oprosti, 3000 kn ? ha . ha . HA !
Bem vas, za te novce možeš 7 dana ljetovanja na Hvaru uzeti. All Inclusive.
Ja ne kužim kome to treba?! Pa di god ideš valjda možeš par dana bez igrica izdržat, rađe ću kupit iphone za te pare i poigrat se na njemu a usput imam i mobitel, mp3 player i kameru, sve u jednom, a isto ima zabavnih igrica:))
Phizdhu matherinhu, ja mislio da će biti max 2500-2600 a i to je previše, ali 3000. Pokraj puno jeftinijeg 3DS-a, mislim da je izbor lagan.
Koliko sam razumio bit će 3G i wi fi model , a kako moze bit 3g ako nema kartice u njemu?
I sam sam očekivao ovakvu cijenu pošto su ga toliko ishvalili s dvije kamere , ekstra procom, nekim touchpadom itd...
Ja ne kužim kome to treba?! Pa di god ideš valjda možeš par dana bez igrica izdržat, rađe ću kupit iphone za te pare i poigrat se na njemu a usput imam i mobitel, mp3 player i kameru, sve u jednom, a isto ima zabavnih igrica:))
Klincima
Kao sto je nekad bio gameboy
a na iphonu se nebus nis poigro ili na bilo kojem drugom mobu radi baterije i kontrola
Tak da sam ja misljenja da jos uvijek postoji trziste za to , iako i meni zgleda besmisleno
Koliko sam razumio bit će 3G i wi fi model , a kako moze bit 3g ako nema kartice u njemu?
I sam sam očekivao ovakvu cijenu pošto su ga toliko ishvalili s dvije kamere , ekstra procom, nekim touchpadom itd...
Pa bit će mogućnosti da staviš karticu, ali samo za internet, za ništa drugo, ko šta stavljaš u one stickove za laptop i to, tako i tu:)
Klincima
Kao sto je nekad bio gameboy
a na iphonu se nebus nis poigro ili na bilo kojem drugom mobu radi baterije i kontrola
Tak da sam ja misljenja da jos uvijek postoji trziste za to , iako i meni zgleda besmisleno
Uff da me samo vidiš:) na frendovom iphonu, pa po cjele dane u školi ga igram:)
Ili dva dana u Dubrovniku
Sa svojom hranom i pićem:)
Ili 2 meseca u Cazmi
Sumnjam da će bit tolika cijena , čisto iz razloga što im jedini konkrurent drastićno smanjio cjene , sve u svem Sony se ne nalazi baš u zavidnoj poziciji sa svojom Vitom, naime siguran sam da je i da će Vita bit odlična konzola , ali opet glavni konkurent/i su im već na tržištu skoro pola godine , s time da im jedan opasno puše za vrat sa svojim novim uređajem koji je pred izlaskom i koji bog zna što će novo donijet , a Sony se tek mora establiširat na tržištu, visoka cijena i broj dostupnih naslova moglo bi imat ključnu ulogu za prvi val prodaje.
Inaće tržište ručnih konzola je do sada pretrpjelo ogroman udar od strane mobilne industrije koja sve više u prvi plan gura mogućnosti uređaja u vidu igri, mada Vita uz 3G daje naslutiti da ćemo kod mobilnih operatera uz cjelu paletu mobilnih uređaja moć uzet i Vitu u nekoj od tarifa, što bi sigurno povečalo prodaju, barem kod nas kada je poznato da velik broj ljudi uzima extra tarife samo da ušećeri neki novi " pametni" mobitel sa što večim ekranom po mogučnosti , a za ostalo ( račune, islplativost, isl. pragmatične gluposti ) tko pita.
Da i?
Možeš uzet i 500 K Plus pašteta ili 3000 plavih pikula pa što sad?
Da i?
Da i imaš 1 dan na forumu i već trolaš.
Da i?
Vidim da trolaju i neki sa skoro 2 godine na forumu (upozori ga), a i tvoj post je bas koristan za poludit.
Da i?
Vidim da trolaju i neki sa skoro 2 godine na forumu (upozori ga), a i tvoj post je bas koristan za poludit.
Da ali taj sa 2 godine je nesto korisno napravio na forumu, na tebi je sad da budes miran i pokusavas se uklopit a ne odmah forumasu od 2 godine spustat i podje*avat. Sad smo otisli u offtopic, ako oces pricat mozemo preko PP-a.
