Bravo za Chrome!
IE se drži tako visoko jedino iz razloga što je defaultni na većini računala (i državni aparati tipa škole, firme, ali i to se mijenja hvala Bogu), a prosječni korisnik ne zna za ništa drugo i bolje već ga samo zanima "Gdje mi je tu internet???"
hvala google-u na besplatnim servisima al njihovog browsera mi ne treba. Opera bi mogla malo na marketingu poradit jer im je udio nezasluzeno nizak a imaju najbolji proizvod na 'trzistu'

Sasvim zasluženo.Meni najbolji browser koji se rapidno razvija i brz je.
Meni osobno Opera najvise pase. Brzo, jednostavno, dobro izgleda i ne rusi se. :)
Meni osobno Opera najvise pase. Brzo, jednostavno, dobro izgleda i ne rusi se. :)
nije bas da se ne rusi..
na firefoxu imam dodatke pa ga koristim samo ako mi treba,inace sam na chromu...brzina i jednostavnost to obozavam
Dobra je i opera, nema sta, ali meni je chrome bolji
Zlo mi je od Chrome-a i cijelog Googla...ne znam kako netko može koristiti njihove proizvode jer ja dobijem alergiju...
dosta je nadodati to da je jos u 2010 godini IE 6 drzao 16% trzista :\
Čemu palci dolje? Prvo,Chrome izgleda kao da su ga djeca crtala u vrtiću,a neku "strašnu" brzinu s njim nisam primjetio...Poznato je da Google nije nikad napravio program koji bi bar izgledom oduševio...
Svatko ima pravo na svoj izbor preglednika koji mu odgovara. Ne vidim razloga nekoj svađi ili ubjeđivanju (ne mislim ni na koga određenog)
Chrome mi je tako bespotreban...
nije bas da se ne rusi..
Ja ne znam sto ti radis....ali meni se samo jednom u godinu dana srusilo i to zbog neke gluposti.
nije bas da se ne rusi..
Ja ne znam sto ti radis....ali meni se samo jednom u godinu dana srusilo i to zbog neke gluposti.
ja o tome ne mogu diskutirati jer meni se spider solitaire jednom srušio To više zavisi od korisnika nego od programa
ovaj chrome ubija ... e
Što se mene tiče ja sam isprobao sve žive browsere i svakom dao šansu dužeg perioda i na kraju svega vratio se na IE8. Da je spor je, ali radi mi sve stabilno kako treba, nemam straha, ne ruši se, prikazuje sve stranice kako treba i to mi je najbitnije.
zbog toga sam je deinstaliro
ako ti se preglednici ruse onda je kod tebe problem
zadnje sta mi se srusilo bio je firefox jos tamo 3.0 verzija iz davnina
niti chrome niti opera niti firefox 3.6-4.0beta mi se nikad nisu srusili
tak da neznam sta ti radis
ne, ruši mi se samo opera, ostalo radi ok ...
ak se tebi ne ruši ne znači da se nikome drugome, po toj logici ako meni nešto radi trebalo bi svima jel?
surfam
ak se tebi ne ruši ne znači da se nikome drugome, po toj logici ako meni nešto radi trebalo bi svima jel?
surfam
hmm,a gore si napisao da koristis IE jer je najstabilniji
to znaci da je stabilniji od FF i Chrome iako se oni nikad nisu rusili kod tebe
ta mi logika nest nevalja
surfam
hmm,a gore si napisao da koristis IE jer je najstabilniji
to znaci da je stabilniji od FF i Chrome iako se oni nikad nisu rusili kod tebe
ta mi logika nest nevalja
nije to logika, nego sam naveo mane ostalih browsera u odnosu na trenutni pa da ne ističem za svaki posebno
Koristio sam sve preglednike. Iz dogogodišnjeg iskustva mogu zaključiti, da je po mojoj osobnoj procijeni, najbolji spoj
poslovnog preglednika i preglednika za trčkaranje po internetu - Mozilla Firefox.
K tome u prilog prilažem Vam i jedan link:
Koristio sam sve preglednike. Iz dogogodišnjeg iskustva mogu zaključiti, da je po mojoj osobnoj procijeni, najbolji spoj
poslovnog preglednika i preglednika za trčkaranje po internetu - Mozilla Firefox.
K tome u prilog prilažem Vam i jedan link:
e fala na linku, baš ću isprobat ove browsere od 6 mjesta pa na dalje ...
Od svih browsera najnovijih (IE9,FF4, chromium, Opera) Jedino Firefox mi ne valja jer je najsporiji, a to mi je najvažnija osobina.
kod mene je razlika u brzini između firefox-a i chrome-a i više nego uočljiva, i zato sam presao nakon nekoliko god. sa firefox-a na chrome. Najviše me smeta chromovo pre-rudimentarno sučelje, al da se naviknit'.