BlackBerry Torch 2

poruka: 7
|
čitano: 3.465
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "BlackBerry Torch 2".
17 godina
neaktivan
BlackBerry Torch 2

Ne znam za vas ali meni BB OS6 deluje odlicno, a kada se tu doda i sam dizajn telefona Blackberry uskace na prvo mesto moje liste zelja :)

At the end of the day it's all about her - Lew Ashby www.nethitchhiker.co.cc
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BlackBerry Torch 2
Al meni software ne djeluje bas odlicno, a i da mi je znati sto ce mu proc od 1.2ghz
Jahao sam pješice.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BlackBerry Torch 2

meni zakon izgleda ovaj mobitel i njegov os,posjedujem bb bold i nadam se da ce mi ga ovaj torch 2 savršeno zamijeniti,taman cu pare do tad skupit {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: BlackBerry Torch 2

Baš to što će mu toliki procesor, kad su aplikacije tako jednostavne i nezahtjevne...

antonio
16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
Al meni software ne djeluje bas odlicno, a i da mi je znati sto ce mu proc od 1.2ghz

pa u svakom slučaju od viška glava ne boli, ovako nema šanse da bilo što lagga. inace software me ne oduševljava (barem izgled)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
15 godina
max1919 kaže...
luka_cro kaže...

pa u svakom slučaju od viška glava ne boli, ovako nema šanse da bilo što lagga. inace software me ne oduševljava (barem izgled)

boli glava ako baterija pati zbog toga ali ako ne onda ok...odlican poslovni mobitel po mom misljenju za multimediju su drugi mada i ovaj posluzi(mislim opcenito na BB)

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
neaktivan
BlackBerry Torch 2
Zasto bi stavljali vise ako ne treba....i 800mhz je previse....zasto bi platio nesto sto necu koristiti?
Jahao sam pješice.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice