Dell XPS 630

poruka: 10
|
čitano: 2.645
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dell XPS 630".
17 godina
neaktivan
Dell XPS 630

Dakel ja imam sličnu konfu:

Intel® Core(TM) 2 Quad Q6600 2.4GHz, RAM 2 GB DDR2 GEIL, HDD 320 GB SATA II, GeForce 8800 GTS, 320 MB, DVD±RW Pioneer, zvučnici 2.1+ 20" LCD BENQ monitor

--

Dakle moj slave pc je skoro jednak Dell XPS 630 Belji se

--

Nemam komentaraBelji se

by Mario Novak.
Tko je bio prvi overclocker? Nikola Tesla,prvi je uništio električnu centralu tijekom OC-a.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dell XPS 630

Ova vijest mi ništa ne znači kada se takav uređaj ne može kupiti u HR. Ako objavljujete vijesti o konkretnim proizvodima u commodity tržištima kao što je PC tržište (ili MP3 player ili mobitel tržište), onda po meni ima smisla objaviti vijest ako se taj proizvod može nabaviti kod nas ili je u najavi da će se moći nabaviti kod nas.

BTW zašto veliki PC brandovi u HR prodaju samo poslovna računala (kako desktop tako i laptope), a ne prodaju tkz. kućna računala?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dell XPS 630
mozes si ga naruciti preko net-a. Bugovci vjerovatno objavljuju tekstove za opremu koja se ne moze kupiti kod domacih distributera, da bi ljudi bili infotmirani sto je dostupno ukoliko im to treba, i ukoliko to zele pribaviti nekim drugim kanalima. Mozda bi ti trebao postati urednik lista pa da ti onda ureduju vijesti po zelji.
e.......

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dell XPS 630

Zato jer:

a) nemamo love na bacanje kao npr. ameri (s obzirom da bi kostali 3x vise kod nas)

b) nismo glupi da placamo toliko love za kusite sa logotipom DELL i komponentama koje mozes dobit za upola manje novca.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Dell XPS 630
martin kaže...

Ova vijest mi ništa ne znači kada se takav uređaj ne može kupiti u HR.

Možeš  od  Dell-a  sve  naručiti  samo  pošalji  mail  ovlaštenom  distributeru,  ja  sam  iz  Tuzle  slao  distributeru  u  Sarajevo  na  upit  može  li  se  i  za  koliko  love  naričiti  Dell  XPS  710  H2C.  Ljudi  uredno  odgovorili  ali  pogled  na  cijenu  od    preko  11.000  maraka  (41.000  kn)  gori je nego da su me zalili kantom hladne vode. Mislim da se i u Hrvatskoj može sve naručiti od Dell-a.
17 godina
neaktivan

Sve od Dell proizvoda može se kupiti kod distributera u Hrvatskoj. Druga priča je što Dell ima jednu politiku cijena za Amere a drugu za istok Evrope. Pa je to skupo do bola.

Bug je imao na testu najjače XPSove i od Kodeksa i od Megatrenda i koliko znam oba su ih imali ili ih imaju na lageru.

ThinkPads R40 27232FG/2GB , Z60 2511FFG/2GB , T61 76641FG/4GB
17 godina
moderator
mnostvo kaže...

Bug je imao na testu najjače XPSove i od Kodeksa i od Megatrenda i koliko znam oba su ih imali ili ih imaju na lageru.

Nekako sumnjam da ih "imaju na lageru" :)

17 godina
neaktivan
Dell XPS 630

Da... bas me zanima koliko im se isplati imat takvo nesto na "lageru". Mozda prodaju jednog u 6 mjeseci, a ionako nakon toga izadju 2 nova modela :D

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Kanta
17 godina
neaktivan

Zato je i bilo "ili".

ThinkPads R40 27232FG/2GB , Z60 2511FFG/2GB , T61 76641FG/4GB
1
Nova poruka