za neke popularnije starije uredaje ) , sve ovisi koji uredaj posjedujes.