oprosti, 3000 kn ? ha . ha . HA !
Bem vas, za te novce možeš 7 dana ljetovanja na Hvaru uzeti. All Inclusive.
A koliko će kod nas koštati?Rađe bih uzeo jednu 6990icu nego ovo smeće
oprosti, 3000 kn ? ha . ha . HA !
Bem vas, za te novce možeš 7 dana ljetovanja na Hvaru uzeti. All Inclusive.
A koliko će kod nas koštati?Rađe bih uzeo jednu 6990icu nego ovo smeće
ja bi se ipak odlucio za neki bjesniji mobitel =))
ipak tamo ti je sve u jednom
ja bi se ipak odlucio za neki bjesniji mobitel =))
ipak tamo ti je sve u jednom
Djelomićno se slažem s tobom, ali nije to to.
Naime igranje na mobitelu ( meni osobno ) je ok do pola sata dnevno, sve više od toga mi je zamarajuće , dok recimo igranje na konzoli čak do 2 sata dnevno je nešto sasvim normalno, s time da ono što čini konzole posebnim su naslovi rađeni za njih, koje istina bog i hvala bogu ne možeš nać na mobitelima ( ovdje mislim na vrh aplikacije vrhnskih developerskih studija ).
Inaće pogledaj top naslove , recimo za iOS mislim da je slična situacija i za Android , i koji je to karakter igri pa češ vidjet da sam donekle u globalu gledajuć u pravu.
Te da me se krivo ne shvati nemam ništa protiv igranja na mobitelima, čak štoviše , ali samo kažem koja je razlika i tip igara prevladavaju na jednim a koji na drugim uređajima.
sudeći prema odnosu cijena apsolutno svakog uređaja koji dođe kod nas. 2000 - 2500 kn biti će vani, kod nas ovo se neće spuštati ispod 3000 kn. Nažalost možda sam malo i rekao.
300€ u europi, u hrvatskoj 350-400€
ako se bude mogao spojit na tv i igrat igre u full hd rezoluciji pun pogodat ako ne
nema šanse da dođe 3000kn! ps3 košta 2600kn i u sonyu su naveli kako uređaj neće biti skuplji od ps3 jer ko bi ga onda kupio
nema šanse da dođe 3000kn! ps3 košta 2600kn i u sonyu su naveli kako uređaj neće biti skuplji od ps3 jer ko bi ga onda kupio
standardna konverzija nasih trgovaca za elektroniku je 1$=1€=10Kn
ako se bude mogao spojit na tv i igrat igre u full hd rezoluciji pun pogodat ako ne
Tebi onda treba xbox360 ili ps3 a ne ps vita
Kuzis ako vec kosta toliko love mislim da te mogucnosti nisu nemoguce ako moze samsung galaxy s II igrat igre na tv-u zasto nebi i ps vita mogao? Psp je isto imao tu mogucnost samo nije bilo najbolje rijeseno valjda ce tu biti bolje!
Kuzis ako vec kosta toliko love mislim da te mogucnosti nisu nemoguce ako moze samsung galaxy s II igrat igre na tv-u zasto nebi i ps vita mogao? Psp je isto imao tu mogucnost samo nije bilo najbolje rijeseno valjda ce tu biti bolje!
nisam mislio na priključivanje na tv, to če biti dakako moguče več da se pokreču full hd naslovi to bi bilo več suludo i bespotrebno tražit od prijenosne konzole...
Ja ne kužim kome to treba?! Pa di god ideš valjda možeš par dana bez igrica izdržat, rađe ću kupit iphone za te pare i poigrat se na njemu a usput imam i mobitel, mp3 player i kameru, sve u jednom, a isto ima zabavnih igrica:))
Imas pravo bolje iphone nego to govno!
Ma Vitu si mogu priuštiti oni s "malo" dubljim džepom. Vjerujem da će dosta dobiti na prodaji toga, jer će klinci navaliti na sve te novosti poput touch screena, 3g itd.
Stvarno svakavkih komentara...
Ovo ce kupovati klinci? Bolji je mobitel jer je all in one? Slozim konfiguraciju za te pare? 3000 je skupo za takav uredjaj?
Kao prvo, vecina koji kazu da je ovo skupo, daju po 4soma za mobitel koji se nikako ne moze mjeriti sa ovim malim state of art cudom. Daju 5 somova za iPad. Daju 15somova za LCD. Daju 140k za auto koji ce stajati u garazi jer nece imati za benzin.
To je sve mjesanje krusaka i jabuka. Neko da za jedno, neko za drugo. Nekom je bed dat vise od 500kn za mob, al ce kupit panny plazmu 50VT30. Neko nece ni za jedno, ni za drugo, al ce uzet fotic za 10somova. Neko ce ulupat para u felge i spusteno podvozje.
Ako se objektivno gleda kakva je tehnologija unutra, Vita bi trebala kostati bar 5 somova, ali nece. Sony ce i to prodavati uz gubitke kao sto je bio slucaj i sa PS3 kad je izasao.
