Internet Explorer 9

poruka: 336
|
čitano: 83.067
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Internet Explorer 9".
14 godina
neaktivan
Re: Interent Explorer 9
lucky_look kaže...

It will make downloading firefox and chrome even faster ;)

... and dont forget about opera.  {#}

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
Internet Explorer 9

Eo imam jedan problem pa ako netko zna... idem ja skinit novu verziju internet explorera 9 i skinem ja to lipo i onda odjednom mi kaže kad idem instalirat : da imam noviju verziju već.. al to nema nigdi niti u program filesu, probao sam s revom vidit nigdi te *nove verzije* nema, pa nemogu nikako instalirat IE9, pa ako netko zna neka pomogne ;)

Daria
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Internet Explorer 9
jukiii kaže...

Eo imam jedan problem pa ako netko zna... idem ja skinit novu verziju internet explorera 9 i skinem ja to lipo i onda odjednom mi kaže kad idem instalirat : da imam noviju verziju već.. al to nema nigdi niti u program filesu, probao sam s revom vidit nigdi te *nove verzije* nema, pa nemogu nikako instalirat IE9, pa ako netko zna neka pomogne ;)

Možda ga imaš al je isključen?!

odi na: 

start -> control panel -> programs -> programs and features -> turn windows features on or off 

pa ga uključi (slika2)

14 godina
neaktivan
Internet Explorer 9

jesu li ikada rjesena mutna slova u IE9 i kako?

xXxXx

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Internet Explorer 9
RAPTOR XxX kaže...

jesu li ikada rjesena mutna slova u IE9 i kako?

O čem ti?

14 godina
neaktivan
Internet Explorer 9

Imam jedan problem, kada zatvorim neku sliku na bugu koja se nalazi na vrhu ili sredini stranice explorer me vraca skroz dolje, kako to maknuti ako se moze. Hvala :D

---MUSIC---
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice