Prije jedno pola godine sam probao mod ( 20 - 30 minutni demo ) i danas vidim ovo : https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2426339777 , čovjek napravio kompletnu igru izgleda... nema druge natrag u ( ne u garažu ) Rapture...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prije jedno pola godine sam probao mod ( 20 - 30 minutni demo ) i danas vidim ovo : https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2426339777 , čovjek napravio kompletnu igru izgleda... nema druge natrag u ( ne u garažu ) Rapture...
Dishonored isto tako. Možda jednog dana i izađe igra nativno u vr-u
Sram me reć, ali Alyx još nisam kupio. Čekam je na nekom ljetnom popustu jer ne dam 50€ za igru. Pogotovo jer sam je odigral. Svakak ću je kupiti prvom prilikom na popustu radi hrpetinemodova
Bio prije par dana na akciji na steamu, i ja sam dosta cekao da bude neki popust.
Bio prije par dana na akciji na steamu, i ja sam dosta cekao da bude neki popust.
Prije par dana? Prije dva mjeseca. :-)
Ma bit će summer sale još malo
Double penet.... Post, Double Post.
CyberDemonVZ Sajbere, kaj se igra u vr-u? Ti si najfriži a iskustva vr-a novih korisnika su najbolja haha.
Evo, skinuo jučer vr mod za Subnauticu Below Zero ali nisam uspio složit gada jer sam krenuo iza 23 sata a danas arbajtam. Greška izgleda kao fish eye perspektiva. Negdje sam zaribal mod vjerojatno. Nadam da ću moći danas i podijeliti svoja near horor iskustva. Ja, koji ni jedan horor još nisam igrao. Ako bude pola kao prva subnautica, onda mi je već jedna od najboljih vr igrica.
Double penet.... Post, Double Post.
CyberDemonVZ Sajbere, kaj se igra u vr-u? Ti si najfriži a iskustva vr-a novih korisnika su najbolja haha.
Evo, skinuo jučer vr mod za Subnauticu Below Zero ali nisam uspio složit gada jer sam krenuo iza 23 sata a danas arbajtam. Greška izgleda kao fish eye perspektiva. Negdje sam zaribal mod vjerojatno. Nadam da ću moći danas i podijeliti svoja near horor iskustva. Ja, koji ni jedan horor još nisam igrao. Ako bude pola kao prva subnautica, onda mi je već jedna od najboljih vr igrica.
Aaaa, ne pitaj!!!
Za sad isprobavam samo free stuff, videe, rolecoastere i slično.
Imam klince, i nije baš kako sam se nadao. Najmlađu sam opalio po glavi kad sam isprobavao onaj neki demo na Questu, nije baš ozbiljno shvatila da ju ne vidim kad to imam na glavi :(
Sin je poludio kad je vidio da se može igrati Minecraft. Btw, ima 6 god, i koliko gledam po netu, svi su protiv da klinci koriste VR, pretpostavljam da nije baš najbolje za tak male.. A kad god vidi da radim nešto s Questom "mogu ja, mogu ja??"
Naravno, u noći ne radi, pa moram upaliti svijetla, i onda se opet pojave u mojoj sobi jer vide da nešto radim...
Mukeeee!! :D
Vjerojatno danas kupujem Beat saber.
Ima kakve važne razlike između baš njegove verzije i preko Steam VRa?
PRetpostavljam da je bolje uzeti baš njegovu verziju - manji lag, bolja grafika....
Btw,
New Quest 2 Games, Quest 2 Updates & More
Naravno, u noći ne radi, pa moram upaliti svijetla, i onda se opet pojave u mojoj sobi jer vide da nešto radim...
Mukeeee!! :D
Vjerojatno danas kupujem Beat saber.
Ima kakve važne razlike između baš njegove verzije i preko Steam VRa?
PRetpostavljam da je bolje uzeti baš njegovu verziju - manji lag, bolja grafika....
Radi i po noći, samo tribas postaviti jedan ili dva IR Led reflektora ;)
Steam verzija Beat Sabera ima bolju grafiku i ogroman izbor custom pjesama, za djabe. https://bsaber.com/
Q2 Beat Saber ima samo DLC setove pjesama koje moras kupiti svaki posebno, a izbor je prakticki nikakav - LINK
Ja preko Virtual Desktopa nisam primjetia nikakav lag, na Expert tezini, sa kabelom lag vjerovatno ne postoji uopce.
Oho, zahvaljujem, na ovu informaciju nisam do sad nigdje naletio.
Fakat? Ja pak nisam pojma imao da quest verzija nema mod assistanta i custom songs-a. Onda nemaš kaj mislit nego direkt na stolnu verziju
Ima, i moze se dodavati i custom pjesme na quest.
https://beatsaberquest.com/bmbf/bmbf-installing-bmbf/
Ali je to against TOS i ako fejs jednog dana odluci banati za takve stvari onda bi mogao usljediti lagani ban wave.
