Električni bonsai

poruka: 11
|
čitano: 2.361
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Električni bonsai".
17 godina
neaktivan
Električni bonsai

300 evra za punjac, kako god stilski izgledao...a kasnije ce biti jos skuplji...neka hvala...

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Električni bonsai

Ne stigne on nafilat kolko ja mogu iscuclat iz njega lol

36h {#}

The best way to be boring is to leave nothing out.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Električni bonsai

ima 27 panela i tako sporo puni al fakat je presporo, da mi napuni ful bateriju ja moram bit bez mobitela 3 dana, pa kaj su ponorili, to može da funkcionira da imaš 2 baterije koje ti se pune a treča u mobu i kad se ta istroši staviš da se napuni, a cijena je prestrašna, puno je to na ono što daje...za te pare si kupim jednu polovnu solarni panel i napravim si to za mobitele, a jaće je....

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 18:35 (deus-ex resolution).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Električni bonsai

"Drvo" ima ugrađenu bateriju od 13500 mAh, a recimo iPhone deset puta manju, što znači da kad staviš da ti se napuni mobitel potrošiti će se 10% baterije u punjaču. Naravno pod pretpostavkom da je baterija puna. Kapacitet je dovoljan da i kroz tih 3 dana punite i 10 uređaja poput mobitela a to je recimo 3 mobitela dnevno. Meni je to dovoljno. I još k tome jako dobro izgleda. Kupujem {#}!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Električni bonsai

Da, čini mi se da ste malo pobrkali to s baterijom.

Kupim ga i onda držim u mračnom ormaru :D

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Električni bonsai

a cijena je prebolesna šta je da je! ajde da je 200 300 dolara onda još ok...

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
15 godina
neaktivan
Električni bonsai

Jos kad bi imalo mogučnost blagog osvijetljenja npr. neki glow za potpuni večernji ugođaj. Poput onih gljiva u Zangarmarshu. Eto to bi bilo onda pun pogodak, i punjač i dekorativna svjetiljka sve u jednom!

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ocito taj koji ju je napravio nije igrao wow xD al sve u svemu ideja ti nije losa :)
The best way to be boring is to leave nothing out.
17 godina
protjeran
Električni bonsai

dizajn je totalni fail sa inzinjerskog stajalista, bar 50% celija ne daje skoro nista energije jer nisu usmjerene prema suncu...

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
grimyHR kaže...

dizajn je totalni fail sa inzinjerskog stajalista, bar 50% celija ne daje skoro nista energije jer nisu usmjerene prema suncu...

a zašto bi morale biti usmjerene prema suncu? dosta je samo dnevno svjetlo

Win Osama in hide and seek
17 godina
protjeran
J3ckYYY kaže...
grimyHR kaže...

a zašto bi morale biti usmjerene prema suncu? dosta je samo dnevno svjetlo

zato sto dobivena energija iz celija ovisi o kolicini energije koja izravno pada na celiju, znaci ako je izravno usmjerena u sunce dobivati ce za lijepog dana 350W/m2 sunceve energije, ako nije izravno nece dobivati skoro nista

a iskoristivost tih celija je max 20ak% ak se dobro sjecam

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 21:46 (grimyHR).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice