Microsoft Lumia stiže 11. studenog

poruka: 9
|
čitano: 1.782
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft Lumia stiže 11. studenog".
14 godina
neaktivan

Ovo "Microsoft" ostavlja lošiji dojam od onoga koji je ostavljalo Nokijino ime.

Meni osobno, iako znam da je to i dalje Nokia, izgleda kao da Microsoft pokušava napraviti mobitel i da to neće dobro proći.

Šteta. 
Imam Android i rado bih uzeo Nokiu na WP-u, ali sad je gotovo. Hebiga. 

A ovaj ekran, QHD na 5 inča?

To je 570 ppi-a...

Jel ima svrhe osim da troši bateriju?

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2014 12:26 (chutac).
Moj PC  
0 5 hvala 0
14 godina

Možda da googlaš kolika je to qHD rezolucija pa će te mučiti skroz suprotno pitanje.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ah, zahebal sam se, pardonček.

qHD i QHD. Mogli su biti malo maštovitiji {#}

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Microsoft Lumia stiže 11. studenog

pisalo ms ili nokia, sasvim je svejedno... razlika je ionako, jedino, i samo u tome; što piše... a MS kad god je radio nekakav hardver, uvijek je to bilo kvalitetno, bilo periferija, bilo tableti i čak neprežaljeni (ne meni) zune... brinem se za nokiju isto ko i za htc, samsung ili nekog trečeg... puca mi K za kompanije...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
12 godina
protjeran

Neznam sta ste navalili na logotip,kao da je to bitno?... Bitno je da po speckama solidno zvuci, cak ima 1GB RAM-a, LED bljeskalicu i prednju kameru, dakle sve ono sto je L520 nedostajalo,da bude savrsen mali smartphone...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

mogli ste stavit i goru kvalitetu slike 

Na straznjoj strani mi se ucinilo da ima neki obrub, a kad ono jpg kompersija na djelu 

{#}

http://www.snabbox.org/
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Izgleda da će se zvati Lumia 535: http://www.windowscentral.com/alleged-lumia-535-microsoft-branding-leaked-china

Ovo će biti najjača jeftina Lumia. 1 GB RAM-a, prednja kamera i flash. To nije imala nijedna jeftina Lumia. Po 1 GB RAM-a moglo bi se reći da je nasljednik Lumije 525, ali ona nije imala flash i prednju kameru. Ovo bi mogla biti i dobra zamjena za Lumiju 620. Kompletna je, ima sve. Samo ne znam ima li još i ClearBlack ekran.

A mislim da će je Microsoft ponuditi dosta jeftino. Ne samo zato što je iz 5xx serije, nego i da dokažu da nije važno piše li na njoj Nokia. Mislim da u zadnje vrijeme više ljudi veže Nokiju za propalog proizvođača mobitela, nego za kvalitetnog proizvođača mobitela. Mogli bi Microsoftovi mobiteli zainteresovati više ljudi, kao nešto novo na tržištu.

0 0 hvala 0
12 godina

Ja ne znam... Imao sam Lumiu 630 i jedva sam docekao da se maknem s WPa natrag na Android. Mogao bih navoditi manjkavosti danima...

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sve je to jedno veliko sr****,sve dok ne naprave totalnu drugu koncepciju mobitela uopće svi dosadašnji i budući modeli su jedno te isto sr**** općenito.Ništa se revolucionalno nemjenja kod svih prizvođaća osim rezolucije ekrana,veličine i jačeg procesora.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice