Ono zadnje nije 7 nego vista........
I tako je krenula revolucija... Iako su Win95 bila extra cool, WindowsXP bi mogao biti njegov nasljednik a sve između samo neke verzijice. Windows XP prema zastupljenosti očito jedan od najboljih OS-ova iz Microsoft radionice.
Mašala! Ajde neka nas služi još toliko barem...
Misliš na sliku? Piše (u donjem desnom kutu) Windows 7, Evaluation Copy, Build "neki broj koji ne mogu odgonetnuti"
Vidim da nisi imao betu od windows 7 .
Beta prije build-a 7000 je bila takva.
uspjeh windowsa je sve stvar navike ja sam jednoj curi instalirao ubuntu i sad kad se naviknula bolji joj je od xp
Koji vrag su stavljali sliku WIn7 bete?!?
Lijepo od Bug-a da su se sjetili.
prednost tekstualnih operativnih sistema bila je sto su glupani bjezali od kompjutera ko vrag od tamjana. tada je net bio ugodna sredina. windowsi su doveli do navale budala na internet, ali valjda se to zove napredak.
25 godina muke i jada...
vi koji pljujete po winsima što onda koristite umjesto windowsa?
imate li trenutno winse ili nemate?
72 | imam |
---|---|
18 | nemam |
sedmica mi je zakon xp je dobar ali vrijeme je za mirovinu
Uvijek mi je drago vidjeti slike starih OS-ova.
Podsjeti me koliko je informatika napredovala..i opet, ljudi se žale više nego ikada, a masa zatupljenih korisnika samo raste.
Pomalo fascinantno :)
Ja imam vistu ultimate.
Misliš na sliku? Piše (u donjem desnom kutu) Windows 7, Evaluation Copy, Build "neki broj koji ne mogu odgonetnuti"
Windows 7 build 6519, ne vidi se dobro, al pošto su prva dva broja 65, zaključujemo da je to 6519
uspjeh windowsa je sve stvar navike ja sam jednoj curi instalirao ubuntu i sad kad se naviknula bolji joj je od xp
Istina, ali ipak Ubuntu se stalno update tj. noviji je os nego xp(nitko neće stavljat prvi ubuntu naravno), pa tako radi brže, ljepše izgleda, jedini problem je što WINE svako malo štrajka
25 godina muke i jada...
15 godina IE je još gore, sa svakom novom verzijom nešto ne radi kako treba.
čestitke
25 godina krađe ;)
čestitam windowsi
microsoft najbolji,samo takvi i ostanite
Evo što trenutno koristim više od Windowsa - http://www.linuxmint.com/
WTF windowsi stari kao ja,samo ja sam stariji hehe
WTF windowsi stari kao ja,samo ja sam stariji hehe
tenk ju
Windowsi su do sada imali prilično uspješan put, ali mislim da budućnost operativnih sustava leži u Linuxu.
Volim se sjetiti tih vremena: kada sam bio ponosan što imam 486 sa 66Mhz i 8 Mb-a rama :)
I onda stavim win 3.1 i igram dune2, warcraft 2, i Lotus sa bratom kad podjelimo tipkovnicu
Pa kasnije win 95 i ganjao veze za carnet vezu, pa starcraft i b.net.....
ehhh to su bila vremena!
prednost tekstualnih operativnih sistema bila je sto su glupani bjezali od kompjutera ko vrag od tamjana. tada je net bio ugodna sredina. windowsi su doveli do navale budala na internet, ali valjda se to zove napredak.
A OS X jendostavniji, ljepsi, zatupljeniji, itd.. .pa ti meni reci tko dovodi vise budala na net :))
A OS X jendostavniji, ljepsi, zatupljeniji, itd.. .pa ti meni reci tko dovodi vise budala na net :))
Aplle grabi velikim koracima i svakim novim proizvodom dokazuje da je upravo on ko stvoren za one najgluplje.
i osx nije nimalo ljepsi od win7. jedino na njemu mnoge aplikacije brze i stabilnije rade.
tada niti nije bilo neta, a danas se na budalama zarađuje
Volim se sjetiti tih vremena: kada sam bio ponosan što imam 486 sa 66Mhz i 8 Mb-a rama :)
I onda stavim win 3.1 i igram dune2, warcraft 2, i Lotus sa bratom kad podjelimo tipkovnicu
Pa kasnije win 95 i ganjao veze za carnet vezu, pa starcraft i b.net.....
ehhh to su bila vremena!
Kad se ja sjetim floppy diska na kojem sam imao Prince of Persia - samo znam da se njegov zvuk rada nikad' ne zaboravlja. Od svih operativnih sustava Windows 98 SE je bio epic OS i dan-danas ga cuvam u srcu. XP je vec postao legenda, al' Win95 OSR2 i Win98SE nisu toliko blizu tome, al' i dalje su nekako legendarni po svojem unikatnom stilu. Win95 je legenda od OS-a sa kojim je M$ napravio cuda u razvitku GUI-a, znam nesto je bilo u povijesti nekakvi konflikti sa time oko copyright-a al' to je ionako bilo rijeseno ali i zaboravljeno. Pogotovo od sve te informaticke povijesti mi je bila revolucija prvi puta spajanje na internet 1998 preko v90 modema koji je tada bio luksuz, kostao 500-600kn interni PCI modem - pogotovo kada se sjetim cijena spajanja na Internet u HR tada, ono 16kn sat preko Hineta - onda kasnije kad sam masovno poceo igrat Quake2 na Hinet serverima preko 56k modema uz ping 220 sa prosjekom, onda kada dodje Slovenac sa svojim ADSl-om (koji je tada za nas bio pojam, to'e bilo 2000 god) i kad smo se divili takvom pingu (30-50) i to sto moze ostati duugo na internetu (tih godina sam imao takodjer tel. racune u cak 3 nule), a i divio sam se tamo negdje prije 10tak godina i IRC servisima kao i usenetu (news serverima aka NNTP) koje je jednostavno vrijeme pregazilo (jer Facebook i slicni su uzeli mah samo takav), a danas?
Danas ma ovo je hiper buducnost u 10 godina sustav i hardver se promjenio nenormalno. Samo znam da je bilo najteze zivjeti kao geeku - od 1997 do 2003 dokle je hardver bacao se u nebo sto se tice tehnoloskog razvoja, nisam mogao nista pratiti i zbog lose financijske situacije al' i da sam bio bogatiji tad' nebi mogao pratiti hardver koliko je bio brz u tehnolskom razvitku. Danas je informatika masovan pojam i hardver i softver vise toliko ne "luduje" u tehnoloskom rastu koliko nekada. A i u HR prije 14-15 god. je PC bio POJAM u ovoj drzavi jer je bio luksuz - kada usporedite cijenu hardvera tada i sada, to je nebo i zemlja.
Zivjeli svi stari geekovi!
Poživjeli oni još 100 godina!
So say we all.