A najbolje su mi usporedbe portable minijaturizirane tehnologije sa desktop racunalima. Way to go, man!
(..)Kao prvo, vecina koji kazu da je ovo skupo, daju po 4soma za mobitel koji se nikako ne moze mjeriti sa ovim malim state of art cudom.(...)
To je sve mjesanje krusaka i jabuka. Neko da za jedno, neko za drugo. Nekom je bed dat vise od 500kn za mob, al ce kupit panny plazmu 50VT30. (...)
Ako se objektivno gleda kakva je tehnologija unutra, Vita bi trebala kostati bar 5 somova, ali nece. Sony ce i to prodavati uz gubitke kao sto je bio slucaj i sa PS3 kad je izasao.
A najbolje su mi usporedbe portable minijaturizirane tehnologije sa desktop racunalima. Way to go, man!
Tocno je da se brkaju kruške i jabuke.
Ja osobno neznam nikog tko je kupio neki iPad, tablet ili laptop na pretplatu uz data tarifu, ali uz tarifu su mnogi kupili mobitel.
Razlika je velika. Danas svi, hocemo ili ne, imamo mobitele. Na njima svi trošimo uz neku norm.potrošnju
50-150kn mjesecno. Neki više, neki manje ali to su neki opci okviri potrošnje. Zamjeniti bonove tog iznosa
pretplatom i nije neki problem. No zašto bi netko uz troškove za mobitel i pretplatu za fiksnu liniju uzimao i
pretplatu za mobilnu podatkovnu tarifu ako mu to nije nužno?
Meni ipak daleko normalnije izgleda uzet pretplatu za mobitel koji ti služi svakodnevnoj komunikaciji
i za njega imaš trošak i sa i bez pretplate, nego uzet pretplatu za podatkovnu tarifu koja ipak mnogima
i nije baš nužna stvar.
Mislim da je ipak Sony fulao sa cijelim konceptom. Zašto?
Zato što za usputno igranje, cemu služi i ova Vita,sasvim zadovaljajuce posluži i iP4, a kamoli ovaj novi koji samo što nije izašao.
I same igrice su na pristojnoj razini i svakim danom sve bolje a ima ih gro. A ne samo to pola ih je besplatno,
a one koje i nisu prilicno su jeftinije nego one za PS. O jednostavnosti piratluka na navedenom, ako je
to nekom glavna stvar, da ne govorim. I tu dolazimo zapravo do 1 kljucne stvari a to su kontrole.
Istina je ta ni touchscreen nemože zamjeniti fizicke tipke u dobrom dijelu igrica.
Ali zar bi bio problem staviti tako nešto na mobitel? Pa vec su i poceli s Xperia Play.
U svakom slucaju mislim da bi im bilo pametnije da su u samu Vitu stavili mogucnost korištenja ko mobitela,
tj.da je to mobitel. I to iz jednostavnog razloga što ljudima(a to se vidi i u ovim komentarima na forumu) nije bed
dat 4000-5000kn za neki novi mob, ali 3000kn za trenutno valjda najbolju konzolu je previše.
A i samom Sonyu bi bilo isplativije prodavat to cudo za 5000kn kao mobitel nego ovako,
jer specifikacijski bi Vita trebala biti naprednija od vecine SP.
Ja jedva cekam ovu konzolu, kupit cu je, novci nisu problem.
Takoder ce mi zamijeniti i sadasnji tablet, moglo bi se lijepo surfati na 5,inch ekranu.
Da ali taj sa 2 godine je nesto korisno napravio na forumu, na tebi je sad da budes miran i pokusavas se uklopit a ne odmah forumasu od 2 godine spustat i podje*avat. Sad smo otisli u offtopic, ako oces pricat mozemo preko PP-a.
OnTopic:
Prodaja će im ić jedino ako se budu mogli modficirat a se mogu igrat piratske igre, inače je glupo, jer davat 400 kn za igru na tom malom ekrančiću je bolesno.
da li si ovdje jedan dan ili dvije godine nema nikakvog razloga kada je priglup post u pitanju. Tvoj o isplativosti i modificiranju ne mogun nazvati pametnim pa makar si ovdje ne znam koliko godina. Jednostavno je bespotreban i promašen. Ne znam čemu uznemiravanje za proizvodom koji te ne interesira? Mene vita ne interesira ali nemam nikakvih negativnih komentara u svezi nje. Svaki proizvod na tržištu ima dvije grupacije ljudi. Oni koje taj proizvod ineteresira i one koje ne interesira. Povijest je pokazala da je ipak više onih koje interesira i to je to ... osobno baš me briga kako će proći i nisam ljubomoran niti im želim lošu prodaju .. niti želim ikome dijeliti lekcije kakav format posta treba napisati. Svatko ima pravo na osobno mišljenje ...
Ma daj ajde, za 2000kn, si kupim AMD-ov Brazos, i na njega si nakrcam emulatore, em je prenosiv, em mi igra nebi falilo.