1-NEMA bookmarks button (ono sa čitavim barom me ne zanima, samo jedan jedini button želim)
1. Ima
po neznam koji put...
ne da bookmarkiram stranicu već da pristupim bookamrksima
preko jednog buttona
1-NEMA bookmarks button (ono sa čitavim barom me ne zanima, samo jedan jedini button želim)
1. Ima
po neznam koji put...
preko jednog buttona
1. Ima
po neznam koji put...
preko jednog buttona
Other bookmarks tipkica jednostavno.
Meni je na kromu najbitnija funkcija koje nema na operi ta da u folderima bookmarka kliknem kotacicem na link i otvori u novom prozoru i kad oznacim tekst, desni klik search with google i otvori u novom tabu, radi toga krom. Otkad sam se prebacio sa Opere na njega prije godinu dana i jos malo vise ostao sam pri njemu i ljepo na dev modu sve stabilno i brzo. A addon ni jedan nemam instaliran. To su mi sasvim bespotrebne funkcije.
1. Ima
po neznam koji put...
preko jednog buttona
očeš muzičko??
IE se drži tako visoko jedino iz razloga što je defaultni na većini računala (i državni aparati tipa škole, firme, ali i to se mijenja hvala Bogu), a prosječni korisnik ne zna za ništa drugo i bolje već ga samo zanima "Gdje mi je tu internet???"
iznenadio bi se
hvala google-u na besplatnim servisima al njihovog browsera mi ne treba. Opera bi mogla malo na marketingu poradit jer im je udio nezasluzeno nizak a imaju najbolji proizvod na 'trzistu'
dali misliš po tome što 30 % stranica neispravno prikaže,imam operu i još pati od dječjih bolesti a 11 verzija,možda je to razlog slabog uspjeha
IE se drži tako visoko jedino iz razloga što je defaultni na većini računala (i državni aparati tipa škole, firme, ali i to se mijenja hvala Bogu), a prosječni korisnik ne zna za ništa drugo i bolje već ga samo zanima "Gdje mi je tu internet???"
iznenadio bi se
ma ima tu istine, ie je za ekipu koja nije zahtjevna, a najjednostavniji je za rukovanje pogotovo do verzije 8. i ja sam mišljenja kada ne bi dolazio s windowsima ne bi bio ni upola tako "uspješan" tj. popularan. teško se je naviknut na ostale browsere ako si čitav život klikao na e u taskbaru, al vrijedi pokušat eto ja sam jedan od preobraćenika.
mislim da me ie neće više nikad vidjet treba bit iskren MS jednostavno ne zna napravit vrhunski browser. i kad nešto kao skucaju kao ovaj ie9 to je u biti poluproizvod kad ga usporediš s operom, ff ili čak i chrome koji mi nije sjeo preminimalistički je.
hvala google-u na besplatnim servisima al njihovog browsera mi ne treba. Opera bi mogla malo na marketingu poradit jer im je udio nezasluzeno nizak a imaju najbolji proizvod na 'trzistu'
dali misliš po tome što 30 % stranica neispravno prikaže,imam operu i još pati od dječjih bolesti a 11 verzija,možda je to razlog slabog uspjeha
ovo pišem iz opere i još mi ništa krivo nije pokazala. doduše tek sam dva dana na njoj ali za sada sve prikazuje ok, slike se uploadaju besprijekorno tu na bugu, jedino kod pisanja posta treba kliknut blizu lijeve margine. javi koje stranice nisu ok za operu da testiram.
slab uspjeh opere po meni jedino duguje malo kompliciranijem načinu prilagodbe korisnika oko baratanja raznim funkcijama browsera, bookmarks opciajma prije svega, a ima i nekih drugih caka koje bih štelio danima i ne bi uspio da mi nisu tu na forumu drugi operaši pomogli savjetima kao npr prepoznavanje pdf readera nakon zamjene zbog updatea, ff 4.o i ie9 su prepoznali iz prve s operom sam morao namještat postavke i sl. šteta, za sada o operi o onom što pruža mogu reći da je fin browser.
lol 30%
kad si zadnji put koristio operu, 2006.? navedi mi bolesti..
kolko verzija ima chrome? koja je aktualna? 9.452352342356 build
jel ti radio 1.1, 1.2, 1.3, 2.0, 2.1, 2.2, 2.3 ili ko google 9.00000000001, 9.00000000002, 9.00000000003 ...... 9.12315134235 nema apsolutno nikakve veze.
btw, opera je s nama 15 godina i ima tih famoznih 11 verzija.. a chrome je tu 3 godine i ima već 9. vidiš kak ti je usporedba debilna?