A kad će full verzija uz koju nećemo morati koristiti i android?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel bi se dalo stavit na S4, nekuzim im bas stranicu.
Dobro ajde,znam da full verzija već postoji i da je u beti i da će biti final release negdje sredinom 4. mjeseca slijedeće godine i da će to biti Ubuntu 14.04.Ali sam samo htio izraziti da te fore gdje obadva koristim zajedno mi više nisu zanimljive.Eksperimentiraju sa takvim dual bootovima već barem dvije godine i izašlo je iz štosa ako se mene pita.
Jel bi se dalo stavit na S4, nekuzim im bas stranicu.
A sto tocno ne kuzis? Imas veliki gumb na dnu clanka "Install dual boot on your device", kad to kliknes, odvede te na ovu stranicu:
https://wiki.ubuntu.com/Touch/DualBootInstallation
Tu ti pise velikim slovima naslov Requirements. Kao jedan od requirementa naveden je "Nexus 4 device". Imas li Nexus 4? Ne? Onda nista od toga. Samo treba malo procitati.
Iako, ako kliknes na "other supported Nexus devices" link u zagradi, odvest ce te na stranicu gdje imas nesluzbene image-e, izmedu ostalog i za S4, ali pola toga ne radi (kamera, zvuk, pozivi...).
Ubuntu touch je stand alone OS i nema nikakve potrebe biti instaliran uz Android na telefonu... Ovo je samo jedan developer koji radi na razvoju toucha odlucio sebi napraviti. Posto je projekt ispao OK, odlucilo se to objaviti za Bozic kao "poklon" svima koji zele isprobati bez da izgube svoju kopiju androida... npr. niti nije istestirano na Galaxy Nexusu a radi ispravno...
Sve u svemu neupotrebljivo za sada, cekamo 14.04 pa cemo moci i ocjeniti...