Potražnja za iPhoneom 6 ne jenjava

poruka: 34
|
čitano: 4.808
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Potražnja za iPhoneom 6 ne jenjava".
15 godina
Re: Potražnja za iPhoneom 6 ne jenjava
ATJLučko kaže...

Slažem se, samo, nekako mi se vidi da konkurencija NE ZNA napraviti samo dva mobitela i sa njima poslovati u Plus-u, hehehehehehe!!!! Grda je ta "stvar" konkurencija i globalni materijalizam križan sa nekritičkim konzumerizmom!!!!

Pa moram reći da je sva sreća da konkurencija ne zna napraviti tako nešto, jer da zna tada bi imali na tržištu ukupno na izbor 20ak smartphona, a niti jedan nebi koštao manje od prosječne plaće u HR...

11 godina
neaktivan
Spacecraft kaže...
BudalastoStvorenje kaže...
Ajar kaže...

ovo u potpunosti korelira s činjenicom kako ni količina gluposti u svijetu ne opada. naprotiv! {#}

Vrijedi li isto za određene marke automobila, cipela, ručnih satova, košulja, donjeg rublja, suhomesnatih proizvoda itd.? Ima li taj popis kraj?

Nevrijedi za ovo sto si nabrojao,jer tolko preseravanja je iskljivo i samo povezano s i-phoneom. Puste redove i debilne izjave ljudi za automobile i cipele pa i dobar odojak nisam jos vidio kao za ovaj komad precijenjenog gadgeta. Uglavnom tko god kupi iphone po tim cijenam u trgovini mogu slobodn rec da je budala i da su ga zahebali. Zato prije nego kupite iphone pogledajte kolko stvarno vrijedi...

Vrijedi za previše toga, pa i za sve ovo što sam nabrojao. Svaka kategorija proizvoda ima primjere precijenjenih proizvoda. Pa se svejedno prodaju.

17 godina
SimeKZ kaže...
ATJLučko kaže...
sirka666 kaže...

Dok se vi (mi) svađate na forumu koji je jeftiniji, Apple trlja ruke sa zaradom.

Tko brani Samsungu da digne cijenu? Nitko. Samo su i sami svjesni da ih nebi toliko prodali kada bi imali istu cijenu kao i iPhone.

Slažem se, samo, nekako mi se vidi da konkurencija NE ZNA napraviti samo dva mobitela i sa njima poslovati u Plus-u, hehehehehehe!!!! Grda je ta "stvar" konkurencija i globalni materijalizam križan sa nekritičkim konzumerizmom!!!!

Konkurencija ti da na biranje, ne ispire mozak sa kvazi kvalitetom... osim iOSa ( ali i on radi na takav nacin da osigurava tu fluidnost. iPhone je postao statusni simbol i mora ga se imati ako zelis biti cool u drustvu... dovoljno govori o tome prodaja bubrega u Indiji i ostale stvari samo da ga imaju. Gore nazivas decka luzerom jer je protiv iPhona i onda tebi on nije statusni simbol a ne nesto sta ces koristit isto kao sta bi koristio S5, G3, Z3, M8 a duplo jeftiniji. 

Svatko bira sta hoce, ali reci da konkurencija nezna napraviti mobitel je apsurdno.

Nisam ja protiv iphonea, dapače imam ga, i profesionalno živim od njih svih redom,
tako da mi ništa ne smeta potražnja za iPhoneom 6, dapače- ali ona izjava... 
pa jel to stvarno liku smisao života, ljubav, strast patnja???  
Ipak je to jedan kakti odrastao čovjek, pa sam po onako sumanutoj izjavi mislio da se šali{#}.
....
Samsung nije jedina konkurencija. Ovaj Z3 ili G3 koje imam tu su također sasvim pristojni.
Čak i formom, Z3 je vrlo sličan iPhoneu6(+), a po osobnom iskustvu multitasking mu je bolji.
Znam se nekad iznervirati ako poželim na iphoneu nešto citirati pa odem na istraživanje
u druge prozore/programe, a na prvom prozoru nestane otvoreni komentar... no da ne offtopičarim,
sve smo to prožvakali milijun puta. Odavno to nema veze sa time tko zna ili nezna napraviti 
smartphone. Ja sam osobno sa svime time čak prilično zasićen. Uopće ne kontam ova prepucavanja
Koji je flagship "fluidniji", koji OS bolji. Niti je teško s jednoga prijeći na drugi, niti je ikakav šok
ili prilagodba. Sličniji su u biti nego ikad. Što nevolim kod ostalih, a dobro je kod Iphona je 
granulacija ponude. Evo Sony već sad najavljuje za kraj ove godine Z4. Prebrzo je to mijenajnje modela,
ljudima daje osjećaj da kupuju nešto u što ni sama firma nije sigurna da vrijedi, ili da će zastarjeti
za pola godine. A za dvije nestati bilo kakva podrška. No sumnjam da su to argumenti kupcima
ajfona.  

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
14 godina
Potražnja za iPhoneom 6 ne jenjava
Kolega Overhul, ako je vaš post bio namjenjen meni, evo da se repliciram na komentar koji ste vi stavili. Kao prvo, ova tema u naslovu niti u tragovima ne spominje bilo što drugo osim iPhone 6 i svjetski trend pokazan kroz potražnju, što nešto valjda i objašnjava samim time, zar ne?! Kao drugo, spominjanje nečega sa strane, iako usko vezano za temu mobilne telefonije je u najmanju ruku spamanje da ne upotrijebim težu riječ, jer niti naslov niti sadržaj teme ne uključuju uključujućinekakav povezani uzročno posljedični odnos između iOS tabora sa Android taborom ili W8.1 taborom. Ono što sam je imao namjeru kazati i slam dunck poentirati je da Apple ima "nazovimo" dva nova mobitela u ponudi, koji se u biti ne razlikuju over too much, već samo u detaljima, pa makar neke sitne duše to i te kao takve specifikacije uzimale kao neku strašno otegotnu nazadnu okolnost, a u stvarnosti, aparati su vrhunac kvalitete, samo da spomenem kakve rade slike ili 60FPS video zapise, posebno u low uvijetima snimanja. Da se odmah nadovežem i na kolegu koji jme je prozvao komentarom "kolega vas nije uvrijedio, komentarom...", gdje se jedan kolega forumaš čudi kao puta dreku i isto pomalo omalovažavajućim načinom prilaže jednu slikicu ( ovo je moj osobni subjektivan dojam ), u svesrdnoj išćuđivanju i snebivanju što je to mene spopalo. E pa mene je spopalo da sam si uzeo za korištenje jedan gadget koji se meni osobnom, po mojem skromnom subjektivnom dojmu i ukusu dopada najviše, koji ću po svim aspektima ja se nadam moći koristiti a najmanje barem četri godine, najmanje iskreno se nadam. Ako je "onaj dotični kolega forumaš" već i želio nešto suvislo, konstruktivno, produktivno komentirati, kritizirati, svjetovati, peto deseto, mogao je to učiniti na jedan sasvim drugi, kulturniji način, a ne ovako bubnut u slobodnom padu, pa tko živ tko mrtav, bitno da je ON ispucao svoju frustraciju, da opet ne upotrijebim neku težu i konkretniju riječ.
ATJ Lučko
Moj PC  
1 2 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice