Komicno...jadni kupci tog uredjaja
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nisu krivi uređaji nego marketing, koji je propustio kao glavnu ciljnu skupinu "potrošača" ciljati inuite i ine stanovnike opako polarnih krajeva.
eh... snapdragon, snapdragon
treba sad patentirat tablet cooling padove i opako se oparit....
Ima ona "nema djabe u stare babe".
Po textu bi čovjek pomislio da se zagrijavanjem pretvori u LG Flex. Izgleda da tankoća uzima svoj danak. Da je barem metalna stražna strana bolje bi odvodilo tu toplinu.
Eh,a ko da im nije dovoljni neki četverojezgreni procesor nego osmojezgreni ko da su svi ljudi gejmeri pa osmojezgreni proc, ej ono mislim.
Eh,a ko da im nije dovoljni neki četverojezgreni procesor nego osmojezgreni ko da su svi ljudi gejmeri pa osmojezgreni proc, ej ono mislim.
pa nije to ništa čudno, meni je dovoljan i dvojezgreni pc, dok neki ni sa osmojezgrenim nisu glavni baje u selu, danas je sve stvar marketinga i velikih brojeva, svi bi htjeli naj,naj a rijetko tko kupuje stvari koji zadovoljavaju njihove potrebe, takvo je društvo danas.... više nije toliko stvar hw-a koliko prestiža....
a treba 8 jezgri, da ekipa može brzo po fejsu stavljat selfije, i slikat turbo megapixelne fotke,, hmm da
Po textu bi čovjek pomislio da se zagrijavanjem pretvori u LG Flex. Izgleda da tankoća uzima svoj danak. Da je barem metalna stražna strana bolje bi odvodilo tu toplinu.
da je bar metalna stražnja strana pa da možeš uštediti na plinu i tavi...
da je bar metalna stražnja strana pa da možeš uštediti na plinu i tavi...
Po toj logici bi ti stavio plastični cooler i na cpu u compu.
po toj logici bi cooler trebao biti metalna ploča
po toj logici bi cooler trebao biti metalna ploča
Metal kolega, metal, ne plastika