A vecina ljudi ima povezano osobne facebook profile, pa ako te banaju mozes komotno slati prituzbu upravi vodovoda.
Zato ja sve originale kupujem na steamu a na Questu imam spojen fake facebook profil a igre koje hocu igrati standaone posudjujem iz "videoteke"
Ja sam kupio i Quest i PC verziju (preko Oculus storea) Beat Sabera.
DLC-ovi vrijede za obje verzije. Igram kako mi se koji poželi, preferiram PC radi bolje grafike (igram preko kabela) i lakšeg snimanja, ali ni Quest 2 nije za bacit radi portabilnosti.
Custom pjesme su meni većinom loše napravljene, iako ima poneka rijetka dobra.
Na PCu radije kupujem na Oculus storeu jer ih je većina cross-platform pa jedna kupovina donosi i quest i PC verziju, no nisu sve takve.
Koliko vidim ovaj zadnji Interscope Mixtape DLC su radili ljudi koji imaju i profile na beastsaberu: Kolezan, Freeek, Ruckus.
I Zakka. Svi su oni official level creatori. Vjerojatno ih i preko tih custom songova i zapošljavaju.
OCULUS30 kod na Oculus storeu spušta cijenu za 30%.
Piše "selected games". Ja probao na beat saber i prošlo je!

OCULUS30 kod na Oculus storeu spušta cijenu za 30%.
Piše "selected games". Ja probao na beat saber i prošlo je!
Ja sam probao za Audicu, ali nije prošlo.
Stigao steam summer sale pa kupio HL Alyx za 30€. Savjetujte me o najzanimljivijim modovima
EDIT: zna li netko vezu između high rr monitora (144) i cpu usage-a? Kaj mi se desilo? Osobno nemam 144Hz monitor ali frendov se pokvario pa ga je donio da ga prokušam složiti. Nakon što sam uspio (djelomično), krenem se igrat malo da vidim kaj je to 144hz u igrama i ostavilo mi je to dost dobar dojam na prvu i drugu.
Pokrenem Alyx i nikak mi nije jasno da mi igra jedva radi na rtx 3070 i riftu cv1. Kad pokušam resetirat postavke, uvijek mi prebaci na low fidelity ali i tada radi nikako. Mislim si, pa na rx580 prije cca godinu dana mi je na medium radila igra bolje nego ovdje na low.
Čak sam pomislio da su je možda otežali updateovima
Gledam gpu usage a on se kreće između 45-55%.
Reko, kaj ne valja i vidim da mi je cpu zakucan cijelo vrijeme na 100% a alyx i sva sila servisa oko oculusa i steama/steam vr-a zajedno koriste oko pola toga i ne uspijevam skužit kaj ga kolje.
Frend mi savjetuje jučer da instaliram asusov gpu tweak jer on pogasi nepotrebne servise u pozadini kod igranja. Čim sam pokrenuo program, sustav je postao dosta nestabilan i dva puta se zacrnila slika. Otkopčam taj samsungov c27hg70 i vratim svoj stari aoc a komp instant proradi kak se spada. Ne kužim zakaj na qhd, 144hz monitoru tak cpu kolje. Na 3070 je spojena 4k telka, vr i monitor.
I mene zanima :)
Ima novosti?
Baš mi je neobično da promjena monitora napravi takav kaos sa zauzećem procesora.

Pa sasvim logično. Grafička je dovoljno moćna za isporučivati 144Hz ili uopće nije opterećena koliko bi mogla jer je procesor usko grlo pa ga čeka. Procesor nije dovoljno jak da odrađuje svoj dio posla unutar jednog framea pa je zakucan na 100%.
Trebao si probati samo prebaciti refresh rate monitora na 60Hz, ako već u Half-Lifeu nema tih opcija (nego koristi default refresh rate).
izašao je sniper elite vr, nisam još stigao reviewove pogledati.. nadam se da vredi, da skinem malo prašinu sa oculusa..
izašao je sniper elite vr, nisam još stigao reviewove pogledati.. nadam se da vredi, da skinem malo prašinu sa oculusa..
Moram priznati nisam ni ja dugo u VR-u bio odkako je jako vruće, a i trenutno baš nema nečeg novo da je must play. Osobno čekam Resident Evil 4 da izađe da me povuče natrag u VR.
Fakat, nakon svake seanse u VR-u gadim se sam sebi kolko "đusa" proizvedem u ovim sočnim danima. Sve mi je u dobro izoliranom potkrovlju, ali trenutno bez klime. Kroz dan se to dobro ugrije tak da se puno manje igra. Odigram asseto corsu i echo arenu tu i tam.