OnTopic:
Prodaja će im ić jedino ako se budu mogli modficirat a se mogu igrat piratske igre, inače je glupo, jer davat 400 kn za igru na tom malom ekrančiću je bolesno.
OnTopic:
Prodaja će im ić jedino ako se budu mogli modficirat a se mogu igrat piratske igre, inače je glupo, jer davat 400 kn za igru na tom malom ekrančiću je bolesno.
Hmmmmm, OK za naše prilike je možda malo preskupo, ali ako malo potražiš okolo možeš nać igri do 1/4 jeftinije, sve u svem za dobru stvar nije problem dat te novce, jer to su igre koje se igraju,a ne download/install/see/ delete igre.
Npr. jedna Zelda ili Crash ili Super Mario ili Sonic ili Splinter Cell itd.... su igre koje se igraju mjesecima,a neke godinama, a da ne dosade ili zastare.
Bas super sto si mi objanio da se smije trolat ako si dugo na forumu. Hvala!
I ja sam na crops3 forumu 3 i pol godina, a kad napisem nesto nevezano za temu nek me spusti neko i od sekunde na forumu. Tak sve jedno.
OT:
Da imam pare uzeo bi Vitu bez razmisljanja. Ovo je prva prijenosna konzola koja me zainteresirala.
pa to tek kad izadje bice visoka cijena za one koji su se nalozili =)) one freakove al morace je nizivat zbog konkurencije =)
OT:
Da imam pare uzeo bi Vitu bez razmisljanja. Ovo je prva prijenosna konzola koja me zainteresirala.
Zbog čega ?
OT:
Zbog čega ?
Pa eto, sviđa mi se (gljive, touch screen, rear touch), ne djeluje mi dječje (nazalost vise nisam klinjo) :)
Plus kaj mi SONY djeluje ozbiljno tj. mogli bi ju bolje podrzat 1st party developeri tak da vec sad ima igara koje bi volio odigrat.
Pa eto, sviđa mi se (gljive, touch screen, rear touch), ne djeluje mi dječje (nazalost vise nisam klinjo) :)
Plus kaj mi SONY djeluje ozbiljno tj. mogli bi ju bolje podrzat 1st party developeri tak da vec sad ima igara koje bi volio odigrat.
Koji naslov posebno očekuješ ?
Inaće koliko je meni poznato ( nisam PS gamer ali čitam okolo i vidim kod frenda ) da je God of War NO1 naslov za PS konzole, dal ima gdje najava God of War-a za Vitu ?
OT:
Zbog čega ?
multituch display,tuchpad,kamera prednja i zadnja,quad core procesor...grafika u igricama bi trebala biti bjesna što se hardverske strane tiče,ali sad če mo vidit koliko če se znati iskoristiti potjncijal hardvera. Ako bude modofokacije i mogučnost igranja ps3 hitova na njemu ja ga prvi uzimam
@woodgamesfx
Uncharted prije svega. Dobro, znam da ga ne radi ND, al opet...Drake je Drake :D
Whipeout. Obožavam tu igru. Nisam neki ljubitelj arkadnih utrka, al ovo mi je predobro.
Kolko ja znam GoW nije najavljen za Vitu.
@woodgamesfx
Uncharted prije svega. Dobro, znam da ga ne radi ND, al opet...Drake je Drake :D
Whipeout. Obožavam tu igru. Nisam neki ljubitelj arkadnih utrka, al ovo mi je predobro.
Kolko ja znam GoW nije najavljen za Vitu.
Vidio sam Uncharted na PS3 i svidio mi se, priča, igriviost , grafika = odličan, eto nisam znao da je ND prepustio franšizu.
WO je odlična igra, isto sam vidio novi na PS3, eto svaka čast za Sony ako stave ove odlične naslove na Vitu s danom objave.
^^ Ak je za vjerovat wikipedi ND nadgleda Bend Studio, tak da ne vjerujem da ce napravit los proizvod... :)
Eee al nemoš nosit sa sobom ;)
Eee al nemoš nosit sa sobom ;)
Dal će Vita imat možda HDMI izlaz , pošto je reza 900x500 ( ugrubo ) ?
Da, da, vjerujem da ju mozes spremiti u dzep, jel tako?