25 godina Windowsa

poruka: 37
|
čitano: 6.302
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "25 godina Windowsa".
17 godina
neaktivan
25 godina Windowsa

nice, 25 godina najboljeg os-a.

prvi os, win95...paint, istraživanje funkcija, neke igre lijeve...onda xp i vrhunac-win7

definitivno najbolje iskustvo s win7...govore mi da se vratim na xp zbog fpsa u codu..ko hebe fps kad ostalo valja. nema više povratka, win7 je najbolji.

baš me zanimaju ti stari windowsi(stariji od win95)

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
25 godina Windowsa

a registry je jos uvijek tu
cccc

3 0 hvala 0
15 godina
25 godina Windowsa

ova stranica je super {#}

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
25 godina Windowsa

sjecam se svog prvog PC-a... 486-ica... cak se sjetim i mirisa tada novog kompjutera... win95, princ of persia... jebte kak mi sad fali...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
25 godina Windowsa

g33k, nisi sam covjece, nisi saaaam!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: 25 godina Windowsa

Zar nisu Win2000 bili prvi "masovni" Windowsi na NT jezgri?

15 godina
25 godina Windowsa

Ma dobra stara vremena....stvarno jesu, ali ovo zvuci kao da govori netko tko ima 80 godina, a još ni do 30 nisam došao...

Al zanimljivo mi kako smo se nekad, kako netko gore spomenuo, fino igrali u dvoje na split screen, bilo vodoravno, bilo okomito (ovisno o igri) na 14" monitorima i uživali ko male sretne svinje, a danas nam samima nije dovoljan 1 24", pa nam nude tehnologiju da si ih spojimo do 6 komada...nikad više tog gušta kao onih dana...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice