Ja ne znam, što ovdje neki govore više puta instaliraj 32bit explorer- nema veze što imaš 64bit-OS. Meni dozvoli samo instalirati 64bit.. a 32 bit vidite i sami.
Da, trebas instalirati 64 bitnu verziju. Ali u tom slucaju ti se instaliraju i 32 i 64 bitne verzije IE. Idi u start - all programs i trebao bi imati obje.
Meni je jučer Windows Update povukao novi Internet Explorer, sve je prošlo veoma brzo i bez restarta (isključen Windows Explorer od strane samog Windowsa). Windows 7 x64.
Ma jesam otvarao jedan i drugi i kao što sam ranije rekao s explorerom i dalje ostaje isti problem. Iako je brz i zanimljiv. Ne radi mi potpuno ne znam zašto ali zato firefox radi kako treba pa onda i dalje ga koristim kao i do sada.
Ovo je prvi explorer s kojim sam se htio malo pozabaviti ali mi ne otvara neke djelove na forumima kao što sam i slikovno prikazao u ranijem djelu ovog foruma.
ali ipak svima hvala na savjetima, zato i jesmo tu da pomognemo jedni drugima. 
@majstor.zlatko
Daleko od toga da mi je IE drag (OMG), ali evo kod mene za sada radi sve kako treba te je brzi od Firefox-a. No kako nije sve u brzini, tako sam ja i dalje na FF 4, a default browser mi je navedeni Chrome 12 beta.
Budem sa vremenom kao i obicno ostavio samo jedan browser posto nema smisla imati nepotrebno tri komada na kompu, samo cu vidjeti koji ce mi se pokazati kao nabolji (za sada je to Chrome za brzo otvaranje svih mogucih stranica i FF za tipkanje po forumima dok IE jos tek isprobavam).
P.S.
32bit IE ti je vec na OS-u (treba ti se nalaziti odmah pored x64 IE).
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Ja ne znam, što ovdje neki govore više puta instaliraj 32bit explorer- nema veze što imaš 64bit-OS. Meni dozvoli samo instalirati 64bit.. a 32 bit vidite i sami.
-pokušaj objašnjenja...
na x64 se nalaze oba browsera (32-64), svejedno je kojeg se koristi osim kad dođemo do dodataka kao što su java i flash.
-Zbog njih treba korisiti 32bit verzije jer su 64 jako loše (za sad).
Ili na laksi nacin:
32-bit OS -> 32-bit IE9
64-bit OS -> 32-bit i 64-bit IE9
-pokušaj objašnjenja...
na x64 se nalaze oba browsera (32-64), svejedno je kojeg se koristi osim kad dođemo do dodataka kao što su java i flash.
-Zbog njih treba korisiti 32bit verzije jer su 64 jako loše (za sad).
Također treba koristiti x32 verziju zbog boljih JS performansi!
nova inacica definitivno najkoristenijeg "programa" koji se koristi u svrhu skidanja pravog browsera :)
e pravo dobro receno hehehe
Ja kad pokušam otvorit program ništa se ne događa.Zna netko zašto??
Evo kako radi Adblock na IE9 x64 (blokira sve, "odlican" add-on
).
P.S.
Prilazem i screenshot i Firefox-a te Chrome-a sa istim add-onom (tek da se vidi kako radi sa njima).
Naime nakon gasenja Adblocka u IE 9 x64 opet sve radi kako treba.
Evo kako radi Adblock na IE9 x64 (blokira sve, "odlican" add-on
).
P.S.
Prilazem i screenshot i Firefox-a te Chrome-a sa istim add-onom (tek da se vidi kako radi sa njima).
Naime nakon gasenja Adblocka u IE 9 x64 opet sve radi kako treba.
Taj ADBlock za IE je ionako pun grešaka.
Taj ADBlock za IE je ionako pun grešaka.
Na zalost tako je. Maknio sam ga i sada IE radi ok, ali iskreno ni ne koristim ga bas cesto posto mi je sluzio samo za testiranje te da vidim kako radi.
Inace sam browser me ugodno iznenadio, ali ipak i dalje ostajem na Firefoxu 4 te Chromeu 12 Beta.
NE. FF 5 izlazi u ljeto 2011
NE. FF 5 izlazi u ljeto 2011
Kakve to ima veze sa ovom temom?
kak ono da nastimam da mi nije mutan text u internet exploreru 9?
kak ono da nastimam da mi nije mutan text u internet exploreru 9?
to bi i ja zelio znat jer taj isti problem iman i sa firefox-om
moze mi neko reci kako da ukljucim da mi IE memorise e-mail adrese i ostalu istoriju, da ne moram svaki put ponovo pisat?
kako da ukljucim da mi IE sprema istoriju, npr. kada ukucam jednom e-mail adresu, pa poslije da je ne moram ponovo upisivat?
edit : sry for dupli post :S, nest zeza
To je i meni bio problem sa IE9, na nekim stranicama je pamtio lozinke, a na nekima jednostavno nije. Greška sa MS-ove strane.
To je i meni bio problem sa IE9, na nekim stranicama je pamtio lozinke, a na nekima jednostavno nije. Greška sa MS-ove strane.
valjda je 
Imam problem - jednostavno mi je u IE9 nestao zvuk.
Niti jedan video koji gledam u browseru nema zvuka ! Iako je u upcijama ukljucen.
Ima li netko slican problem? Ili rjesenje?
Zvuk normalno radi u svim drugim aplikacijama kao i na Firefox-u.
Hvala na ideji. Probao, no nista se nije promjenilo. I dalje zvuka nema...
Hvala na ideji. Probao, no nista se nije promjenilo. I dalje zvuka nema...
Moguće je da ti je netko prčkao po Mixeru, pa provjeri. Upališ neki video na youtube, zatim klikni na ikonicu za zvuk, pa mixer.
Mah, moguce da. Skuzio sam to sinoc i ja....
Hvala u svakom slucaju.
Tools > Internet Options > Content > Autocomplete > Settings čekiraj User names and passwords on forms and Ask me/prompt me before saving passwords> čekiraj... tako nekako valjda
koristi firefox
Zna li netko mogu li se dodati vlastite liste za blokiranje u IE i kako?
Hvala